פורסם 2008 באפריל 717 שנים אם אתה קונה לבד אז לך על ההמלצות שלמעלה.אם זה עם חברים אז חדש כי אם אתה עם עוד חבר יצא לך גם ככה 500-600 ועם שלושה יצא לך 300-250 אז בכלל זה לא כסף..(יחסית לקונסולה)
פורסם 2008 באפריל 717 שנים אם יש לך אפשרות לקנות מחו"ל אז הייתי ממליץ על לקנות כבר איזה 360/WII חדש.... זה יותר יקר משמעותית אבל היום אין משחקי רשת כבר בPS2 והוא נורא ישן, לא נראה לי גם שימשיכו לצאת משחקים.ואפשר לחבר
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר אם יש לך אפשרות לקנות מחו"ל אז הייתי ממליץ על לקנות כבר איזה 360/WII חדש.... זה יותר יקר משמעותית אבל היום אין משחקי רשת כבר בPS2 והוא נורא ישן, לא נראה לי גם שימשיכו לצאת משחקים.ואפשר לחבראני רוצה ליקנות את ה PS2 לאחי הקטן(12) , כידי שיפסיק לעצבן אותי שאני יביא לו לשחק במחשב.כי המחשב נימצא אצלי בחדר.אני יודע שה PS2 זו קונסולה ישנה ושמישחקים חדשים לא יצאו בישבילה , אבל יש לה סיפריית מישחקים לא קטנה.
פורסם 2008 באפריל 717 שנים אומנם יש ספריה מכובדת של משחקים טובים שיצאו בעבר אבל הרבה מהם קיבלו פורטים לWII\360 והרבה מהם קיבלו ומקבלים המשכים בPS3\360\PC\WII ומה שיוצא היום לPS2 זה בעיקר זבל וחוץ מהמחיר הוא חלש משמעותית בכל דבר חשוב מהקונסולות החדשות בתחום ותזכור שאתה צריך להוסיף כסף על כרטיס זיכרון -מה שלא צריך באף קונסולה אחרת חוץ מדגם מיושן אחד ל360 שלא אמור להימכר יותר אם אתה קונה משומש זה די משתלם לשלם מעל 1000 שקל על PS2 נראה לי דבילי ביותר במחיר כזה הייתי מוסיף קצת וקונה או DS או PSP לפי הטעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.