עבור לתוכן

לבעלי קונסלת ה wii כנסו בבקשה דילמה

Featured Replies

פורסם

רכשתי את הקונסולה הזאת לפני שלושה שבועות בערך

ואני לא מרוצה

מיכוון שהשליטה קשה

זה לא כמו הסוני,האקסבוקס

וכדומה

מה אתם אומרים ניתן עוד צאנס למשחקים אחרים יותר קלים

או שנעבור לסוני 3

ואם אפשר בבקשה המלצה למשחקים טובים שהשליטה לא כול כך קשה ישמח

והאם רק אני התאכזבתי מ ה wii?

ישמח לקבל תגובות

פורסם

אני דווקא מאוד אוהב את השליטה.

באיזה משחקים שיחקת עד כה?

המשחק שאני הכי נהניתי ממנו הוא Resident Evil 4, וכמובן Wii Sport.

פורסם

קודם כל הייתי רוצה לדעת באיזה משחקים שיחקת עד עכשיו כדי שאני יציע לך. דבר שני: היתרון בשלט ה-wii הוא כדי לתת לך יותר אפשריות תנועה לא כמו השלט של הקונסולות האחרות. אבל כמובן מי שזהיה רגיל לשלט של הקונסולות הרגילות לא יבין וכמובן יתעצבן בגלל האפשרויות והפוטנציל שחבוי בשלט של ה-wii. אני למשל משחק עכשיו ב-splinter cell double agent וכמובן שהגרפיקה לא הכי נחמדה כל כך וזה די חיסרון גדול כי דווקה בסוג משחק הזה אם אתם מכירים צריך גרפיקה גבוה כדי להמחיש יותר את הפרטים וצללים,אבל בגלל השלט של ה-wii כל כך דינמי אני יכול לעשות פעולות מסוימות שבשלט רגיל לא הייתה יכול להרגיש. למשל כשאתה עם רובה ואת רוצה לצלוף השלט של ה-wii מאפשר לך לכוון יותר טוב ואתה זז פחות וגם לפצות על התזוזה של המשחק עצמו. לסיכום אני מרוצה לא רק מהקונסולה עצמה אלה גם מהמשחקים אז אני מציע לך לתת לה עוד צ'אנס ותגיד איזה סוגי משחקים אתה אוהב כדי שניתן לך איזה משחק יתן לך להבין את הפוטנציל שיש לקונסולה המצליחה הזאת.

פורסם

פותח הדיון תראה

לWII יוצאים הרבה מאוד משחקים כל חודש

והרבה יותר מה360\PC\PS3

במצב כזה רוב המשחקים כמובן זבל וצריך למצוא את הפנינים בתוך הערמת חרא

ברוב המקרים המשחקים של נינטנדו עצמה מאוד טובים ובנוסף יש משחקי חברות צד שלישי כמו No More Heroes

RE4 ועוד כמה

אבל כרגע רוב הטובים של נינטנדו ורוב המולטיפלטפורם מחורבנים

אז תגיד מה יצא לך לנסות עד עכשיו ותעזור

הייתי ממליץ לך על זלדה TP אבל הוא לא מתאים למתחילים ורק אחרי 5 שעות של שיעמום הופך למצוין

אז תנסה את מאריו גלקסי או SSBB

דרך אגב אם תקנה כרטיס זיקרון וידית גימקיוב אתה יכול לשחק בכל ספרית המשחקים של הגימקיוב

אם ידית סטנדרטית יותר כמובן

וידית גימקיוב תומכת בחלק מהמשחקים של הWII

בנוסף אם אתה מחבר לLCD אז כבל קומפוננט זה בגדר חובה ולשנות ל480P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים