עבור לתוכן

מחפש לקנות קירור אוויר ל9600GT בשביל אוברקלוק

Featured Replies

פורסם

שלום וערב טוב

אני עומד לקבל השבוע את ה9600GT של גיגהבייט (לא בטוח איזה קירור פסיבי או אקטיבי) והייתי רוצה על ההתחלה לבצע בו אוברקלוק.

עד עכשיו הקירור היחידי שמתאים לו במחיר סביר הוא הAccelero S1 Rev.2 שעולה 110 שקל. השאלה היא אם הוא יקרר מספיק את הכרטיס מסך בשביל אוברקלוק או שיש פתרונות יותר חזקים.

שאלה נוספת - יש לי ספק כח של THERMALTAKE - TR2 של 420 וואט..האם הוא יחזיק את הכרטיס או שחלילה אני אצטרך להוציא סכום נוסף ?

תודה רבה וערב טוב

פורסם

חלילה תצרך להוסיף סכום נוסף? אני חושב שלא. די בוודאות. (אפילו באוברקלוק מטורף)

ה S1 הוא קרור מצויין שאני בטוח ב 100% שיספיק לך, בחירה מצויינת. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אפילו 300MHZ לזיכרון ? אני יודע שזה גם תלוי בכרטיס שאני אקבל ואם יתמזל מזלי והוא אוברקלוקר טוב..אולי יש אופציות אחרות שלא עליתי עליהם ? אני לא מתכוון להשקיע יותר מ200 שקל אז THERMALRIGHT מחוץ לתקציב שלי

פורסם

אתה לקחת בחשבון שאתה מאבד אחריות על הכרטיס , כן?

ולשאלה השניה, הספק יספיק.

פורסם

שלום וערב טוב

אני עומד לקבל השבוע את ה9600GT של גיגהבייט (לא בטוח איזה קירור פסיבי או אקטיבי) והייתי רוצה על ההתחלה לבצע בו אוברקלוק.

עד עכשיו הקירור היחידי שמתאים לו במחיר סביר הוא הAccelero S1 Rev.2 שעולה 110 שקל. השאלה היא אם הוא יקרר מספיק את הכרטיס מסך בשביל אוברקלוק או שיש פתרונות יותר חזקים.

שאלה נוספת - יש לי ספק כח של THERMALTAKE - TR2 של 420 וואט..האם הוא יחזיק את הכרטיס או שחלילה אני אצטרך להוציא סכום נוסף ?

תודה רבה וערב טוב

זה לא כזה ספק גרוע, כעקרון המחשב שלך לא צורך כל כך הרבה חשמל, ככה שזאת לא בעיה.

האקסלרו נחשב לקירור בין הטובים בשוק כרטיסי המסך, בתוספת מאורר 120 שיולבש עליו הוא יתן לך קירור טוב גם עד קצה גבול היכולת OC של הכרטיס ללא וולט מוד, ובטמפרטורה סבירה.

פורסם
  • מחבר

בקשר לאחריות..אין עליו.

הכרטיס עלה לי 350 שקל

ויש לאקסלרו גם איזה טורבומוד (2 מאוררים קטנים כאלה) שווה להשקיע על הפיצ'קע הזה 50 שקל ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים