עבור לתוכן

לא מוצא את ה usb

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מקווה שזה המקום הנכון

מצורפת כאן תמונה של מנהל ההתקנים שלי, אני לא מוצא את ה usb שלי אך יש לי דברים אשר עובדים עם התקן זה ובכל זאת הוא לא נימצא

מדוע?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

ישנם דברים כמו נגן mp3 או מדפסת אשר לא עובדים עם ההתקן, אך הרמקולים שלי כן עובדים עם הusb

פורסם
  • מחבר

היכן אני רואה את התקן ה usb ב bios ?, ז"א תחת איזה רובריקה הוא צריך להופיע לי שם?

פורסם

כתוב בחוברת של הלוח אם שלך.

אם אתה לא מוצא את החוברת כנס לאתר היצרן ותוריד את הPDF מהעמוד של הדגם שלך.

פורסם
  • מחבר

אז ככה

מצאתי את את הקבצים שאני צריך

קובץ ה bios מגיע כ bin מה אני עושה איתו, ולמה לעזאזל הwinrar שלי אומר שהקובץ שהורדתי מהאתר של הלוח אם הוא פגום?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז ככה

כניראה שהייתה לי איזה בעיה וה-ביוס "התאפס" לי או שחטף איזה כאפה, לא משנה, בכל מקרה הפעלתי את ה usb ב-ביוס אך בכל מחשב שאני מנסה להפעיל את הנגן שלי הוא מזוהה כ mtp והמחשב המארח לא מוכן להתקין לי אותו אלא הוא כל הזמן "מקפיץ" את מנהל ההתקנים ולא מוכן להתקין לו אותו כ mtp אלא רק כ mass storge device אך אחרי שאני מתקין אותו כך הוא מזהה לי אותו כנגן של sandisk הכל טוב ויפה אך שאני מנסה להיכנס אליו במחשב שלי הוא לא מוכן להיכנס אליו, הוא מודיע לי "אנא הכנס דיסק לכונן....." משהו מוזר כזה

מה שאני מנסה להגיד זה מנהל ההתקנים מזהה לי אותו אך לא מוכן להיכנס אליו ולא משנה כמה זמן הוא תקוע בחיבור של usb הבטריה לא נטענת...

מה עושים?

פורסם

ייתכן שיש צורך לעדכן את Windows Media Player. חלק מנגני הMP3 צריכים לפחות את גרסה 10.

פורסם
  • מחבר

יש לי גירסת media player חדשה להפליא

זה לא עוזר

באף מחשב הוא לא פועל, לכולם הוא מציג את אותה בעיה של mtp ושאני הופך אותו לmass storge device אז הוא מזהה אותו אך לא מטעין אותו ולא נותן להיכנס אליו כ-כונן נשלף כמו שהיה אפשר בפעמים הקודמות שהוא עבד....

מה לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים