עבור לתוכן

התלבטות בין 2 זכרונות ניידים של SanDisk

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :hi:

יש לי התלבטות בין 2 זכרונות ניידים שאני מעונין לקנות, והם USB SanDisk Cruzer Micro U3 8GB אשר נראה כך:21449165c.gif

לבין USB SanDisk Cruzer Contour 8GB אשר נראה כך:20895132c.gif

המיקרו הרגיל עולה 199 שקל ואילו האחר עולה 279 שקל.

בהתחלה רציתי לקנות את הזול(ורציתי להשתמש בחצי מהזכרון בשביל הוויסטה בוסט) אבל אחרי זה אחי (אשר יודע בפורום בכינוי "אור כהן") אומר לי שזה עובד רק בדגם Contour המעוצב והיקר.

האם מה שהוא אמר זה נכון ובאמת זה עובד רק בדגם המעוצב?

כמו כן האם יש נתונים יותר טובים (חוץ מהמראה) למשל מהירות תעבורה יותר גבוהה וכו'?

בברכה Play

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל עכשיו חקרתי חקירה עמוקה וראיתי שהדגם המעוצב הרבה יותר טוב מאשר הדגם הפשוט(אודות לך מצאתי בפנדה אתרים בינלאומים הנוגעים לזה).

למשל הדגם הרגיל :14MB/sec בקריאה וכ-7MB/sec בכתיבה

ואילו הדגם המעוצב הוא :בעל מהירות קריאה של 23 מגה/לשניה ומהירות כתיבה ב18 מגה.

האם זה שינוי קיצוני או שזה שינוי שלא מרגישים בו כי לפי הנתונים האלה אני מרגיש שהדגם המעוצב הרבה אבל הרבה יותר טוב מהדגם הפשוט.

פורסם

בסדר אבל עכשיו חקרתי חקירה עמוקה וראיתי שהדגם המעוצב הרבה יותר טוב מאשר הדגם הפשוט(אודות לך מצאתי בפנדה אתרים בינלאומים הנוגעים לזה).

למשל הדגם הרגיל :14MB/sec בקריאה וכ-7MB/sec בכתיבה

ואילו הדגם המעוצב הוא :בעל מהירות קריאה של 23 מגה/לשניה ומהירות כתיבה ב18 מגה.

האם זה שינוי קיצוני או שזה שינוי שלא מרגישים בו כי לפי הנתונים האלה אני מרגיש שהדגם המעוצב הרבה אבל הרבה יותר טוב מהדגם הפשוט.

שווה לך להוסיף כ-90% (ממחיר המיקרו-144 ש"ח לעומת 274) כדי לקבל מהירות גבוהה יותר?

פורסם

תראה יש לי את שניהם (אך לא בגודל 8 גיגה).אני ממליץ על היקר אך רק בתנאי שהגודל הפיזי לא חשוב לך.הוא כמעט פי שתיים גדול יותר.הוא אכן הרבה יותר מהיר.לדעתי הוא יתאים יותר למה שאתה רוצה (למרות שהיעילות שלהרעיון לדעתי לא תהיה גבוהה,עדיף לקנות עוד ראם).

פורסם
  • מחבר

תראה יש לי את שניהם (אך לא בגודל 8 גיגה).אני ממליץ על היקר אך רק בתנאי שהגודל הפיזי לא חשוב לך.הוא כמעט פי שתיים גדול יותר.הוא אכן הרבה יותר מהיר.לדעתי הוא יתאים יותר למה שאתה רוצה (למרות שהיעילות שלהרעיון לדעתי לא תהיה גבוהה,עדיף לקנות עוד ראם).

תשמע אני רוצה להשתמש ב2-3 GB מהזכרון הנייד בשביל הוויסטה בוסט (ואולי אני בגלל לא ישתמש בזה)ובשאר להעברות.

אני מעביר קבצים בין10MB-500MB וזה לוקח אצלי המון זמן עד שזה מעביר משהו (בנתיים אני משתמש בכרטיס SD של 2GB).

ובגלל זה אני קונה 8GB ואני חושב שאני ילך על ה8GB המהודר כי באחר נראה לי יהיה "צוואר בקבוק"(שגם במהודר יש אבל פחות מאשר האחר)

אבל אני עדיין לא בטוח ואני יכול לשנות את דעתי אם המהודר פשוט לא שווה את זה.

ולא אכפת לי שזה יהיה גדול יותר כי ככה זה יהיה יותר יציב.

פורסם

הוא שווה את התוספת של 90 שקל.כשאני קניתי היה הבדל של פי 2 במחיר.מבחינת מהירות כתיבה הוא הרבה יותר מהיר כפי שכבר ציינת.הוא גם הרבה יותר יפה ומרגיש מהודר יחסית לCRUZER הפשוט.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אז אני אקנה את הדגם הזה גם מהיר וגם מעוצב יפה. :jump:

פורסם

הוא שווה את התוספת של 90 שקל.כשאני קניתי היה הבדל של פי 2 במחיר.מבחינת מהירות כתיבה הוא הרבה יותר מהיר כפי שכבר ציינת.הוא גם הרבה יותר יפה ומרגיש מהודר יחסית לCRUZER הפשוט.

*90 אחוזים, עדיין ההבדל הוא פי 2, זה לא השתנה.

פורסם

צודק.ברוב החנויות ההבדל כדבריך אך במקום שהוא קונה ממנו זה לא כך.בכל אופן הוא כבר עשה את הבחירה (הנכונה לדעתי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים