עבור לתוכן

Antec 900 או NZXT AirFlow King Tempest

Featured Replies

פורסם

היי,

ראיתי את 2 המארזים Antec 900 וNZXT AirFlow King Tempest,

איזה מהם יותר טוב?(ללא קשר למחיר)

ומי יותר משתלם?

ואיך הAIRFLOW KING ביחס לALPHA?

תודה.....

פורסם
  • מחבר

מישהו אולי?

פורסם

לא יודעים הרבה על הTempest הזה עדיין, כמעט לא פורסמו עליו ביקורות.

ולמה אתה נעול דווקא על שני המארזים האלה?

פורסם

היתרון המרכזי של ANTEC 900 על NZXT TEMPEST לפי מה שידוע לי המאוורר BIG BOY.

מאוורר 200mm עדיף בביצועיים על 140mm X 2.

אבל זה גם סוג של חיסרון במידה וצריך לקנות מאוורר חדש במקרה של תקלה.

ונסו להשיג את ה - BIG BOY במחיר סביר...

NZXT TEMPEST אבל מספק אחלה מקום איחסון טוב לכוננים קשיחים, פילטרים, וגם הוא נראה מדהים...

מקווה שעוזר לך.

יבגני

פורסם

TEMPEST מכל הבחינות.

1. איוורור - בסך הכל הוא מאוורר יותר טוב. לגבי זה שאחד של 200 עדיף מאשר 2 ל 140 אני לא בטוח, אבל לא בעיה לבדוק מי דוחף יותר אוויר. אבל זה גם לא משנה אם יהיו שם גם 3 מאווררים של 300mm... ה 2 למעלה וה 120 מאחרוה מוציאים את כל האוויר החם, יותר מזה זה כבר לא ישנה.

2. יופי - אין מה לדבר. ביחוד זה שה ANTEC ניראה מוזר בגלל שהוא קצר.

3. אמממ... אבק - לטמפסט יש 2 פילטרים מקדימה לאומת שלאנטק אין אף לא אחד. וגם ה ANTEC בגלל שיש בוא הרבה רשתות מושך עוד יותר אבק.

4. נוחות - באנטק אין שום כלים להתקנת חומרה - הכל עם ברגים. הוא קצר וזה יכול להיות בעיה עם כרטיסים ערוכים. לאומתו הטמפסט בדיוק ההפך - מרווח ונוח לשימוש.

כל זה וה NZXT TEMPEST עוד זול יותר.

פורסם

לטמפסט יש יותר מאווררים- אבל הם ממוקמים בצורה שגורמת לסרקולציה להיות פגומה-

המאוורר הצדי שמכניס אוויר מפריע לאוויר החם לזרום למעלה וגורם למערבולת, ויש "מריבה" על אוויר בין מאוורר ה 140 מ"מ האחורי יותר למאוורר ה 120 מ"מ שממוקם מאחורה. הם צמודים לגמרי, זה די אידיוטי.

באנטק ה 200 מ"מ למעלה, וה 120 ממוקם למטה יותר ככה שאין בעיה.

הטמפסט הוא העתקה של האנטק עם כמה טעויות בדרך.

אם מוסיפים לאנטק את מאוורר ה 120 הפנימי שיושב מול הכרטיס מסך, זה משפר את זרימת האוויר הכוללת במארז, וגורם לו להיות אחד המארזים היותר טובים מהבחינה הזו.

דווקא את זה בחרו שלא להעתיק בטמפסט, וחבל.

פורסם

TEMPEST מכל הבחינות.

1. איוורור - בסך הכל הוא מאוורר יותר טוב. לגבי זה שאחד של 200 עדיף מאשר 2 ל 140 אני לא בטוח, אבל לא בעיה לבדוק מי דוחף יותר אוויר. אבל זה גם לא משנה אם יהיו שם גם 3 מאווררים של 300mm... ה 2 למעלה וה 120 מאחרוה מוציאים את כל האוויר החם, יותר מזה זה כבר לא ישנה.

2. יופי - אין מה לדבר. ביחוד זה שה ANTEC ניראה מוזר בגלל שהוא קצר.

3. אמממ... אבק - לטמפסט יש 2 פילטרים מקדימה לאומת שלאנטק אין אף לא אחד. וגם ה ANTEC בגלל שיש בוא הרבה רשתות מושך עוד יותר אבק.

4. נוחות - באנטק אין שום כלים להתקנת חומרה - הכל עם ברגים. הוא קצר וזה יכול להיות בעיה עם כרטיסים ערוכים. לאומתו הטמפסט בדיוק ההפך - מרווח ונוח לשימוש.

כל זה וה NZXT TEMPEST עוד זול יותר.

ואיך הרעש?

פורסם

לטמפסט יש יותר מאווררים- אבל הם ממוקמים בצורה שגורמת לסרקולציה להיות פגומה-

המאוורר הצדי שמכניס אוויר מפריע לאוויר החם לזרום למעלה וגורם למערבולת, ויש "מריבה" על אוויר בין מאוורר ה 140 מ"מ האחורי יותר למאוורר ה 120 מ"מ שממוקם מאחורה. הם צמודים לגמרי, זה די אידיוטי.

באנטק ה 200 מ"מ למעלה, וה 120 ממוקם למטה יותר ככה שאין בעיה.

הטמפסט הוא העתקה של האנטק עם כמה טעויות בדרך.

אם מוסיפים לאנטק את מאוורר ה 120 הפנימי שיושב מול הכרטיס מסך, זה משפר את זרימת האוויר הכוללת במארז, וגורם לו להיות אחד המארזים היותר טובים מהבחינה הזו.

דווקא את זה בחרו שלא להעתיק בטמפסט, וחבל.

דווקא לא ממש בקטע האחרון, חשבתי על זה טיפה, כרטיסי מסך ענקיים, שברוחב שלהם מגיעים כמעט לכל הרוחב מארז יפזרו אוויר חם על זה אני מסכים איתך אבל אם לשים ספק ששואב את האוויר הזה ומוציא את זה מלמטה בצד האחורי של המארז? (כן אני יודע לא מושלם אבל הרבה יותר טוב מכלום)...

מהבחינה של מאבק, בין ה - 120mm ל - 140mm אחורי, לא יהיה מאבק הם ב - 90 מעלות אחד לצד השני, כשהמאוורר הראשון מוריד את מרבית האפקטיביות של המאוורר האחורי ותאמת זה יוצא יותר טוב שהוא שם, ככה יש הטעייה של האוויר לצד ככה שכל לוח האם מקורר, מה שכן אני מסכים במאה אחוז שמאוורר צידי זה טמטום לשים, זה רק יגרום לפיזור לא רציף של חום. במקסימום ניתן להחליש טיפה את המאוורר ה - 140mm, אבל זה עושים כבר כשיהיה את המארז...

אני עדיין חושב שהוא יותר משתלם מ - ANTEC 900 במחירים ובשיפורים האלו.

אם יש לך המלצות אחרות למארזים בטווח מחירים אני ישמח לשמוע גם כי אני גם קונה ולא מזיק לבדוק עוד כמה דגמים בדרך.

יבגני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים