פורסם 2008 באפריל 1117 שנים מהי התוכנה הכי מומלצת (ממשק יפה ונוח לשימוש) להמרת דיסק מוסיקה לקבצי FLAC?אני מעדיף תוכנת קוד פתוח, או תוכנה חינמית.כמו-כן, אני מעדיף שלתוכנה תהיה גם אפשרות לעשות Rip לדיסק מוסיקה גם לפורמטים אחרים (כמו MP3 ו-OGG), ולהמיר קבצים בודדים מפורמט אחד לאחר.מה דעתכם על BonkEnc?
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים מחבר Exact Audio Copy יותר טובה מ-BonkEnc?יש אולי תוכנות קוד פתוח טובות שעושות המרה כזאת?אשמח לקבל המלצות נוספות.
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים Exact Audio Copy היא התוכנה הטובה ביותר (מבחינת איכות ה-rip), והיא חינמית.הנה מדריך על איך להגדיר אותה בצורה הטובה ביותר... http://www2.firehose.us:81/~jiggafellz/eac/index.html
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים מחבר אוקיי, תודה על ההמלצה!התקנתי את EAC, והמרתי דיסק מוסיקה לפורמט FLAC.עכשיו, השוויתי את איכות הסאונד של ה-FLAC לאיכות סאונד של אותו דיסק בפורמט MP3 באיכות של 128Kbps, ולא ממש שמתי לב להבדלים (שני הקבצים נשמעים מצויין). הרמקולים שלי הם Altec Lansing FX-6021, ויש לי כרטיס קול מובנה 7.1 ערוצים. באיזו מערכת אפשר להבחין בהבדל באיכות?שאלה נוספת: כאשר התקנתי את EAC, בחרתי בפורמט FLAC. איך אני עושה RIP לפורמט MP3? אני צריך להריץ שוב את האשף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.