עבור לתוכן

בעיות במחשב

Featured Replies

פורסם

טוב אני תיכף הולך לכבות אותו לנסות כל מיני דברים שהציעו לי אבל בינתיים אני אשמח אם תכתבו הצעות שאני אחזור אני אקרא.

נדפק לי הצורב אני לא בטוח למה זה אולי בגלל שניסיתי לצרוב על דיסק חתוך (לא שמתי לב היה מאוחר :|) או בגלל שהתעסקי עם כל מיני CDRW ישנים.

בקיצור הצורב הפסיק לקרוא או לכתוב לפני כמה ימים.

לפעמים שזה קורה לי אני מנתק את הצורב מדליק את המחשב ואז מכבה ומחדיר את הצורב שוב.

הפעם החלטתי כבר לעשות סדר בכל ה IDE Cables.

מישהו כאן הציע IDE0 מסטר ל HD ואותו כבל לסידירום בתור SLAVE.

IDE1 לצורב.

אצלי לא היה כתוב IDE0/IDE1 אבל הנחתי IDE0=PRIMARY, IDE1=SECONDERY.

בקיצור ניתקתי את כל ה IDE CABLES וחיברתי ככה.

הפעלתי את המחשב הכל נראה כאילו עבד בסדר - הכרטיס רשת משום מה ניסה להתקין את עצמו מחדש או משהו.

הצורב הצליח לקרוא , לצרוב לא אבל אני לא בטוח אם זה לא היה בעיה בדיסק או משהו.

כונן הדיסקטים שבק חיים. שניסיתי לגשת אליו שום דבר לא קרה חוץ מקפיאת המחשב לאיזה 10 שניות, ה LED של הכונן לא נדלק ושום דבר.

כיביתי את המחשב ניסיתי לסדר את הכבל להכניס הפוך, להפוך את ה כבל חשמל לא עבד. אין לי כרגע פלופי הוא לא מגיב.

בניסיות השונים שלי הכרטיס רשת ממש השתגע וכרגע הוא בסימן שאלה ב DEVICE MANAGER, ניסיתי לעדכן דרייברים לא עבד. הסרתי אותו אחרי זה שחיפשתי חומרה הוא זיהה לי כרטיס PCI.. לא התעמקתי עדיין אבל אני מניח שאני אוכל להתקין לו פשוט את הדרייברים פשוט.

מה הקשר של ה כרטיס רשת לעזאזל לכל העניין?

--

הסורק שלי לא היה מחובר הרבה זמן, חיברתי אותו המחשב לא זיהה שום חומרה חדשה גם שעשיתי חיפוש לדברים שלא PNP. סורק פררלי.

--

השאלות פחות או יותר:

1) יש לכם מושג מה הבעיה עם הכונן דיסקטים?

2) גם בכבל IDE של הכונן דיסקטים וגם של הצורב יש 2 "יציאות" - חיבורים.. את שניהם אני שם (כל אחד בכבל שלו) על היציאה הראשונה, זה נכון לעשות?

3) מה הקשר של הכרטסי רשת? למה הוא החליט להשתגע?

4) למה המחשב לא מזהה התקן חדש - סורק.

תודה

פורסם
  • מחבר

טוב ככה כרגע אני מתעסק עם הכונן דיסקטים.

ניסיתי את כל הקומבינציות האפשריות של ה IDE זה לא עובד.

אני יודע שאדום צריך להיות ליד אדום (חשמל וה IDE).

הכונן לא מת כי שהמחשב נדלק אז הלמטה של הכונן כן מסתובב לאיזה 5 שניות אבל הכונן לא מזוהה לא בווינדוס (אני לא צריך לחכות שווינדוס יעשה כי עשיתי בביוס שיבדוק אם הכונן מזוהה) אני מקבל floppy failure (40) או משהו כזה.....

אין לי מושג

נראה לי אני אפרק את הפלופי מאח שלי ואבדוק אם הוא יעבוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים