עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה בצורב DVD , על סף יאוש...

Featured Replies

פורסם

זהו . אני מיואש . אני די בטוח שהבעיה היא לא בכונן עצמו אבל שם היא מתבטאת . הבעיה היא כזו :

התקנתי צורב דיוידי חדש של LG , עם חיבור IDE . כשחיברתי את הצורב ואת ההארד דיסק כל אחד לסלוט אחר הוא לא זיהה את שניהם אלא רק אחד מהם בכל פעם . כשחיברתי אותם על אותו סלוט - המחשב זיהה את שניהם , אבל כאן מתחילה הבעיה...

כשאני מכניס דיסק דיוידי (שמכיל קבצים רגילים ) , הוא לא מצליח להפעיל אותם וגורם להאטה כללית של המערכת שדורשת להפסיק את התהליך דרך ה task manager . ניסיתי להחליף כבל IDE , לא עוזר . ניסיתי להתקין את הצורב במחשב אחר - וזה עבד . ניסיתי להתקין צורב דיוידי אחר - הפעם של NEC - ND-1300A . הפעם -הוא זיהה את הקבצים , והוא מצליח להפעיל את רובם - אבל לא קבצי וידאו . קבצי וידאו או שגורמים לתקיעה של המערכת ברגע שאני רק לוחץ עליהם בסינגל קליק , או שעולים , לאט , ונתקעים כל כמה שניות (וידאו מקרטע ) . זו לא בעיה של קודקסים . עדכנתי firmware . ניסיתי לשנות DMA - ושום דבר לא עוזר !!!!! הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא לקנות דיוידי עם חיבור SATA , אבל לא ברור לי אם זה יפתור את הבעיה וממש לא בא לי לזרוק סתם כסף על עוד צורב .... עוד פרט שאולי יעזור , בdevice manager ב ide controller , הוא לא מזהה את הכונן בide controllers אלא ב parallel controller שבתוך ה ide controller , אבל אין לי ממש מושג איך לשנות את זה או איך זה עוזר לי בכלל...

מישהו אמר שאולי זו בעיה של ספק כח (גנרי למי ששואל..) , אבל אפילו ספק גנרי אמור להצליח להפעיל חלק מחשב סמפרון 3000 עם nvidia 8400gs הארד דיסק דיסק אחד וכונן אופטי אחד , אלא אם כן אני טועה...

יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.