עבור לתוכן

איך הHD של חברת Seagate שנותנת 5 שנים אחריות מבחינת ביצועים איך הם לעומת W.D ?

Featured Replies

פורסם

איך הHD של חברת Seagate שנותנת 5 שנים אחריות מבחינת ביצועים איך הם לעומת W.D ?

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שתי החברות טובות, בעיקרון יש איזושהי סטיגמה בזמן האחרון על WD שהם נוטים ליפול ,אני לא חושב ,

למרות זאת את הHD האחרון שרכשתי העדפתי לקנות מתוצרת SEAGATE ,יותר זול, מאוד שקט (יותר מWD ,יש לי גם וגם).

ועושה באמת אחלה של עבוד ,אין תלונות ,מה גם שהזכרת כבר שהוא מגיע עם 5 שנות אחריות. לעומ 3 של WD

פורסם
  • מחבר

פששש יותר שקט מWD ויש לי הרגשה שאולי גם יותר אמין

נעשה סוויצ' בראש שWD לא הכי טובים

פורסם

הסטיגמה הזו לא חדשה כלל.היא די נפוצה כאן בפורום אך לדעתי כשמה כן היא.מבחינת אמינות לשניהם היא שווה.זה עניין של מזל.

מבחינת ביצועים זה תלוי בדגם אך גם כאן קשה להרגיש בהבדל למשתמש הביתי.

פורסם

ה KS זאת הסדרה האמינה האחרונה שלהם . יש לי שניים כאלה וטפו טפו .

אבל מעכשיו גם אם זה יותר יקר גם רק SEGATE בלי פשרות , הכוננים הכי אמינים שקיימים בשוק היום.

פורסם

אני עם סיגייט, למרות שאחד התפגר לי מיד לאחר שמיישתי אחריות על המקסטור שהתפגר לי לפניו, מאז עובד כמו שצריך

לדעתי זה נתון חשוב שיש אחריות של 5 שנים, וכן... יש פקטור של מזל :silly:

פורסם

אחרי שהתפגרו לי שלושה HDים של WD: שניים לפני סוף האחריות ואחד אחרי :-\, אני כנראה אבחר בחברה שנותנת לי כמה שיותר אחריות.

אפקט נוסף שקרה בעקבות ההתפגרויות הוא שאני מדבר עם אנשים על הצורך לגבות מידע כמו שאמנון יצחק מטיף לחוזרים בתשובה.

פורסם

בעיקרון זה כל אחד והדעה שלו

לי יש ניסיון עם wd וseagate

והWD התקלקל לי אחרי שנה וSEAGATE אצלי כבר כמעט 4 שנים ועוד לא התקלקל או שהייתה תקלה

פורסם
  • מחבר

וSEAGATE ו maxtor באים מאותה חברה?

פורסם

SEAGATE קנו את MAXTOR

פורסם

SEAGATE קנו את MAXTOR

מה ז"א?

פורסם
  • מחבר

מה ז"א?

שחברת SEAGATE רכשה את חברת MAXTOR

פורסם

אוקיי,

בכל מקרה תלך על SEAGATE ,5שנות אחריות לא עדיף?

הם גם יותר שקטים מניסיון ,יש לי אחד SEAGATE ואחד WD ,אפילו טיפה יותר מהירים.

מתחממים קצת יותר מWD אבל לא קריטי ,בגדול ,אם אתה עושה מאזניים אז עדיף SEAGATE שיהיו אפילו יותר זולים מ WD. :xyxthumbs:

פורסם

אולי באמת היום עדיף סייגיט (תלוי בדגם כמובן) אך לא בגלל האחריות.האחריות של סיגייט היא 3+2 כאשר בשנתיים האחרונות יש רק זיכוי חלקי (ולא מחליפים לחדש).לא הבדל גדול מספיק כדי לקחת דיסק בגלל זה לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים