פורסם 2002 בפברואר 223 שנים המערכת שלי:AMD 1.33Hercules GeForce 2 MX/400256 SD-Ramאיזו תוצאה אני אמור לקבל?(אני לא אומר לכם את התוצאה, אני קודם רוצה לראות מה אתם חושבים וכך להשוות)תודה.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים המערכת שלי:AMD 1.33Hercules GeForce 2 MX/400256 SD-Ramאיזו תוצאה אני אמור לקבל?(אני לא אומר לכם את התוצאה, אני קודם רוצה לראות מה אתם חושבים וכך להשוות)תודה.2800-3200זה תלוי בהגדרות של המחשב שלך, זה יכול להיות טיפה יותר נמוך, וזה בתנאי שאתה מריץ את בדקית הDefault בלי לשנות שום הגדרות.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים הכרטיס שלי זה msi gforce 3 ti20p4 1700256rdramוהתוצאה היא 5143אז ניראה לי שהתוצאה שלך צריכה להיות בין 2500 ל3300
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מחבר הממממ מוזר, התוצאות שנתתם גבוהות לעומת מה שקיבלתי, קיבלתי 2622, מעניין למה.יכול להיות שזה בגלל שלא סגרתי תוכניות פתוחות ???או שסתם המחשב שלי דפוק? :-/אגב, שכחתי לוח - ASUS A7A266
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים הממממ מוזר, התוצאות שנתתם גבוהות לעומת מה שקיבלתי, קיבלתי 2622, מעניין למה.יכול להיות שזה בגלל שלא סגרתי תוכניות פתוחות ???או שסתם המחשב שלי דפוק? :-/אגב, שכחתי לוח - ASUS A7A266לא המחשב שלך לא דפוק!!!!!!!!!! ותוציא לך את זה מהראש מהר.פשוט מאוד, הלוח שלך שהוא Asus A7A266 הוא לוח מבוסס ALI שהוא טיפה יותר איטי משאר הלוחות, ואגב אתה משתמש בזכרון DDR או SDR במחשב הזה?(יש לך שני סלוטים של SD ושניים של DDR). התוצאה בהחלט מתאימה למחשב שלך, עם קצת Tweaking לRAM אתה יכול להגיע לתוצאה גבוהה בעוד איזה 100-150 נקודות.רציתי לכתוב בין 2500-3300, אבל שיניתי את דעתי ברגע האחרון כי לא רציתי לתת טווח נמוך מדי.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מחבר טעות, יש לי 3 SD RAM ו-2 DDRAMאבל כפי שרשמתי למעלה אני משתמש ב-256 SDRAMואני לא יודע לעשות TWEAK לזיכרון :-/ולא בא לי שיישרף הזיכרון, גם ככה אבא שלי מתקמצן לי פה על כל דבר :-Xתודה רבה רבה על העזרה!
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים טעות, יש לי 3 SD RAM ו-2 DDRAMאבל כפי שרשמתי למעלה אני משתמש ב-256 SDRAMואני לא יודע לעשות TWEAK לזיכרון :-/ולא בא לי שיישרף הזיכרון, גם ככה אבא שלי מתקמצן לי פה על כל דבר :-Xתודה רבה רבה על העזרה!זכרון זה לא חלק שיכול להשרף, אלא אם כן אתה משתמש בגפרור וחומר דליק.TWEAKING זה הדבר האחרון שיכול להשיג לזכרון.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים יש לי רעיון:אולי במקום שכל אחד יבוא לפה וישאל אם התוצאה שלו מתאימה למפרט שלו, הוא ישתמש בשירות הORB שמציעה MadOnion.הOnlineResultBrowser מאפשר להשוות תוצאות עפ"י מעבדים/כרטיסי מסך וכך ניתן לראות אם התוצאה שהתקבלה היא נמוכה/גבוהה מהממוצע או שהיא מתאימה לו.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מחבר זכרון זה לא חלק שיכול להשרף, אלא אם כן אתה משתמש בגפרור וחומר דליק. אוקיי, אני מניח שבעוד מספר דקות אני אקרא קצת דיונים בפורום אוברקלוקינג וקירור, נראה אם יצא מזה משהו טוב הOnlineResultBrowser מאפשר להשוות תוצאות עפ"י מעבדים/כרטיסי מסך וכך ניתן לראות אם התוצאה שהתקבלה היא נמוכה/גבוהה מהממוצע או שהיא מתאימה לו. אז זהו, שניסיתי את זה והוא כתב לי שלא ניתן ליצור התחברות ושאני אבדוק שאני באמת מחובר, ניסיתי מספר פעמים ולא הלך
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים לי יצא 3197 עם oc עצבני במיוחד........ העליתי את הgpu מ200 ל250 ואת הזיכרון מ200 ל250 משהוא רצחוכמו שאתלון אמר לא הייתי צריך שום קירור מיוחד ועוד אין לי אפילו היטסינקים על הזיכרון כי זה מ-י-ו-ת-ר לחלוטין
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מחבר OC ל-GPU אני בחיים לא יכול לעשות כי אין עליו מאוורר והוא רותח כתבתי הודעה בפורום OC, אשמח לקבל עזרה גם שם :smoke:
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים יש לי רעיון:אולי במקום שכל אחד יבוא לפה וישאל אם התוצאה שלו מתאימה למפרט שלו, הוא ישתמש בשירות הORB שמציעה MadOnion.הOnlineResultBrowser מאפשר להשוות תוצאות עפ"י מעבדים/כרטיסי מסך וכך ניתן לראות אם התוצאה שהתקבלה היא נמוכה/גבוהה מהממוצע או שהיא מתאימה לו.כי אנשים פה לא קולטים שכל מה שהם צריכים זה להרשם במערכת......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.