פורסם 2008 באפריל 717 שנים אאא... למען האמת המעבר מ 360 למחשב הוא ממש קליל. אני מקווה שאני לא היחיד שמכיר את פלטפורמת הפיתוח XNA? היא מאפשרת לפתח למחשב ו לXBOX במקביל. ומכך ניתן להניח שההבדלים די אפסיים.
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר אני מוכן שהמרת המשחק תיקח כמה חודשים רק שלא יהיו בו באגים מטופשים. המרת משחק מ-360 למחשב שנעשית באופן זריז תפיק תוצאות לא כל כך משמחות. liviur,ניראה שאני ואתה נשחק במשחק ראשונים ואני... ;D
פורסם 2008 באפריל 717 שנים אני לא חושב שהבעיה הייתה בהמרה אני חושב שבגלל שכרגע ואני מדגיש כרגע הפירטיות בPC גבוה יותר מבקונסולות שבPS3 לא באמת קימת אפילו הם החליטו להוציא קודם כל לקונסולות ויותר מאוחר למחשב זה הכל בקיצור החלטה כלכלית בלבד שהם יראו החלשות במכירות לקונסולות הם יוציאו גם למחשב כמו AC \LP והרבה משחקים אחרים
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מכיון שהאנגלית שלי לא כזאת חזקה..יש מצב מישהו מתרגם תראיון הזה בבקשה..זה נורא חשוב לי.. יש מצב?
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר תקשיב אחי, אני לא יתרגם לך את כל הראיון אבל אני אספר לך דברים שאני זוכר. רוב טיילר (המרואין) נשאל "כמה רגעים היו לך במשחק שהסתכלת על המסך עם פה פעור ואמרת 'וואוו!'"? והוא ענה שזה קרה לו כמעט כל רגע ושכל הזמן מגלים דברים חדשים. גם שאלו אותו "איזה משחק מבין המשחקים שבסדרה הכי טוב"? והוא ענה שאין ספק ש-GTA IV הוא הכי טוב ובמרחק שנות אור. שאלה נוספת הייתה "לפי דעתך, כמה אתה חושב שהמשחק הזה קשה וכמה פעמים מתת במשחק"? הוא ענה שהמשחק קשה אך לא מייאש, הוא מת המון פעמים ונכשל בהמון משימות אבל תמיד הצליח אחרי כמה נסיונות. בקיצור מה שהוא אמר זה שהמשחק הזה ארוך ואם מישהו אחר ישחק במשחק כמו שצריך (לאומתו ששיחק מהר בלי לעשות אף משימה צדדית) הוא יכול לעבור את ה-40 שעות משחק עד שיסיים את ה-Story Mode. בנוסף הוא אמר שרואים ומרגישים בבירור את הטאצ' של "הדור הבא" בכל הקטע של הנהיגה והיריות. הוא הוסיף ואמר שחובבי סדרת GTA הולכים להיות מרוצים וכו'. טוב... כתבתי את כל מה שנראה לי חשוב פחות או יותר, מקווה שעזרתי .
פורסם 2008 באפריל 717 שנים נשמע מעניין אחי.... תודה רבה על התרגום גבר ויאלה שיצא כבר למחשב אני מת לשחק בו.
פורסם 2008 באפריל 817 שנים מחבר תמונות חדשות מהמוליפלייר (מקור:ויגיימס):http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=23&id=2037
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.