עבור לתוכן

שאלה - pro ject board

Featured Replies

פורסם

שלום, איכשהו מצאתי אצלי בבית את המכשיר הזא - 33432835hf3.jpg

רשום אליו pro ject board.

מי ידע כללי, אני יודע שהמכשיר הזא משמש לבדיקה של רכיבים אלקטרונים. כאילו אם שמים בחור מסוים שם נורה, ובחור אחר סוללה , אז הנורה פעולת.

וגם רכיבים אחרים כמו נגדים ועוד.

אבל מישהו יכול להסביר לי, איך זה בדיוק עובד? כאילו מה כל החורים מסמלים, ואם אני רוצה לבדוק אם הנורה תקינה, אז איפה אני בדיוק שם את הנורה ואיפה את הסוללה?

אני רוצה לדעת את העיקרון של המספרים והאותיות שם, ואיך בדיוק משתמשים בזה

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

שלום, איכשהו מצאתי אצלי בבית את המכשיר הזא - 33432835hf3.jpg

רשום אליו pro ject board.

מי ידע כללי, אני יודע שהמכשיר הזא משמש לבדיקה של רכיבים אלקטרונים. כאילו אם שמים בחור מסוים שם נורה, ובחור אחר סוללה , אז הנורה פעולת.

וגם רכיבים אחרים כמו נגדים ועוד.

אבל מישהו יכול להסביר לי, איך זה בדיוק עובד? כאילו מה כל החורים מסמלים, ואם אני רוצה לבדוק אם הנורה תקינה, אז איפה אני בדיוק שם את הנורה ואיפה את הסוללה?

אני רוצה לדעת את העיקרון של המספרים והאותיות שם, ואיך בדיוק משתמשים בזה

תודה רבה לעוזרים!

זואת מטריצת ניסויים לWIRE UP

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק משתמשים בה?

פורסם

מרכיבים עליה מעגל לבדיקה. כך קל להחליף רכיבים ולשנות מיקומים.

כאשר המעגל עובד כמצופה ניתן לבנות אותו על לוח מודפס.

יש שם חורים לנעיצת הרכיבים. כל חמישיית חורים מקוצרים פנימית כך שניתן לחבר מספר רכיבים לאותה נקודה.

פורסם
  • מחבר

כן.. אבל איך בדיק משתמשי בזה, למשל אני שם בחור אחד לד, איפה אני שם את חוטי הסוללה?, לפי המספרי והאותיות? איך בדיוק אני רוצה לדעת

פורסם

תמונה שווה אלף מילים. . .

פורסם
  • מחבר

אחי אני אלף פעמים שואל, איך משתמשים בזה?, אני לא יכול לראות בדיוק בתמונה שם איפה הסוללה ומה לכל מה

צריך לדעת את העיקרון של מה מתחבר למה

פורסם

תחבר מה שאתה רוצה איך שאתה רוצה, אין משמעות לסימנים. כל שורה של חמישיה של חורים בכל צד מקוצרת אחד לשני (תחשוב על זה כמו הרבה חוטים חשמליים שמחברים את החצאי-שורות)

פורסם

אחי אני אלף פעמים שואל, איך משתמשים בזה?, אני לא יכול לראות בדיוק בתמונה שם איפה הסוללה ומה לכל מה

צריך לדעת את העיקרון של מה מתחבר למה

זה לא מעגל קבוע מראש,

אתה שם שם מה שאתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים