עבור לתוכן

קיבלתי 9800GTX של לידטק...יש תמונות

Featured Replies

פורסם

אז כנראה זאת העין המעוותת שלי... :silly:

תגיד, ידוע לך אם הכרטיס יוכל להיכנס כמו שצריך למארז HUSH?

אתה עושה בדיחה או מה ? פותח האשכול עם המארז הזה .. והביא תמונות שלו ... וזה נכנס כמו גדול.

למה לדב רסתם שטויות ?

• תגובות 100
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

SWED, כמה FPS אתה מקבל במשחק קרייסיס על הגדרות של: רזולוציה 1280X1024 כל הגדרות על HIGH ב-DX10 וללא AA.

*סתם מעניין אותי כמה אתה מקבל בסטוק? אל תבדוק עם התוכנה FRAPS , תקליד את הפקודה r_displayinfo 1

עריכה: שמתי לב עכשיו שאין לך ויסטה, אבל גם ב-XP זה מעניין אותי, שים AA על X2 זה מאוד דומה ל-DX10 בויסטה ללא AA.

פורסם
  • מחבר

SWED, כמה FPS אתה מקבל במשחק קרייסיס על הגדרות של: רזולוציה 1280X1024 כל הגדרות על HIGH ב-DX10 וללא AA.

*סתם מעניין אותי כמה אתה מקבל בסטוק? אל תבדוק עם התוכנה FRAPS , תקליד את הפקודה r_displayinfo 1

עריכה: שמתי לב עכשיו שאין לך ויסטה, אבל גם ב-XP זה מעניין אותי, שים AA על X2 זה מאוד דומה ל-DX10 בויסטה ללא AA.

לא יצא לי לשחק CRYSIS עדיין אבל בFrontlines - Fuel of War אני מקבל 60 משהו...95% מהזמן...

והכל על HIGH

פורסם

אחי תשחק בקרייסיס ותגיד לנו כמה FPS אתה מקבל על ההגדרות הכי גבוהות

פורסם

לא יצא לי לשחק CRYSIS עדיין אבל בFrontlines - Fuel of War אני מקבל 60 משהו...95% מהזמן...

והכל על HIGH

זה גם הכרטיס שלי מוציא, הגרפיקה שם די מיושנת.

תוכל לדווח על רמת הרעש של הכרטיס במנוחה/משחקים

וגם טמפרטורה.

תודה

פורסם
  • מחבר

הטמפ' במנוחה עומדת על 56-58 כמו הGTS (לפי מה שהבנתי)

במאמץ הוא מגיע ל60 + בגלל שאני עובד עם הריב טיונר שמעלה את הRPM של המאורר אז הוא לא עובר את ה65 במאמץ...

הוא מאוד שקט במנוחה וברגע ששים את המאורר על 100% הוא מרעיש אבל רעש שאפשר לסבול..

מאוד מרוצה ממנו בינתם..מחר אני ישחק בCRYSIS ויגיד לכם !!!

פורסם

במאמץ הוא מגיע ל60 + בגלל שאני עובד עם הריב טיונר שמעלה את הRPM של המאורר אז הוא לא עובר את ה65 במאמץ...

הוא מאוד שקט במנוחה וברגע ששים את המאורר על 100% הוא מרעיש אבל רעש שאפשר לסבול..

סבבה, תבדוק CRYSIS ותראה תוצאות.

אבל GTS בכלל לא בטמפ' כזה, אצלי ב 40% מאוורר שזה שקט לגמרי (לא מתעלה על רעש המארז הכללי) ב 52-53 מעלות. CM690 - ואם אני סם את המאוורר על הדלת (מול הכרטיס) זה יורד ל 48 מעלות. (במצב רגיל הוא למטה - מתחת לכרטיס)

פורסם

1. SWED אתה לא מתבייש, לא נותן לינק לאלכס אחרי החפירות? ;) אחרי 6 עמודים אני צריך למצוא את זה ?

חיזוק חיובי (ח"ח) און איך שהמפקד שלי בצבא נהג לומר - חיבוק חיבוקי ;D על הקנייה.

אני חושב שאני אלך על XFX כי תנאי האחריות בתקנון בחנות FoxPC יותר טובים.

מדוע, נשמע מעניין. . . ובין מי למי, פיספסתי . . .

פורסם

אל תשכח אותנו עם קרייסיס אה :) :) :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש על ה8800.. אה סליחה, 9800 :xyxthumbs:

פורסם

1. SWED אתה לא מתבייש, לא נותן לינק לאלכס אחרי החפירות? ;) אחרי 6 עמודים אני צריך למצוא את זה ?

חיזוק חיובי (ח"ח) און איך שהמפקד שלי בצבא נהג לומר - חיבוק חיבוקי ;D על הקנייה.

מדוע, נשמע מעניין. . . ובין מי למי, פיספסתי . . .

מפני שאם תשים לב, תקנון החנות אומר כך:

"אחריות ושרות.

האחריות הינה אחריות יבואן או יצרן? לא אצלנו!!!! אנחנו מכרנו לך אנחנו נישא באחריות למוצר באם יתגלה כתקול!!!!!

במקרה של מימוש אחריות מתחייבת FOXPC לשלוח ממחסניה מוצר מחליף בתוך 14 ימי עסקים באם לא יהיה קיים במלאי מוצר כזה ב 14 ימי העסקים יוצע לרוכש מוצר חליפי שווה ערך או יקר יותר ללא עלות מיותרת באם גם תנאי זה לא יתקיים מתחייבת FOXPC לספק אפשרות של החזרת תשלום הסחורה בכסף + 10 אחוז נוספים ממחיר הקניה שינתנו כשובר זיכוי בחנות.

תנאי האחריות הם בכפוף לתנאיו של היצרן."

פורסם

זה נשמע מצויין !

השאלה היא האם מישהו באמת בדק איך זה עובד במציאות. אישית אני יודע (אני קונה לדוגמה פה בLOGIC PC) שממילא אני מביא נגיד איזה מוצר לחנות אצלי והם שולחים ליבואן ומחליפים תוך כמה ימים. ובגלל שאני לקוח קבוע בכלל מחליפים על המקום בדר"כ אם זה מוצר נפוץ ולא איזה מוצר יקר או נדיר יחסית שלא מחזיקים בדר"כ מלאי שלו. זאת אומרת התנאים די דומים למה שיש שמה, הרי בכל מקרה הם לא מביאים את כל מה שיש להם באתר, אלא אם כן הם שומרים אצלהם מוצר נדיר חצי שנה עד שמישהו מזמין אותו ואת זה אף אחד בדרך כלל לא עושה. אם באמת הם מתחייבים על כל מוצר באותו רגע להחליף אז זה תקדים ,אם איני טועה וכל הכבוד.

פורסם

מפני שאם תשים לב, תקנון החנות אומר כך:

"האחריות הינה אחריות יבואן או יצרן? לא אצלנו!!!!

תנאי האחריות הם בכפוף לתנאיו של היצרן."

רק לי זה נראה כמו התחייבות שמבוססת על גחמותיו של היצרן?

זה כמו להגיד -"אני מתחייב להחזיר לך כסף בתנאי שהבוס שלי יאשר"

פורסם

רק לי זה נראה כמו התחייבות שמבוססת על גחמותיו של היצרן?

זה כמו להגיד -"אני מתחייב להחזיר לך כסף בתנאי שהבוס שלי יאשר"

שכחת את - "אנחנו מכרנו לך אנחנו נישא באחריות למוצר באם יתגלה כתקול!!!!!"

זה אומר שאם המוצר מתקלקל או תקול אז החנות שוברת את הראש בנושא התיקון שלו ולא אנחנו כנגד היבואן..

לדוגמא? קניתי מסך של דל בחנות בפ"ת, כשרציתי להחליף אותו בחנות הם אמרו - היבואן אחראי, לך סע לת"א למעבדת היבואן.

כלומר במקום נורמלי אתה נותן את המוצר לחנות, והם שוברים את הראש.

כמובן שכל יצרן ותנאי האחריות שלו.

פורסם

שכחת את - "אנחנו מכרנו לך אנחנו נישא באחריות למוצר באם יתגלה כתקול!!!!!"

זה אומר שאם המוצר מתקלקל או תקול אז החנות שוברת את הראש בנושא התיקון שלו ולא אנחנו כנגד היבואן..

לדוגמא? קניתי מסך של דל בחנות בפ"ת, כשרציתי להחליף אותו בחנות הם אמרו - היבואן אחראי, לך סע לת"א למעבדת היבואן.

כלומר במקום נורמלי אתה נותן את המוצר לחנות, והם שוברים את הראש.

כמובן שכל יצרן ותנאי האחריות שלו.

תן לי לנחש. LCDTV ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים