פורסם 2003 במאי 222 שנים התקנתי את המשחק, והיו כמה שגיאות בהתקנה, אז החלטתי להסיר אותו ולנסות להתקין שוב.כשאני בא למחוק את המשחק, אז זה מראה כאילו שהוא מוחק, אבל הוא בעצם מהבהב פעם אחת ומגיע ל-100% :-\משמע - לא מחק.מחקתי את התיקייה ידנית, וניסיתי להתקין שוב.הבעיה - המחשב מזהה שיש משחק על המחשב למרות שאין ולמרות שהוא כביכול "מחק" אותו...נכנסתי לרג'יסטרי ומחקתי כל מה שמצאתי שקשור ב-Unreal 2, והבעיה עדיין נמשכת.מישהו יודע מה אני צריך לעשות? ???
פורסם 2003 במאי 322 שנים מחבר תשתמש בתוכנה REG CLEANERואסור להקפיץ ת'רדים!מצטער על ההקפצה - פשוט הייתי קצת מיואש...ד"א - איך משתמשים ברג קלינר ? :-[
פורסם 2003 במאי 422 שנים תקשיב לי,עזוב regלך לתקייהC:\Program Files\InstallShield Installation Informationחפש את המשחק שלך תמחק את התקייה ואז תוכל להתקין
פורסם 2003 במאי 422 שנים מחבר K, עשיתי את זה, והתקנתי את המשחק.עכשיו הבעיה שלי היא כזאת:האנשים נראים כמו רובוטים חתוכים שמישהו עשה להם ניתוח לא מוצלח :-\הם מתכתיים כאלה, הפנים שלהם מוכתמות, והם נראים כאילו מישהו חתך להם תחיכות מהעור :-Xאני חושב שכולם כבר מכירים את הכרטיס מסך שלי (מי שלא - Leaktek G4 4200TI 128 ).מבקש עזרה בדחיפות !!! :s05:
פורסם 2003 במאי 422 שנים תוריד להגדרות הכי נמוכות של ה-VIDEO במשחק תנסה אולי זה יעזור דרך אגב יש לי GIFA 2 והמשחק פעל כמעט חלק בהתחשב שיש לי PIII ו-192 MEGA BYTE זכרון!!!
פורסם 2003 במאי 422 שנים על כמה הטמפרטורה של הלוח עומדת וגם הספק יכול להיות הבעיה תנסה להחליף ספק ותראה אם זה קורה עוד הפעם...
פורסם 2003 במאי 422 שנים מחבר הטמפרטורה נראית לי בסדר (33 מעלות).אין לי ספק כוח נוסף, אז אין לי איך לבדוק, אבל זה לא נראה לי קשור...הבעיה לא קיימת בשום משחק אחר, אני מריץ משחקים כבדים בלי בעיות.המשחק מקורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.