פורסם 2008 באפריל 417 שנים עפ"י מה שרשום באתרים באינטרנט, אז כן.אבל זאת לא אלטרנטיבה לרעש ... מה תקנה הרבה כאלה תחבר במארז ? מה עשיתה, יצרתה בונקר \=לפי דעתי זה סתם שטויות להרוויח כסף.מפריע לך הרעש בלילה? תכבה את המחשב, מקנה פאנל לשליטה על המאווררים .. זאת לא אלטרנטיבה לרעש, בכל מקרה לפי דעתי.
פורסם 2008 באפריל 517 שנים הקיט לא שווה לדעתי, דק מדיאבל יש כאלו שאמרו שזה עזר להם לדעתי זה יותר פסיכולוגי
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר אני שואל כי לטעמי אם כבר מאה שקל (מחיר הקיט) עדיף להשקיע על מאוורים/מארז.אבל הכדאיות שאני שואל עליה היא נגיד אחרי תקופה שאתה קונה מארז.אתה לא תילך להחליף מארז, אלא תשדרג/תשפר אותו, ואם הוא יעיל אז למה לא להשקיע 100 ש"ח כדי לקבל יותר שקט?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים קודם כל, יש את הקיט ב- 61 ש"ח ב- LogicPC, וב- 74 ש"ח ב- TMS, אז חבל להוציא 100 ש"ח (+משלוח אם זה לא באזור שלך).אני קניתי שניים ומתכנן להרכיב אותם בשני מארזים - 6a19 ו- Centurion 534.אשמח לעדכן לאחר ההרכבה (לקראת ה- 11/4).
פורסם 2008 באפריל 517 שנים כבר היה פה את הדיון הזה בעבר ואני יגיד מה שאמרתי בדיון הקודם שזה לא שווה לקנות את הקיט זה סתם יקר בגלל שזה של חברה עדיף בכסף הזה לקנות בקר שליטה למאווררים או שללכת לחנות של חומרי בניין או כל חנות אחרת ולקנות כזה חומר אבל יותר עבה ולהדביק לבד אם סלוטייפ דו צדדי אם החומר יהיה יותר עבה הוא יחסום יותר טוב את הרעש כמו שiakovl אמר זה יותר פסיכולוגי אנשים ששמים את הקיט במארז תמיד יגידו שזה עוזר כדי לא לצאת פראיירים וישכנעו את עצמם שיש פחות רעש עדיף לקנות חומר יותר עבה שבאמת יעשה משהו ולא תצטרך לשכנע את עצמך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.