פורסם 2008 באפריל 517 שנים עוד לא הייתה לי בעיה עם הרמקולים , כך שעניין מימוש האחריות לא רלוונטי ...בכל מקרה חפש חנות שתתאים לך http://zap.co.il/model.asp?model_id=24875
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר חיפשתי כבר בזאפ (שאגב, נפגע מוירוס - כתבה בYNET) ולא מצאתי חנות נורמלית שמתאימה עבורי.מה לגבי השאלות ששאלתי אותך? מתי רכשת, כמה עלו, איזה סניף?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים חיפשתי כבר בזאפ (שאגב, נפגע מוירוס - כתבה בYNET) ולא מצאתי חנות נורמלית שמתאימה עבורי.מה לגבי השאלות ששאלתי אותך? מתי רכשת, כמה עלו, איזה סניף?כן הפירוול שלי חסם את הווירוס הזה , אחד המעצבנים.רכשתי לפני כחמישה חודשים , הם עלו אז 330 , בסניף באזה"ת בפולג (נתניה) ...
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר סבבה, תודה.מחר בעזרת השם נתקשר אליהם, נראה אם המוצר במלאי (אם לא נתקשר לאייבורי) ואם לא אז זו כבר בעיה שנצטרך לפתור איכשהו.שבוע טוב.
פורסם 2008 באפריל 517 שנים א. לא תמיד הם זולים יותר.ב. אני יודע שהם מביאים בשחור/בעקיפין את המוצרים שלהם, אבל כל עוד הרמקולים סגורים אז סבבה, הקטע שאני לא יודע ובגלל זה אני שואל אם מישהו התנסהג. אני לא יודע איפה אתה רואה הפרש של 50 ש"ח. את הרמקולים האלו כבר אין בפנדה,TMS,פוקספיסי,זיגזג. רק בסקייפיסי ושם. נראה לי גם באייבורי אין.ד. תחפש ב"מציאון" - "רמקולים".מה ז"א מביאים בשחור?אשמח אם מישהו יסביר לי מה הכוונה לקומבינות של KSP...
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר הכוונה שהם מביאים ביבוא אישי, לא מהיבואן עצמו.אני לא יודע איך הם מביאים ודרך מי וככה אני קורא לזה.
פורסם 2008 באפריל 717 שנים קניתי VS2421 ב KSP רעננה, יש רעשי רקע (בעיקר במוזיקה שמכילה דיסטורשן) רציתי להחליף אותם והמוכר לא "הצליח" לשמוע את הרעשים
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר תודה על החוות דעת. בכל מקרה לא הייתי קונה את הVS2421 כשיש את הATP3 בשטח. אבל שוב, תודה על החיזוק .
פורסם 2008 באפריל 717 שנים קניתי VS2421 ב KSP רעננה, יש רעשי רקע (בעיקר במוזיקה שמכילה דיסטורשן) רציתי להחליף אותם והמוכר לא "הצליח" לשמוע את הרעשים פאק אתה רציני? אני רוצה לקנות מKSP רעננה מחשב חדש + את הרמקולים האלה, אבל עכשיו שאתה אומר את זה...
פורסם 2008 באפריל 817 שנים יש לי ברירה אחרת? ההורים שלי לא מסכימים לי שנקנה מחשב מחנות רחוקה.. אני גר בכפר סבא ואני לא מכיר חנות אחרת שיותר טובה בכפר סבא/רעננה/הוד השרון.. (חוץ מאייבורי שזה לא אופציה)
פורסם 2008 באפריל 817 שנים קניתי VS2421 ב KSP רעננה, יש רעשי רקע (בעיקר במוזיקה שמכילה דיסטורשן) רציתי להחליף אותם והמוכר לא "הצליח" לשמוע את הרעשים אתה עושה דבר רע מאד - אתה מאשים את KSP הלא עוול בחפם. אם במקום להיות דביל (כן, אתה דביל) היתה קורא קצת בכל אתר ובכל חור רשום שהדגם הספציפי הזה פשוט דפוק. והרמקולים עושים רעשי רקע. אגב, קניתי ב KSP מוצרים רבים בניהם: 2 מחשבים, 2 כרטיסי זכרון, וסט רמקולים של קרייטיב (2600). במחשב השני הצורב, עשה רעש מוזר, באתי לחנות כ -3 ימים לאחר מכן, וקיבלתי על מקום צורב חדש. אני יכול בלב שלם להמליץ לקנות שם.
פורסם 2008 באפריל 817 שנים אתה עושה דבר רע מאד - אתה מאשים את KSP הלא עוול בחפם.אם במקום להיות דביל (כן, אתה דביל) בכל אתר ובכל חור רשום שהדגם הספציפי הזה פשוט דפוק.והרמקולים עושים רעשי רקע.אגב, קניתי ב KSP מוצרים רבים בניהם: 2 מחשבים, 2 כרטיסי זכרון, וסט רמקולים של קרייטיב (2600).במחשב השני הצורב, עשה רעש מוזר, באתי לחנות כ -3 ימים לאחר מכן, וקיבלתי על מקום צורב חדש.אני יכול בלב שלם להמליץ לקנות שם.שמעתי גם שהם החליפו מנהל או משהו כזה לא? ועכשיו הם יותר אמינים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.