פורסם 2008 באפריל 1217 שנים אני מחפש תוכנה שאפשר לשנות איתה שם למספר תמונות ושתמספר אותן ואם אפשר אז גם שליטה עם שינוי הסיומת...ועוד תוכנה שמקטינה איכות למספר תמונות במכה אחתבעיקרון זה 2 תוכנות אבל אם יש אחת שתעשה את העבודה זה יהיה מצוין...
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים בשביל לשנות את השם של התמונות ולמספר, תעשה את זה דרך ווינדווס.סמן את כל התמונות שבתיקיהתעשה לחיצה ימנית על התמונה שאתה רוצה שתהיה ראשונה, ותשנה לה את השם.וכל שאר התמונות יהיו עם אותו שם וממוספרות בסוגריים. אמור גם לשנות את הסיומת במידה ואתה משנה.לגבי שינוי האיכות, אפשרי ב MICROSOFT OFFICE PICTURE MANAGER, אולי כבר יש לך את זה.זה חלק מאופיס, יש ב 2003...
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים מחבר XP לא עוזר לי...אני צריך שמות שהם רק מספריםבXP אתה נותן שם וזה לוח אותו ומוסיף לו מספור בין סוגריים וזה גם לא משנה את הסיומות...יש לי ACDSEE איך בדיוק עושים את זה ועם איזה גרסה?
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים כנס למצב photo-manager , בחר כמה קבצים ביחד, ואז- תן קליק ימני, ובחר ב batch tools או לחלופין- כנס לתפריט tools ובחר באופציית ה batch שמתאימה לך. (batch = מקבץ, פעולות על קבוצה של קבצים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.