פורסם 2003 במאי 222 שנים אני התחלתי לשחק בו היום ונתקעתי בשלב השני בספרייה, צריך להחזיר את הספר אז אני בא לספרייה ולא יודע איפה לשים את הספר מה אני עושה, אין שם ספרנים ביכלל! ??? ??? ???
פורסם 2003 במאי 222 שנים מחבר חיפשתי איזה 10 דקות אז, אם אפשר לסלוח לי על הטימתום ולהסביר לי כמו לילד בן שנתיים אני יודה לך מאוד ;D
פורסם 2003 במאי 222 שנים כנס לספרייה ותלך בעקבות הקיר הנגדי לך ברגע שאתה נכנס מצד שמאל(תעלה במדרגות ולך לקיר!)תמשיך ממש על הקיר אפילו אם אתה פונה ובסוף אתה תראה חדר קטן!תכניס תספר לתיבה וזהו!אם יש לך עוד שאלות על המשחק צור איתי קשר בפרטי! ;D
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר א. איזה מגניב החליפו גם תכפתורים!!!ב. צריך לעשות את הדברים בסדר מסים, קודם כל להתוודות אח"כ לשחקן וכו.. או שאני בוחר מה לעשות קודם?
פורסם 2003 במאי 322 שנים במדרגות מתי שניכנסים לסיפריה עצמה יש למעתה פיתחי איוורור ואפשר להכנס לשם ולמצוא שיריון של 200
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר אני מגיע לקופסא לוחץ על כפתור הX הוא זור את הספר אבל לא מוחק כלום במפה, כאילו אני סתם זורק אותו .
פורסם 2003 במאי 522 שנים בולשיט אני עברתי את השלב הזה!!!!אתה ניכנס לסיפריה פונה שמאלה מחפש את הספרנית....כשאתה מוצא את התור... תהרוג את כולם עם אין לך כוח לחכות... ואז מגיע התור שלך אתה לוחץ על enter ומחזיר לה את הספר!!!!!וזהו!!!!!ועוד משהו קטן!!!! זה משחק פשוט פצצה!!! אהבתי אותו!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.