עבור לתוכן

בעיה בהפעלת המחשב... חייב את עזרתכם בבקשה

Featured Replies

פורסם

אז ככה.....בהתחלה הייתה לי בעיה שהייתי פותח את המחשב המסך לא היה נדלק....הייתי מכבה אותו מחכה טיפה מדליק פתאום זה עובד....אני עושה ריסט המסך לא עובד...החלפתי כרטיסי מסך הבנתי שהכרטיס מסך לא קשור ושהוא לא נשרף..

אח"כ הוצאתי את הסוללה הקטנה הזאתי על הלוח אם הפעלתי את המחשב פתאום המסך עובד.....עשיתי ריסט המסך לא עובד..... טוב אז החזרתי את הסוללה...חשבתי להחליף אולי ספק...

החלפתי ספק בין המחשבים....עכשיו המסך התחיל לעבוד אבל פתאום זה כותב לי

Uknown Flash Type ואז זה נעלם הווינדוס מנסה לעלות...ואז בום עושה לעצמו ריסט... ולפני הריסט מראה מסך כחול לשבריר שנייה

מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה ?! בבקשה אני חייב את עזרתכם

וקניתי הארד דיסקחדש וזכרון חדש..ככה שאיתם אין בעיה

אמרו לי לעשות פלאש לביוס... האם זה באמת יעזור או שאני יצטרך לקנות לוח אם חדש ?! =\

פורסם

טוב אז ספק זיכרון הרדיסק וכ.מסך החלפת מאז שהתחילה הבעיה אז אותם פסלת.

הכשל קורה אחרי שמערכת ההפעלה נטענת אז עדיין מוקדם לפסול אפשרות של כשל תוכנתי ולא חומרתי,

תנסה להפעיל מערכת הפעלה בוטאבלית (שלא דורשת התקנה) כמו UBCD ולהריץ ממנה בדיקות לראות אם המערכת סוחבת בלי שגיאות.

אגב, הביוס מתפקד בסדר? הסוללה במקום? אתה יכול להכנס לביוס ולשנות הגדרות?

פורסם
  • מחבר

כרגע הסוללה במקום ואני יכול להכנס לביוס אבל עכשיו ניסתי לעשות פלאש לפי המדריכון שיש לי פה :

http://www.ecs.com.tw/extra/flashutl/awardflash.htm

טוב אז ככה הורדתי את התוכנת פלאש ואת הקובץ BIN אבל עדיין זה לא עוזר לי ..זה עושה לי בעיות

תראו אני עושה בידיוק לפי המדריך אבל אצלי זה עושה בעיות .שימו לב שבמדריך אצלו ישר כתוב WINBOND בלה בלה בלה... ואצלי זה ישר כותב UNKOWN FLASH

43273841uv5.jpg

75948444tl6.jpg

ואז אני סתם רוצה לראות מה קורה אני לוחץ על YES

ואז פשוט זה מתחיל לעשות לי BACKUP

94370686zg3.jpg

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה ?! =\ אני חייב את זה ממש דחוף..בבקשה חברה :-\

פורסם
  • מחבר

טוב אז משהו מוזר קרה היום...

אני שיניתי את הגאמפר הזה במיקום שלו..שיהיה יותר שמאלי והפעלתי את המחשב הנה תמונה :

87314309lm6.jpg

פתאום אני מפעיל את המשחב זה לא כותב לי UNKNOWN FLASH TYPE זה רושם לי את זה

59255810rr1.jpg

ברגע שאני מחזיר את הגאמפר לצד הימני יותר ואני מפעיל את המשחב זה רושם לי את ה UNKNOWN FLASH TYPE אבל כשאני מחזיר את זה לשמאלי יותר זה משאיר לי את ההודעה שאתם יכולים לראות למעלה בהתחלה זה גם רשם לי

VERIFYING DMI POOL DATA.......succed

זה התחיל לעלות את ה ווינדוס פתאום ניהיה מסך שחור היה לי תמונה רק של העכבר וזהו.. אחרי זה עשיתי ריסט העליתאת המחשב ב SAFE MODE זה הראה לי את ה WELCOME כבר והכל פתאום זה עושה לי ריסט...

ניסיתי להפעיל את המחשב שוב במצב רגיל ואז זה מנסה לעלות את הווינדוס ופשוט עושה ריסט לבד ו....

עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב שוב מחדש זה מעלה אותו ואז פתאום זה רום לי שגיאה כזאתי :

52703916je3.jpg

טוב חשבתי לפרמט את המשחב אולי יעזור אני לא יודע..אני התחלתי לפרמט והכל פתאום זה נותן לי מסך כחול ורושם לי

54768953xv3.jpg

מישהו יכול לדעת מה הבעיה לעזעל אם הלוח אם הזה ?!

פורסם
  • מחבר

סיבה

אופן פעולה זה עשוי להתרחש בהתקיים אחד מהתנאים הבאים:

אחד או יותר מן המודולים של זיכרון הגישה האקראית (RAM) המותקנים במחשב פגום.

תצורת זיכרון הגישה האקראית (RAM) אינה תואמת למערכת ההפעלה Windows XP.

הזכרון חדש נקנה לפני שבוע בידיוק !!

ולמה שהוא לא יהיה תואם למערכת XP ?!

פורסם

תנסה להחליף סוללה אולי היא גמורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים