פורסם 2008 באפריל 917 שנים בדף אודות המעבד שמציגה אינטל http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sla9v מופיע שהוא עובד בתדר 2.6GHZ כשאני מפעיל את CPU Z מציג לי ב CORE SPEED 2.0GHZ בלבד האם אני צריך להיכנס לBIOS ולהעלות איזה FSB או משהו במהיריות .? בכדי לקבל את מלוא הפוטנציאל של המעבד הנה תמונה מצורפתשלה CPU Z
פורסם 2008 באפריל 917 שנים זה מצב תקין אין לך מה לדאוג. זו פונקציה של המעבד שבזמן מנוחה המכפלה יורדת ל-6 במקום 8 על מנת לחסוך בחשמל. שים לב שבזמן מאמץ המכפלה חוזרת ל-8 והמעבד עובד על 2.66GHz.
פורסם 2008 באפריל 917 שנים גם בשלי זה ככה שלי זה ככה: רק ששלי עבר OC והוא עובד על 3.2 במאמץ ועל 2.4 בחיסכון
פורסם 2008 באפריל 917 שנים יש אפשרות אבל זה מיותר לגמרי. הביצועים לא נפגעים ויש חסכון בחשמל אז אני לא רואה צורך לבטל.
פורסם 2008 באפריל 917 שנים יש לי גם מעבד כזה ואפשר לעשות OC?כן אבל זה תלוי בלוח אם שלך אם הוא מאפשר את זהאיך הטמפ' שלך במנוחה ובמאמץ ?הטמפ' עלו בימים האחרונים בגלל החום נכון לעכשיו המעבד על 38 במנוחהועולה ל 54 במאמץ
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים כן הבנתי שאין עניין לבטל את האפשרות הזאת בביוס אבל בכ"ז לא מצאתי את האפרות הזאת אולי איך לי איך היא נקראת ובאיזה טפריט בביוס היא נמצאת יש לי לוח BIOSTAR ציפסט 945 של אינטל ביוס PHOENIX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.