עבור לתוכן

red faction 2

Featured Replies

פורסם

מי שמשחק במשחק ועבר את השלב עם הצוללות יכול לתת לי טיפ איך לעבור את השלב הזה הוא מאוד קשה אני משחק ברמה MEDUIM, אני די נואש.

תודה לכל העוזרים ;)

פורסם

תזהר מהמוקשים !!!

וכשאתה נלחם מול צוללת כל הזמן תסע או קדימה או אחורה תוך כדי משחק של 2 שניות בערך כל פעם D ו-A.

ככה כאילו תזוז בצורה של איקס ותתחמק מהטורפדו , תשתדל לתת לטורפדו שאתה יורה בערך 2 מ' לכיוון שהצוללת ממולך זזה...לפעמים תצליח לפעמים לא.

פורסם

אפשר לקבל חוות דעת קצרה על המשחק, שווה משהו ?

פורסם

משחק נחמד..אבל קצר...

פורסם

חוות דעת אתה רוצה?

המשחק הזה יותר משעמם ושטחי מאנריל 2. (שזה מאד משעמם ושטחי).

פורסם

חוות דעת אתה רוצה?

המשחק הזה יותר משעמם ושטחי מאנריל 2. (שזה מאד משעמם ושטחי).

לדעתך.

לדעתי למשחק הזה יש עלילה מצוינת ומרתקת.

פורסם

איך הצלחתם להתקדם? אני הגעתי לשלב אחרי שמשחקים עם המטוס שמגיעים לביוב, המשחק הזה ופשוט המשחק עלה לי על העצבים. אין בו שום הגיון! כאילו המפתחים באו ואמרו "ממממ.... אין לנו כוח לבנות מסכים ארוכים, בואו נשאיר את השחק במקום וכל פעם יבואו עוד ועוד ועוד אנשים והוא יירה בהם עוד ועוד ועוד. גם רובוטים מעופפים יעשו את העבודה".

אקשן של בום בום בלי לנוע בחוכמה ומשעמם

פורסם

בדיוק הנקודה שלי.

NuXeR, נכון זו רק חוות דעתי האישית.

ודעתי האישית היא שבזמן האחרון המפתחים הולכים רק על גרפיקה ומשחקי השחקן יחיד נהיו מאד משעממים ובעיקר חסרי תחכום :/

עריכה: זה בעיקר משחקי המשך...

לעומת אלא יש את ספלינטר סל :>

פורסם

גראפיקה? זה אולי הדבר היחידי שיותר גרוע מהמשחקיות. רק מלהסתכל על הסרטון פתיחה בו הרים נראים כמו פלקט גבוה גורם לך לפקפק במשחק, והפיצוצי קיר שנראים תמיד אותו דבר ואותו חיתוך על קיר מבריק

פורסם

הנה , לדעתי ספלינטר סל מגעיל..כמובן זו דעתי .

פורסם

אבל הדעה הזאת היא לא באמת, אלא אתה סתם מנסה להגן על Red Faction 2.

גם לדעתי, שדומה לדעת הרוב בעניין, המשחק הוא נוראי ולא מגיע בכלל לקרסוליים של הראשון (גם בלי שום קשר לגרפיקה), יש לו תחושה של משחק מולטיפלייר נגד בוטים מאשר שוטר שלוקח את עצמו ברצינות.

פורסם

הרב עדיין לא מצביע על :

איכותו האמיתית של המשחק

ומידת ההנאה שתהייה לשחקן ספציפי ממנו.

על כן , מי שרוצה לדעת איך הוא - שישחק בו..

(שילך לשחק אצל מי שיש לו או whatever)

מה שכן , אני מצאתי אותו חביב.. לא יותר מזה.

היה שימוש סביר בהריסת הקירות , כחלק מהמשחק אבל לא יותר מזה..

בעקרון - כיף כן . שווה מחיר של משחק חדש? אולי לא.

ויש לזכור כי אין multiplayer אמיתי בגרסא של המחשב , ככה שבאמת ואני לא רואה שום יתרונות שלה על גרסת הקונסולות.. שגם היא לא משהו..

מילא אם היו משפצים קצת את הגרפיקה.. אבל גם זה לא אומר כלום.

פורסם

אבל הדעה הזאת היא לא באמת, אלא אתה סתם מנסה להגן על Red Faction 2.

גם לדעתי, שדומה לדעת הרוב בעניין, המשחק הוא נוראי ולא מגיע בכלל לקרסוליים של הראשון (גם בלי שום קשר לגרפיקה), יש לו תחושה של משחק מולטיפלייר נגד בוטים מאשר שוטר שלוקח את עצמו ברצינות.

חחח אז זהו שעד כמה שזה נשמע ברור..זה באמת לא.

שמעתי ביקורת מצוינות על המשחק ואז חבר שלי אמר לי שהוא כמו IGI2 קשה מאוד והכל התגנבויות...אני אישית לא אוהב יותר מדי.

קצת אקשן אני אוהב...

ראיתי אצל בן דוד שלי ב-PS2 וממש לא אהבתי.

פורסם

אהבתי את 1 , דרך אגב למה אנשים משחקים אם 32 ביט ? זה הרי טיפשי סתם לאמץ את המחשב והכרטיס מסך , אני תמיד משחק ב 16 ביט והמשחקים עובדים חלק !

פורסם

חחח אז זהו שעד כמה שזה נשמע ברור..זה באמת לא.

שמעתי ביקורת מצוינות על המשחק ואז חבר שלי אמר לי שהוא כמו IGI2 קשה מאוד והכל התגנבויות...אני אישית לא אוהב יותר מדי.

קצת אקשן אני אוהב...

ראיתי אצל בן דוד שלי ב-PS2 וממש לא אהבתי.

o_O

לא שיחקת בו בכלל ואתה אומר שהוא מגעיל? ::)

אין להשוות בין IGI2 למשחק הזה בשום פנים ואופן, משחקים שונים בתכלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים