עבור לתוכן

האם הספק 500W L&C יחזיק כרטיס מסך מסדרת 88XX ?

Featured Replies

פורסם

תודה ויום טוב :)

אם לא אז איזה ספק כן יחזיק ?

חשוב לציין שאף על פי הג'נריות של הספק הו מחזיק OC דיי גבוהה + 4 מאווררים במחשב + 4 SLOTS OF RAM שגם נמצאים באובר קלוק

בתודה מראש, אייל .

פורסם

לי היה ספק כזה של 400W..פשוט זוועה! אומם הספק הזה עבד הרבה שנים והחזיק לי גם אוברקלוק אבל הוא נותן מתח לא יציב הוא שרף לי כבר 2 הרדיסקים ואחרי כמה זמן כל תזוזה קטנה של המחשב הקריסה אותו הוא בקושי הצליח להחזיק לי את ה FX5200 אני לא רוצה לתאר לעצמי מה יקרה אם תשים 8800..

הספק הזה מתאים לשימוש משרדי נטו, לא לגיימינג ובטח שלא לOC..ראה הוזהרת.

פורסם
  • מחבר

ובכן עמדתי על הטופ שבטופ באוברקלוק עם הכרטיס מסך X1600XT ולא חוויתי קריסות נישנות (לפחות לא בגלל הספק )

בכל אופן אשמח לעוד המלצות ..

ראיתי שמסילה של 12V נותנת 22 A (במקסימום ) ויש עוד מסילה של 12 שנותנת 16 אמפר ..

מה הכרטיס מסך הכי חזק שהספק הנ"ל יוכל לתת לי את הביצועי םהמירביים . ?[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 19:20:16

ובכן עמדתי על הטופ שבטופ באוברקלוק עם הכרטיס מסך X1600XT ולא חוויתי קריסות נישנות (לפחות לא בגלל הספק )

בכל אופן אשמח לעוד המלצות ..

ראיתי שמסילה של 12V נותנת 22 A (במקסימום ) ויש עוד מסילה של 12 שנותנת 16 אמפר ..

מה הכרטיס מסך הכי חזק שהספק הנ"ל יוכל לתת לי את הביצועים המירביים . ?

עריכה :

ראיתי בפורום כרטיס שקצת יותר טוב מן ה- X1950XT החמוד והיפה והישן וה וה וה ----- > כרטיס יותר יפה ממנו :P:smile1:

איך לא ה- HD3650XT

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1073

האם הספק הנ"ל יתמודד עם הכרטיס הזה כראוי ? במיוחד לאורך העובדה שהכרטיס בעל ליבה של 55 NM או 45 NM (לא זוכר, מצטער ) וצריכת חשמל "נמוכה מהרגיל" ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים