עבור לתוכן

אין לי מספיק כסף ל-LCD, מסכי ה-CRT עדיין חיים?

Featured Replies

פורסם
:xyxthumbs: תתחדש ,זה היה פיתרון די שקוף לדעתי. ;)
פורסם

אם כבר מזכירים CRT, יש לי בבית מסך שנקנה בשנת 1999 חדש מהחנות ועבד בלי אף תקלה עד לפני חודשיים.

המסך מעולם לא תוקן, מעולם לא נפתח ובחיים לא היום לו שום בעיות. הוא לא שטוח וגם המותג לא מוכר בארץ.

הוא של חברת RELISYS 17 אינץ' עלה בזמנו יותר מ 1200 שקל. יש לי אפילו את כל הספר המקורי והתעודות במצב חדש לגמרי.

רק לפני חודשיים החלפנו אותו. נראה לי שאם היה אפשר הייתי קונה אחד כזה בדיוק.

פורסם

אני כיום משתמש במסך Mag 17 אינץ שטוח שהוא כבר בן 6.5 שנים.

ועובד כמו גדול!!!

פורסם

אני משתמש במסך CRT 17" של חברת SAMPO (זה בסדר, גם אני לא מכיר אותה) כבר 7.5 שנים ועובד מעולה.. (הוא אפילו לא שטוח :'()

פורסם

אני משתמש במסך CRT 17" של חברת SAMPO (זה בסדר, גם אני לא מכיר אותה) כבר 7.5 שנים ועובד מעולה.. (הוא אפילו לא שטוח :'()

חח גם לי היה כזה במחשב שאצל סבא שלי..אבל החלפתי לפני שנה לLCD

עכשיו המחשב לא עובד..(זה מה שקורה שקונים מZED ואייבורי)

פורסם

חח גם לי היה כזה במחשב שאצל סבא שלי..אבל החלפתי לפני שנה לLCD

עכשיו המחשב לא עובד..(זה מה שקורה שקונים מZED ואייבורי)

ואני יותר טוב? קניתי לפני 7.5 שנים את המחשב + המסך הזה מהערוץ הקניות!!! (את המחשב אין לי כבר, אבל את המסך אני עוד סובל עד שאני יקנה LCD 22")

פורסם

אם אתה הולך על מסך של LG, תוכל לבדוק את מונה שעות השימוש ע"י החלפת השפה לשפה הקוראנית, בתחתית אחד התפריטים תמצא את הנתון הזה.

חח תודה על השליף הזה לבדיקה...

לי יש את ה-F900B ה-19" שעשה עד עכשיו 41792 שעות... וטפו טפו ממשיך לעבוד כמו סוס... זה המסך הכי טוב שקניתי אי פעם...

אני תמיד קניתי מסכים CRT איכותיים חחח גם הוא עלה לי יפה מאוד בוחטות לפני כ- 4 שנים +...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים