עבור לתוכן

בעיה בצורב DVD , על סף יאוש...

Featured Replies

פורסם

זהו . אני מיואש . אני די בטוח שהבעיה היא לא בכונן עצמו אבל שם היא מתבטאת . הבעיה היא כזו :

התקנתי צורב דיוידי חדש של LG , עם חיבור IDE . כשחיברתי את הצורב ואת ההארד דיסק כל אחד לסלוט אחר הוא לא זיהה את שניהם אלא רק אחד מהם בכל פעם . כשחיברתי אותם על אותו סלוט - המחשב זיהה את שניהם , אבל כאן מתחילה הבעיה...

כשאני מכניס דיסק דיוידי (שמכיל קבצים רגילים ) , הוא לא מצליח להפעיל אותם וגורם להאטה כללית של המערכת שדורשת להפסיק את התהליך דרך ה task manager . ניסיתי להחליף כבל IDE , לא עוזר . ניסיתי להתקין את הצורב במחשב אחר - וזה עבד . ניסיתי להתקין צורב דיוידי אחר - הפעם של NEC - ND-1300A . הפעם -הוא זיהה את הקבצים , והוא מצליח להפעיל את רובם - אבל לא קבצי וידאו . קבצי וידאו או שגורמים לתקיעה של המערכת ברגע שאני רק לוחץ עליהם בסינגל קליק , או שעולים , לאט , ונתקעים כל כמה שניות (וידאו מקרטע ) . זו לא בעיה של קודקסים . עדכנתי firmware . ניסיתי לשנות DMA - ושום דבר לא עוזר !!!!! הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא לקנות דיוידי עם חיבור SATA , אבל לא ברור לי אם זה יפתור את הבעיה וממש לא בא לי לזרוק סתם כסף על עוד צורב .... עוד פרט שאולי יעזור , בdevice manager ב ide controller , הוא לא מזהה את הכונן בide controllers אלא ב parallel controller שבתוך ה ide controller , אבל אין לי ממש מושג איך לשנות את זה או איך זה עוזר לי בכלל...

מישהו אמר שאולי זו בעיה של ספק כח (גנרי למי ששואל..) , אבל אפילו ספק גנרי אמור להצליח להפעיל חלק מחשב סמפרון 3000 עם nvidia 8400gs הארד דיסק דיסק אחד וכונן אופטי אחד , אלא אם כן אני טועה...

יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים