פורסם 2008 באפריל 617 שנים תודה ויום טוב אם לא אז איזה ספק כן יחזיק ? חשוב לציין שאף על פי הג'נריות של הספק הו מחזיק OC דיי גבוהה + 4 מאווררים במחשב + 4 SLOTS OF RAM שגם נמצאים באובר קלוק בתודה מראש, אייל .
פורסם 2008 באפריל 617 שנים לי היה ספק כזה של 400W..פשוט זוועה! אומם הספק הזה עבד הרבה שנים והחזיק לי גם אוברקלוק אבל הוא נותן מתח לא יציב הוא שרף לי כבר 2 הרדיסקים ואחרי כמה זמן כל תזוזה קטנה של המחשב הקריסה אותו הוא בקושי הצליח להחזיק לי את ה FX5200 אני לא רוצה לתאר לעצמי מה יקרה אם תשים 8800..הספק הזה מתאים לשימוש משרדי נטו, לא לגיימינג ובטח שלא לOC..ראה הוזהרת.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים מחבר ובכן עמדתי על הטופ שבטופ באוברקלוק עם הכרטיס מסך X1600XT ולא חוויתי קריסות נישנות (לפחות לא בגלל הספק ) בכל אופן אשמח לעוד המלצות .. ראיתי שמסילה של 12V נותנת 22 A (במקסימום ) ויש עוד מסילה של 12 שנותנת 16 אמפר .. מה הכרטיס מסך הכי חזק שהספק הנ"ל יוכל לתת לי את הביצועי םהמירביים . ?[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 19:20:16 ובכן עמדתי על הטופ שבטופ באוברקלוק עם הכרטיס מסך X1600XT ולא חוויתי קריסות נישנות (לפחות לא בגלל הספק ) בכל אופן אשמח לעוד המלצות .. ראיתי שמסילה של 12V נותנת 22 A (במקסימום ) ויש עוד מסילה של 12 שנותנת 16 אמפר .. מה הכרטיס מסך הכי חזק שהספק הנ"ל יוכל לתת לי את הביצועים המירביים . ? עריכה : ראיתי בפורום כרטיס שקצת יותר טוב מן ה- X1950XT החמוד והיפה והישן וה וה וה ----- > כרטיס יותר יפה ממנו איך לא ה- HD3650XT http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1073 האם הספק הנ"ל יתמודד עם הכרטיס הזה כראוי ? במיוחד לאורך העובדה שהכרטיס בעל ליבה של 55 NM או 45 NM (לא זוכר, מצטער ) וצריכת חשמל "נמוכה מהרגיל" ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.