פורסם 2008 באפריל 1317 שנים יש לי מחשב אחד ( מארז ) ויש לי שני דיסקים קשיחים שבכל אחד מהם ישנה מערכת הפעלה משלה.אני רוצה לחבר את שני הדיסקים למחשב ובמהלך האיתחול אני אסמן לו איזה מערכת הפעלה להפעיל ...ישנה אפשרות כזאת ? ? ?
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים מחבר אוטומטי ? ? זה לא יפעיל לי ישר את המערכת הפעלה שסומנה בתור ACTIVE ? ?
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים כדי שהוא יזהה את מערכת ההפעלה השנייה צריך להוסיף syntax מתאים ל boot.iniכי יש רק MBR אחד שיעלה את ה BOOT ורק באותו הארד דיסקיתבצע BOOT אלא אם כן תוסיףבboot.ini את המיקום של ההארד דיסק השני.אין לי כל כך זמן כרגע אבל גם אתה תוכל לחפש בגוגל אתה תמצא את ה syntax המתאים אני בטוחזה הכיוון בכל אופן
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים תעשה שתי מחיצות , או יותר על שתיהן תתקין XP ... אם לא מסתדר הבוט , תוכל להיכנס לRECOVERY CONSOLE ומשם תכתוב BOOTCFG /DELETE "הפקודה bootcfg /rebuild תסרוק את הדיסקים הקשיחים של המחשב בחיפוש אחר התקנות ותציג את תוצאות הסריקה. באפשרותך להוסיף את התקנות Windows שזוהו. ייתכן שתוצג הודעה הדומה להודעה הבאה: Total Identified Windows Installs: (סה"כ התקנות Windows שזוהו 2 [1] C:\Windows Add installation to boot list? (להוסיף את ההתקנה לרשימת האתחול?) <כן/לא/הכל>:תכתוב לו Y Enter Load Identifier: (הזן מזהה טעינה <תיאור מותאם של מערכת ההפעלה הנטענת מתפריט האתחול> תכתוב לו למשל "WINDOWS XP ENG" Enter Operating System Load Options: (הזן אפשרויות טעינה למערכת הפעלה: כלומר: /fastdetect [2] D:\Windows Add installation to boot list? (להוסיף את ההתקנה לרשימת האתחול?) תכתוב לו Y Enter Load Identifier: (הזן מזהה טעינה <תיאור מותאם של מערכת ההפעלה הנטענת מתפריט האתחול: תכתוב לו "WINDOWS XP HEBREW" למשל Enter Operating System Load Options: (הזן אפשרויות טעינה למערכת הפעלה:כלומר: /fastdetect "
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.