פורסם 2008 באפריל 617 שנים בצורב שלי יש את הפונקציה שנקראת LightScrab.לפי מה שהבנתי זה מאפשר "לחרוט" על הצד העליון של הדיסקאיזה תוכנה מסוגלת לעשות את זה?תודה
פורסם 2008 באפריל 617 שנים כמעט כל תוכנה להכנת מדבקות לתקליטור.בגרסת Nero המלאה קיימת תוכנית כזו (איני זוכר את שמה).קיימות למשל גם Acoustica CD DVD Label Maker ו SureThing CD Label Deluxe ועוד...
פורסם 2008 באפריל 617 שנים הבנתי שגם צריך תוכנה שבעצם מגשרת בין הנרו לצורב בקטע הזה...ממש לא, בחבילה של נירו קיימת גם תוכנית להכנת נדבקות התומכת ב LightScribe
פורסם 2008 באפריל 617 שנים לא בכל גרסאות נרו קיימת אופציית הלייטסקרייב.http://www.hometheater.co.il/article428.html
פורסם 2008 באפריל 617 שנים מחבר יש לי נרו 8התקנתי את ה LSS (lightscribe system softwareועדיין אני לא רוא האת הכפתור שמאפשר לי לבצע את הצריבה
פורסם 2008 באפריל 617 שנים אולי צריך איזה עדכון לנרו שיכלול LSגם אצלי המקרה דומה לשלך אבל אני גם ככה לא משתמש בLS
פורסם 2008 באפריל 717 שנים אני מקווה שאתם יודעים שLightScribe דורש דיסקים מיוחדים לצריבה. אי אפשר להשתמש בו על כל דיסק רגיל לצריבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.