עבור לתוכן

מישהו שמע על החנות gamestation?

Featured Replies

פורסם

אל תתקרב.

אומנם לפעמים המחירים יותר זולים והחנות נראית טובה,אבל בשירות ואחריות לא.

אני קניתי מהם PSP והוא היה צריך להגיע תוך שבוע ובסוף הגיע אחרי שלושה שבועות,והוא היה צריך להגיע עם כבל קומפוננט והוא לא הגיע,ואמרו שנגמר במלאי ויתקשרו שיגיע.

עברו חודשיים והם לא התקשרו,הלכתי לקחת ובהתחלה עשו לי בעיות שלא מגיע לי וכו' וכו'..

בקיצור,אל תתקרב.

אני ממליץ לך על VGS או מדיה גיים(אבל הם יקרנים מדיה גיים),אחלה שירות ואחריות.

פורסם
  • מחבר

החנויות שהבאת די יקרות, אתה מכיר משהו זול יותר?

פורסם

תשמע,על זול משלמים ביוקר.

אין דבר כזה "זול",מה שזול יקר,ומה שיקר זול,ככה זה,אתה לא יכול לקנות משהו בזול(אני לא מדבר שחנות אחת לוקחת פחות 50 שקל,אלא סכומים של פחות 500 וכו')ולצפות שהוא תמיד יעבוד לך כמו שצריך.

חוץ מזה,שבחנויות זולות יכולים למכור לך מוצרים מחודשים/ישנים שיכול להיות שלא תמיד יעבדו.

בכללי,אם אתה לא רוצה מחנות,אז אני ממליץ לך לקנות יד שנייה ולבדוק שהכל עובד וכו'.

אם אתה רוצה אני מוכר שלטים לPS2 וגם יש לי כרטיס זיכרון שאני צריך לחפש ,אם זה מה שאתה מחפש.(במידה וכן אז תיצור קשר בפרטי)

פורסם

אני קניתי מgamestation.

קניתי מהם XBOX 360 עם תיק + מטען לשלט + כבל VGA.

נתנו לי דווקה שירות מצויין בחנות,ומחיר טוב.

אחריות קיבלתי כמו כולם,לשנה.

אמרו לי שגם אם קורה משהו אחריי שנה אפשר לתקן את המכשיר ב450 שקל ומקבלים אחרויות נוספת.

אחריי 3 חודשים שהיה לי את המכשיר,הספק כח שלו פשוט התפוצץ מברק שהיה בחורף,נסעתי לחנות ותוך 2 דקות הביאו לי אחד חדש בלי לשאול שאלות מיותרות.

לדעתי חנות טובה,אחד החסרונות שלהם זה ההזמנות,עדיף שתבוא ישירות לחנות כי הם לא משהו במשלוחים והזמנות.

בכללי אני ממליץ מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים