פורסם 2008 באפריל 417 שנים אני קונה שבוע הבא ps3 ורציתי לדעת איזה משחקים ממוצלים ישגם לפי נסיון שלכם אם שיחקתם וגם לפי ביקורותהסגנון יכול להיות פעולה מירוצים ספורט רק לא כאלה בסגנון דיאבלו...תודה יואב
פורסם 2008 באפריל 417 שנים Call Of Duty 4Assassin CreedUnchartedFifa 2008Warhawk - רק אם יש לך חיבור חזק והספקית שלך היא בזק בינלאומי, אחרת תוכל לשחק רק בשעות הזויות (לפנות בוקר, מוקדם בבוקר)Burnout Paradise
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר fifa זה ברורמה הסגנון של המשחק warhawk?הספקית שלי היא בזק בינלאומי והחיבור שלי הוא 2.5 מגה זה מספיק?ויש עוד המלצות?יש משחקי מכות בסגנון טקן?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים המשחק הזה עובד הכי טוב עם בזק בינלאומי, ו 2.5 מגה זה מעולהוורהוק זה משחק אך ורק ברשת (או לשחק עם חברים), בסיגנון אנריל טורנמנט רק הרבה יותר מהנה לדעתי- יריות ממבט שלישיבקשר למשחקי מכות, כרגע כמה מפתיע אין יותר מדי מבחר.צריך לצאת מתישהו ברחוק טקן 6.אני גם חיפשתי משחק מכות והדבר היחידי הנורמלי שמצאתי זה VIRTUA FIGHTER 5 , שיצא לפני שנה...ככה שאפשר לקנות אותו במחיר ממש זול.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים heavenly sword ללא ספק,ממליץ מאוד אם אתה אוהב משחקים עם אקשן אמיתי. :jump: :jump:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.