עבור לתוכן

היי, אני חדשה כאן. צריכה ח"א על ההצעה הבאה, אני מעוניינת להוציא עד 8000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה, זה כ"כ נורא מסך רחב ברזולוציה כזו? כי זו תשובתו:

"לשנות למסך עם רזולוציה טובה יותר מייקר את העסק כי,צריך ללכת על מחשב מסדרה יותר מקצועית ברמה הגראפית וזה אומר שיהיה כרטיס מסך אחר כמובן מסך אחר ברוב המקרים דיסק אחר וזה יחזיר אותך להצעה הקודמת שלי."

פורסם

מה שהוא אומר לא לגמרי מדויק. יש בהחלט דגמים עם מסך ברזולוציה גבוהה, אבל כרטיס מסך מובנה (לא מתקדם). אבל אין הרבה כאלה ולכן קשה להשיגם. לפחות אני לא מצאתי שום מקור בארץ שיש לו כאלה דגמים כרגע (במקום העבודה שלי דווקא יש רק כאלה, אבל זו קניה קורפורטיבית והם יכולים להשיג דברים שלא זמינים לכולם).

בסופו של דבר ובמחשבה נוספת, אם הרזולוציה לא קריטית בשבילך (אם היא הייתה קריטית, היית יודעת זאת בלי שאני אגיד לך), ההצעה שקיבלת נראית המתאימה ביותר בשבילך.

פורסם

כשאדם רוצה ללכת לסעוד במסעדת יוקרה, ומבקש המלצות, אתם גם אומרים לו שזה בזבוז כי הוא יוכל להאביס את עצמו בחומוסיה של ז'וז'ו ברבע מחיר? :lol:

כי להציע Gigabyte או Dell Inspiron במקום Thinkpad T61 זה בדיוק אותו הדבר. :screwy:

מסכים איתך ברמת העיקרון, אבל עדיין אם אני משווה את ה-"T61 14 ל-XPS 1330, איכשהו ממש קשה לי להעדיף את ה-T61...

אבל אני מניח שזה תלוי בייעוד שלו, אני אוהב את הניידים שלי קלילים קטנים וסקסיים, וה-XPS 1330 הוא בדיוק כזה :)

בכל אופן, איזה מסך יש ב-T61? רגיל או LED ?

מהניסיון הדל (תרתי משמע..) שלי בניידים עם מסכי LED, זה יכול להיות פשוט סיוט שלא מהעולם הזה - בתנאי תאורה בעיתיים המסך הופך להיות פשוט מראה, ולא ניתן לראות כמעט כלום. זה הדבר היחיד שכרגע מרתיע אותי מקניה של ה-XPS 1330, למען האמת.

למיטב ידיעתי כמעט כל הניידים כיום מגיעים בתצורה הזו (שאמורה כביכול לספק קונטרסט גבוה יותר), למרות שאני מוצא את זה מאוד... תמוה.

אם מדובר במסך LED, הייתי מציע לך (יעל) בחום לבדוק קודם כל שאת יכולה לחיות עם זה - ואם לא אז לחפש פתרונות מתאימים יותר.

פורסם

מסכים איתך ברמת העיקרון, אבל עדיין אם אני משווה את ה-"T61 14 ל-XPS 1330, איכשהו ממש קשה לי להעדיף את ה-T61...

אבל אני מניח שזה תלוי בייעוד שלו, אני אוהב את הניידים שלי קלילים קטנים וסקסיים, וה-XPS 1330 הוא בדיוק כזה :)

אני מבין לליבך, אבל שים לב שלא דיברו פה על XPS 1330 קטן וסקסי, אלא עם INSPIRON גדול ומכוער. ;)

בעיקרון אני מציע למרבית האנשים מסכי 14" כי 12" לפעמים קטן מידי, ו-13" יכול להיות גבולי. מה גם שהמבחר ב-13" לא גדול והמחשבים גם לא זולים.

בכל אופן, איזה מסך יש ב-T61? רגיל או LED ?

מהניסיון הדל (תרתי משמע..) שלי בניידים עם מסכי LED, זה יכול להיות פשוט סיוט שלא מהעולם הזה - בתנאי תאורה בעיתיים המסך הופך להיות פשוט מראה, ולא ניתן לראות כמעט כלום. זה הדבר היחיד שכרגע מרתיע אותי מקניה של ה-XPS 1330, למען האמת. למיטב ידיעתי כמעט כל הניידים כיום מגיעים בתצורה הזו (שאמורה כביכול לספק קונטרסט גבוה יותר), למרות שאני מוצא את זה מאוד... תמוה.

ב-T61 מסך מאט רגיל, אבל אתה מדבר לא על מסך LED, אלא על ציפוי מבריק (GLOSSY), ופה אתה צודק - GLOSSY בתנאים לא נכונים הוא באמת מראה ומעצבן בטירוף. LED זה רק התאורה האחורית, קשה לי לראות כיצד היא משפיעה על תופעת ההשתקפות. והיא דווקא שיפור חיובי - בהירה יותר, אחידה יותר וצורכת פחות חשמל. מעטים הניידים שמגיעים עם LED כיום (ה-XPS 1330 אחד מהם, כמו גם ה-THINKPAD X300).

פורסם
  • מחבר

רציתי לומר לכם תודה, עזרתם לי לסגור את הקניה של הלפטופ ואני מאוד מרוצה, יצא לי 7760. במנוסף זה כמובן עם 3 שנים אחריות ובגלל שזה דרך ספק של העבודה אני רגועה.. לא ממש הייתי רוצה לקנות מחשב דרך האינטרנט ואח"כ לך תדע למי לפנות..

המליצו לי עלייכם ונירשמתי במיוחד, אבל ניראה לי שאמשיך לבקר :hi:

המסך הוא מט - וטוב שכך, המבריק מאוד לא נוח לדעתי, אני חושבת שלכ ה IBM כאלה, לא ניתקלתי במסך מבריק שלהם.

המשך יום מקסים לכולם!

פורסם

ברוכה הנמצאת , ותתחדשי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים