עבור לתוכן

[שאלה] חומרים אקוסטים.

Featured Replies

פורסם

מחנויות קנה ובנה וכדומה... צריך להיות די זול אבל קשה למצוא למכירה ביחידות קטנות.

פורסם

אתה צריך לדעת גם שאם אתה תטום את המארז אז הוא יתחמם מאוד

ואתה לא תרגיש כמעט בהבדל כי יהיו בסוף חורים במארז -- לא מומלץ בכלל לאטום. מקסימום לשמן מאווררים או להחליף אותם

פורסם

אני משתמש בזה רק בשביל להפחית את הרעש של המחשב + 4 מאווררים של הרדיאטור במערכת קירור מים.

טוב כנראה שאני ישתמש בקרטונים האלו, רק תענו לי בבקשה אם החומר עצמו הוא אקוסטי או שזה בגלל הצורה שהוא בנוי.

יש כאן כמה גורמים.

- הצורה היא היא פאקטור חשוב (קונוס עם קצה מעוגל) - קונוסים עם קצוות מעוגלים הם סביבה אידיאלית לבליעת רעש (לדוגמא - צורת הרמקול שאמורה לבטל מיותרת מלבד האות של הצליל עצמו)

- מה שמאוד חשוב הוא הרכות. חומרים רכים ואוריריים, הם גם סופגי מגע וגם סופגים של גלי קו.( השאלה שלך על הספוק הייתה רלוונטית) אבל אני רק בגלל אסתתיקה לא הייתי מנסה אפילו

- קלקר זה להיט, אבל מכוער יותר משרה נתניהו.

הייתי ממליץ לך לבדוק חומרי בנייה מבודדים, ולחפש רעיונות משם.[br]פורסם בתאריך: 21.04.2008 בשעה 09:35:16

אתה צריך לדעת גם שאם אתה תטום את המארז אז הוא יתחמם מאוד

ואתה לא תרגיש כמעט בהבדל כי יהיו בסוף חורים במארז -- לא מומלץ בכלל לאטום. מקסימום לשמן מאווררים או להחליף אותם

מסכים.

אם כבר... עדים לפתוח כמה שיותר חורים במארז אבל לדאוג לפילטרים לאבק, כדי להוריד מעומס האיוורור של המאווררים.

מצד שני אני לא לא יודע איך המערכת שלך בנוייה... ואולי כבר הכל מאוורר

פורסם

הצורה היא פקטור חשוב בשביל החזרים, ואם זה יושב בתוך המחשב ממילא הוא חוזר בתוך המחשב אז הצורה לא קריטית. מה שחשוב זה עצם העניין שיש החזרים, והספיגה. ספיגה מגיעה רק באמצעות חומרים סופגים כגון ספוגים וכו'. חומרים רכים לא בהכרח טובים. החומר המבודד הכי טוב הוא בטון - לא רך בכלל. :)

קלקר יכול להיות טוב דווקא - אבל זה גם חומר דליק, לא?

אל תשתמשו בצמר סלעים בשביל לאטום את המחשב. לא בריא, ולא תמצאו מקום שמוכר לכם בכמות קטנה כל כך.

לחבר שלי יש כזה:

http://thermaltakeusa.com/product/Accessory/CaseMods/a2384/a2384.asp

הוא אמר שזה עוזר. אפשר לנסות.

פורסם
  • מחבר

RaViD, אני לא חושב שצמר סלעים יהיה פתרון בגלל סיבות ברורות.

sergames, אני לא מתכוון לאטום אותו מאוויר, פשוט לאטום את הדפנות של המארז. כמו כן שימון מאווררים לא פוגע בביצועים שלהם?

SupaPlex, לגבי האסטתיקה של קלקר וספוג אין לי ממש בעיה - אפשר לצבוע אותם בשחור שיעזור וגם ככה כל עוד זה בפנים זה לא ממש מעניין אותי איך זה נראה :)

קלקר נשמע רעיון אדיר השאלה עד כמה הוא אוטם. לגבי ספוג רגיל של מקלחת גם הוא יכול לעזור?

Mike A, הפתרון של TT נראה הכי טוב, גם אסתטי מאוד, נוח לשימוש וגם דיי זול מצאתי ב 70 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים