עבור לתוכן

שאלה בעניין שידורג כ.מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי ואני בהתלבטות..

קודם כל למפרט שלי

לוח אם: Asus P5LD2-VM

מעבד: Intel Dual Core 2.8Ghz D820

זיכרון: 2GB OCZ

ההתלבטות היא בין הדגמים:

GeForce 8800GT 512MB Gigabyte

1,079 ¤

GeForce 8800GTS 640MB 320Bit Leadtek

1,198 ¤

GeForce 8800GTS 512MB Gigabyte

1,561 ¤

והשאלה היא כמובן מה הכי חזק? יתרונות/חסרונות?

ומדוע הGTS של Gigabyte עולה יותר מLeadtek כשבעצם האחרון עם נתונים יותר גבוהים?

אם יש המלצה לדגם ספציפי אשמח לשמוע

תודה (=

פורסם

איזה כרטיס יש לך עכשיו?

פורסם
  • מחבר

GF 7300GS

פורסם

ה-GT הכי משתלם מהרשימה, למרות שהייתי שוקל את ה-9600GT

פורסם
  • מחבר

מישהו?

קדימה אנשים, זקוק לקצת ייעוץ :s05:

פורסם

איזה ספק יש לך? ועל איזו רזולוציה אתה משחק?

ולשאלה שלך ה-GeForce 8800GTS 640MB 320Bit Leadtek הוא עם הליבה הישנה 90nm, וה-GeForce 8800GTS 512MB Gigabyte עם הליבה החדשה 65nm, לכן הוא חזק יותר משמעותית ועולה יותר.

פורסם
  • מחבר

לגבי הספק אין לי מושג, צריך לבדוק את זה..בדקתי בeverest ולא מצאתי שם נתונים על הספק (אם תהיה בעיה נחליף גם אותו)

לגבי רזולוציית משחק 1024X768 בהחלט יספיק לי, באופן כללי אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את crysis לדוגמא ויהיה השקעה טובה לשנתיים שלוש הקרובות

אם אני קונה לדוגמא את הזול יותר, GF 8800GT 512MB האם הוא יוכל להריץ את crysis? (אינדיקציה טובה לביצועים לפי דעתי)

תודה על המידע

פורסם

ב-everest לא תמצא, פשוט תפתח את המארז ותבדוק.

לרזולוציה כזאת לא צריך יותר מ 8800GT 512MB וגם 9600GT 512MB יהיה מצויין, תוכל לחסוך 200 ש"ח בלי לאבד ביצועים.

לבגבי Crysis הוא בהחלט ירוץ חלק על רזולוציה כזאת על ההגדרות הגבוהות ביותר (בלי AA כמובן), שאר המשחקים גם ירוצו בלי בעיות.

מה שכן אני לא יודע עד כמה המעבד יכול להגביל אותך פה, יכול להיות שתהיה ירידת ביצועים בגלל המעבד אבל אני לא בטוח.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על המידע.

אני מאמין תחילת חודש הבא נקנה את אחד מהכרטיסים הנ"ל[br]פורסם בתאריך: 11.04.2008 בשעה 20:17:53

אוקיי אנשים אני לפני קנייה ואשמח לחוות דעת נוספות

Lavelle , אתה אומר שאם אני לוקח את ה9600GT הוא יריץ את Crysis על המקסימום? (בהנחה שאף רכיב אחר לא יהווה צוואר בקבוק)

ומה לגבי הקירור? יש המלצה על קירור/יצרנית ספציפית? רק שלא יהיה מרעיש..

פורסם

המעבד שלך מהווה צוואר בקבוק ולצערי הרב קשה להגיע איתו רחוק באוברקלוק,קרייסיס הוא משחק כבד מאוד וללא החלפת המעבד המחשב

לא יסחוב את המשחק על מקסימום ב1024*768,בכדי להשלים את הפער תצטרך להחליף את המעבד לE2140 ולעשות לו אוברקלוק.

מכיוון שמעבד זה מעולה לאוברקלוק תוכל להגיע איתו לביצועים מצויינים .

זה ה9600GT המומלץ עם אוברקלוק גבוה מאוד וקירור מעולה מבית Twintech :

Core Clock(Mhz) : 700

Memory Clock(Mhz) : 1100 (effective up to 2.2Ghz)

http://www.gamapc.co.il/Product.asp?Pid=96002&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

מחירו טוב ככה שתוכל לשים גם את המעבד הנ"ל

http://www.gamapc.co.il/pl_product~050105~6~1.htm

אתה יוצא מרווח ככה שלא תצטרך להחליף את המעבד שלך בזמן הקרוב כי עם אוברקלוק ל2.8GHZ~3GHZ סגרת את הפער

פורסם

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

יצרן Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM ₪283 1

יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ₪105 1

סה"כ מוצרים: 2 סה"כ: ₪388

tms.co.il

לקחתי את הרעיון של זה שלפני ושיפרתי אותו.

עם הכ.מסך שהציעו לך פה ב680 שקל וזה ביחד תגיע לביצועים ממש טובים בהנחה שתעשה OC ל 3.0 למעבד הזה.

פורסם
  • מחבר

כבר הייתי בחנות אתמול (לפני שקראתי את התגובות שלכם) וקניתי את ה 8800GT Heatpipe של Club3D

קודם כל אשמח לחוות דעת על הכרטיס לעומת יצרניות אחרות. רציתי את הLeadtek אבל לא היה במלאי.

ולגבי המשחק הורדתי אותו בלילה והיום ננסה להריץ, אם באמת לא יסחוב אני אשקול את החלפת המעבד ולוח האם.

אגב שידרגתי גם את ההארד דיסק והספק

עכשיו המפרט הוא כזה:

Asus P5LD2-VM

Intel DualCore 2.8GHz D820

Corsair 450W Power Supply

2GB RAM OCZ 667Mhz

WD 500GB

ושמתי לב שהכ.מסך מתחמם בצורה קיצונית לעומת שאר הרכיבים.. הוספתי עוד מאוורר בעצמי בינתיים שמכוון אליו והוריד את הטמפ' ל53c (לעומת 56)

מה הוא הטווח טמפ' המומלץ לכרטיס? אני מניח שבשעת מאמץ הוא עלול לעלות ל70c , זה סביר?

פורסם

לא מומלץ שהטמפרטורה תעלה מעבר ל72,מעבר לטמפרטורה הזו מתבצע דבר שנקרא "דפורמציה" וככול שעולים בטמפרטורה היעילות של המשחה הטרמית יורדת

כמובן שזה תהליך ארוך עד שזה קורה אבל עדיין מומלץ לשים את מהירות המאוורר של הכרטיס על 50% המאוורר הזה הוא מאוד שקט.

כרטיס מצוין ומעולה לC@.

אין צורך להחליף את הלוח רק את המעבד

פורסם
  • מחבר

לא מומלץ שהטמפרטורה תעלה מעבר ל72,מעבר לטמפרטורה הזו מתבצע דבר שנקרא "דפורמציה" וככול שעולים בטמפרטורה היעילות של המשחה הטרמית יורדת

כמובן שזה תהליך ארוך עד שזה קורה אבל עדיין מומלץ לשים את מהירות המאוורר של הכרטיס על 50% המאוורר הזה הוא מאוד שקט.

כרטיס מצוין ומעולה לC@.

אין צורך להחליף את הלוח רק את המעבד

אוקיי

מפה מתבקשת השאלה, איך אני יכול לשלוט במהירות המאוורר, יש תוכנה שאני יכול להיעזר בה?

אם חיברתי מאוורר בעצמי יש דרך לשלוט במהירות שלו? (הוא מרעיש מאוד)

פעם הייתה לי תוכנה אם אני לא טועה FanSpeed אבל היא רק הציגה נתונים ולא נתנה אפשרות לשנות את המתח/מהירות

וכמובן תודה רבה לכולכם על המידע, אין מילים פשוט תותחים (=

פורסם

דרך RIVA TUNER

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים