עבור לתוכן

שאלה בעניין חיבור שתי מערכות למחשב אחד?

Featured Replies

פורסם

:hi:

אני חשבתי לעצמי.

[אבא שלי קנה לא מזמן לוגיקט X530 :-* :P].

אבל שמתי לב שבבוקס הענק הזה מסתתקר באס קטן :screwy:

ואני בטור אחד ששומע היפהופ וחובב של הרצים וכול הדברים האלו .

נו אתם יודעים את האלה שיש להם ואנים אם 10 רמקולים 15 אינצ ויותר מ100000 WATT חשמל :smile1: הולכים לעשות באס ריסים וכול זה

אז בתור אחד שאוהב באסים חזקים הבאס של לוגיקט לא מספק לי את הבאס אז חשבתי לעצמי לקנות Z 2300 בגלל הבאס המאסיבי שלו לחבר למחשב הזה אבל

חשבתי איך אפשר לחבר שתי מערכות לכרטיס קול 5.1 אם זה אפשרי ואם יהיו בעיות?

פורסם

אם אתה במילא הולך על המערכת הרצינית יותר של לוגיטק, בשביל מה בכלל לך לחבר שתי מערכות?

פורסם
  • מחבר

בשביל משהו כזה ויש עוד כמה סירטונים של המערכת הזאת בבאסים רציניים יותר

אבל בכללי הסX 530 יש לו 5 רמקולים ובאס לא רציני ממש אבל הZ2300 זה באס מטורף יותר ורק 2 רמקולים :kopfpatsch: טוב בטח אם היה יותר אז הוא היה עולה יותר אבל גם הבאס של Z2300 הוא יותר טוב בנמוכים[10-35] והבאס שלי יותר טוב בגבוהים יותר]35-80]

וגם שתי מערכות יותר טובות מאחד ::)

רק חבל שהX530 עולה 500 פלוס שח וה Z2300 1000שח מקסימום הכי נמוך שמצאתי :-\

אז יש חיה כזאת שאני יכול לחבר את השתי מערכות למחשב אחד שיש בו כרטיס 5.1 אחד? כי המערכת ביחד תהיה כוללת 7 רמקולים ו2 באסים

פורסם
וגם שתי מערכות יותר טובות מאחד Roll Eyes

ממש לא בהכרח, מערכת טובה+מערכת גרועה שפועלות בו זמנית ישמעו יותר גרוע ממערכת טובה אחת נטו.

בכל אופן, למה שפשוט לא תחבר את המערכות בנפרד,

כלומר את הסאב ושני הקדמיים של Z2300, ואת שני האחוריים של ה X530 בשביל להשלים את האפקט של הסראונד?

פורסם

אפשר לחבר עם מפצל שעולה בערך דולר ורבע

פורסם
  • מחבר

ממש לא בהכרח, מערכת טובה+מערכת גרועה שפועלות בו זמנית ישמעו יותר גרוע ממערכת טובה אחת נטו.

בכל אופן, למה שפשוט לא תחבר את המערכות בנפרד,

כלומר את הסאב ושני הקדמיים של Z2300, ואת שני האחוריים של ה X530 בשביל להשלים את האפקט של הסראונד?

אה נראה לי שלא הבנתה אותי נכון המערכת נשמעת מעולה אבל רק הבאס חלש בשבילי טוב כי אני שם איזה שירים על הכי גבוה שזה כמעט מעיף את הגריל מבוקס ואחרי כמעט חודש נשמע חלש מדי :s05: טוב אחרי יומיים של מנוחה זה נשמע חזק עוד פעם :kopfpatsch:

אז חשבתי אולי לקנות עוד מערכת

וGrave_Digger

כן אני יודע שיש כאלו אבל אם השתי המערכות יעבדו אם כול הרמקולים?בלי יוצא מן הכלל?

פורסם

יש מפצלים שמפצלים חיבור רמקולים אתה צריך רק אחד כי אתה קונה מערכת 2.1 אתה מחבר אותו לחיבור הירוק בלוח אם ולשם את הרמקולים שיש לך ואת מה שאתה מתכוון לקנות

תאמין לי שזה לא ישנה לך כלום אתה לא תרגיש משהו עצבני ואחרי כמה זמן אתה תנתק מערכת אחת

פורסם

יש מפצלים שמפצלים חיבור רמקולים אתה צריך רק אחד כי אתה קונה מערכת 2.1 אתה מחבר אותו לחיבור הירוק בלוח אם ולשם את הרמקולים שיש לך ואת מה שאתה מתכוון לקנות

תאמין לי שזה לא ישנה לך כלום אתה לא תרגיש משהו עצבני ואחרי כמה זמן אתה תנתק מערכת אחת

לX530 יש 3 יציאות ולZ2300 יש עוד 1 ביחד זה 4. ולו יש רק 3. [5.1]

בקשר למערכת אתה יכול לקנות את המפצל הזה

http://zap.co.il/fs.asp?PID=291960737&sog=C-Cable

או משהו אחר...

ולחבר.

בכל מקרה תוך כמה חודשים ימאס לך, זה לא נוח לכוון 2 מערכות כל הזמן.

פורסם

נו ומה אני כתבתי שהוא צריך אחד את הX-530 הוא מחבר דרך 3 חיבורים ירוק שחור וכתום ואת Z2300 הוא מחבר רק דרך הירוק

אז הוא צריך לקנות מפצל ולחבר אותו ליבור הירוק בכרטיס קול ולשם לחבר את הZ2300 ואת החיבור הירוק של הX-530

כמובן שזה לא נוח מניסיון כשקניתי את הX-540 שלי היה לי בבית x-220 שלא השתמשתי בהם וinspire 2500 שהיו מחוברים למחשב

מכרתי את שתי המערכות האלה לחבר שלי כי הוא רצה לחבר אותם ביחד וזה נשמע סתם חרא אחרי זה הוא מכר את הinspire 2500

פורסם

וGrave_Digger

כן אני יודע שיש כאלו אבל אם השתי המערכות יעבדו אם כול הרמקולים?בלי יוצא מן הכלל?

לא יודע בדיוק איך זה יעבוד בשוטף. אני רק יודע שזה יעבוד.

אני מחבר ככה כמה מכשירים (רמקולים למחשב, אוזניות חוטיות, אוזניות אלחוטיות ומערכת סטריאו) לאותה היציאה של הקדמיים והכל עובד בו זמנית

פורסם

אה נראה לי שלא הבנתה אותי נכון המערכת נשמעת מעולה אבל רק הבאס חלש בשבילי טוב כי אני שם איזה שירים על הכי גבוה שזה כמעט מעיף את הגריל מבוקס ואחרי כמעט חודש נשמע חלש מדי :s05: טוב אחרי יומיים של מנוחה זה נשמע חזק עוד פעם :kopfpatsch:

במקום לקנות עוד מערכת תקנה תור לרופא אוזניים לפני שיהיה מאוחר מידי.

אבל סתם בשביל הקטע - אתה מודע לכך שיש כפתור ששולט על עוצמת הבאס ב-X530? גם על המקסימום הוא לא מספיק לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים