פורסם 2008 באפריל 417 שנים שלום!יש לי הארד דיסק של WD בנפח 320G והיתה לי שגיאה בווינדוס כתיבה מושהית נכשלה, ניסיתי להריץ את הכלי של WD כדי לבודק שגיאות אבל הוא נתקע באמצעהרצתי Hiren's Boot Disc וניסיתי מספר כלים כולל Western Digital Diagnostics חלק מהם נתקעו לי באמצע וחלק לא עבדו בכלל.אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש והווינדוס לא עולה לי...הרצתי את ההתקנה של הווינדוס כדי לעשות REPAIR והוא אומר שהו לא מזהה ווינדוס על המחיצה, הרצתי Fixboot, FixMBR, Bootcfg, ועוד אבל הם לא הצליחו לזהות או לתקן את הווינדוס בכלל.הרצתי את ההתקנה של ווינדוס והוא מראה לי שכאילו לא מוגדר למחיצה מערכת קבצים.מה אני עושה?
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר כן...דרך אגב המחשב הוא חדש, ויש לי על כל המחשב אחריות,עכשיו בדיוק הדלקתי אותו והוא עובד רגיל רק שיש את השגיאות של הכתיבה מושהית נכשלהבדקתי באתר של מייקרוסופט ועשיתי מה שהם אמרו ועדיין יש לי את השגיאות האלה.כל פעם אני מריץ CHKDSK והוא מוצא שגיאות באינדקסים.
פורסם 2008 באפריל 417 שנים אם בדקת בעזרת תוכנה הדיאגנוסטיקה של החברה והיא מצאה שגיאות או שלא הצליחה להשלים את הבדיקהכנראה הדיסק הקשיח תקול תחליף אותו במסגרת האחריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.