פורסם 2008 באפריל 1017 שנים אני מעוניין לרכוש אחד מהם לביתמישהו שמע ראה או יודע משהו על המוצרים האלולדוגמה:http://www.kotech.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=144רציתי לדעת אם יש מוצרים טובים יותר ופחותיקרים מהירים וכן הלאהתודה לעונים
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים לא שמעתי מעולם על הדגם\חברה הזאת,יש מוצרים הרבה יותר איכותיים, השאלה מה התקציב שלך ומה חשוב לך במכשיר (אם זה ניידות אז לך על PMP, אם זה משהו סלוני אז אפשר להתפשר גם על מכשירים מסיבים יותר, בכל מקרה תקפיד שכל מכשיר שאתה קונה ידע להצמיד בעצמו קבצי כתוביות בעברית, כי יש יותר מידי שלא יודעים לעשות את הפעולה הבסיסית הזאת וחבל).
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים מחבר הדגם שמצאתי סתם היה לשם הבהרהיש עניין גדול בניידות - נאמר וחלק מהסרטים נרצה לראות אצל חברים במקום בביתועם אפשרות להדביק כתוביות לבד כי לצערי אין לי את הידע לעשות את זה לבד דרך תפריטי הטלויזיהאלא אם כן אתה יכול להכווין אותי למקום שבו אני אוכל לקבל הסבר בנושא
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים זה לא קשור לטלויזיה, אם המכשיר לא יודע לחבר קובץ כתוביות בעברית אז תצטרך לקודד כל סרט (להצמיד כתוביות) לפני העלאה למכשיר, זאת פעולה מעצבנת ובדר"כ גם לוקחת לא מעט זמן, מוציאה את כל החשק - מניסיון לא להתפשר על זה.בכל אופן תציין תקציב ונפח אחסון מינימלי שאתה מוכן להתפשר אליו.קח בחשבון שאם זה משהו שאתה הולך להשתמש בו הרבה - שווה להשקיע.בנושא הזה, מה שזול במחיר גם זול מאוד באיכות.
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים מחבר אוקיממה שאני מבין יש מכשיר שבא רק כמכשיר ואת הכונן אתה קונה בנפרדמגיע עם שלט ואתה יכול לשחק בכונן כאילו ואתה עובד מול מערכת הפעלה פשוט מול הטלויזיההסוג השני הוא כנראה שילוב של המכשיר עם כונן וזו האופציה העדיפה הרבה פחותערכתי את הכותרת לגבי התקציביםמוכן להשקיע עד 500 במכשירכונן של 350 גיגה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.