פורסם 2003 במאי 122 שנים אני מקווה שזה חוקי מבחינת הפורום אם לא אני מתנצלבחיים שלי לא שמעתי על פריצה "חוקית".אני לא חושב שיש מקום לשאלות כאלו בפורום.
פורסם 2003 במאי 122 שנים מסבירים פה איך לפתוח מכפלה של AMDזה אותו דבר בדיוקבכל מקרה אם לא מקובל עליכם מחקתי את ההודעה
פורסם 2003 במאי 122 שנים אני מסכים איתך שבעיקרון זה לא בסדראבל פתיחת מכפלה של מעבד AMD נעול זה לא אותו דבר?
פורסם 2003 במאי 122 שנים אוקייעד אז מחקתי את המדריך שלידרך אגב היו פה הרבה מאד דיונים עם הסברים מפורטים איך לפרוץ את המודם של אלקטללא נראה לי שלמישהו יש התנגדות אבל עדיין נחכה להנהלה
פורסם 2003 במאי 222 שנים זה חוקי ומותר פה:ברצוני להוסיף, שידרוג מודם לנתב הוא לא מושג כ-"פרצה" או מהפועל "פרץ". כשמשווקים מוצר תקשורת בחו"ל,בד"כ הפי'צר הזה נועד להיות מופעל כאשר הלקוח חפץ בו. כאן בארץ מצניעים תרתי משמע את הפי'צרים של מוצרי התקשורת (אין לי מושג למה. אני מרגיש שיש כאן זילזול בלקוח, שקונה מכספו מוצר ומקבל מוצר נטול פי'צרים), ואוסרים על הלקוחות להשתמש בפ'צר הזה.ובכן לדעתי, שידרוג מודם לנתב אינו עבירה.זה מה שאודיקול רשם בת'רד אחר בקשר לשדרוג המודם.
פורסם 2003 במאי 222 שנים טוב אז דיברתי עם ההנלה ובעיקרון אין התנגדות לפרסם את המדריךאבל את המדריך קיבלתי מחבר שלא ניסה את זה בעצמו וגם אני לא נסיתי את זה (יש לי מודם אחר) ככה שאין לי מושג אם זה טוב או לכן אני מעדיף שלא לפרסם את זה בראשי כל עוד אני לא יודע שזה טובאם בכל זאת אתה מעוניין פנה אלי בפרטי ואני אשלח לך את המדיך
פורסם 2003 במאי 222 שנים טוב אז דיברתי עם ההנלה ובעיקרון אין התנגדות לפרסם את המדריךאבל את המדריך קיבלתי מחבר שלא ניסה את זה בעצמו וגם אני לא נסיתי את זה (יש לי מודם אחר) ככה שאין לי מושג אם זה טוב או לכן אני מעדיף שלא לפרסם את זה בראשי כל עוד אני לא יודע שזה טובאם בכל זאת אתה מעוניין פנה אלי בפרטי ואני אשלח לך את המדיךמצויין !כל עוד לא המדריך לא נבדק על ידך, מן העניין שתסיר האחריות מהמדריך עד לבדיקתו הוודאית.
פורסם 2003 במאי 222 שנים מזתומרת לפרוץ מודם??? יענו לשנות את הרוחב פס שלו??? לשדרג יענו מסלול אבל בלי לשלם??
פורסם 2003 במאי 222 שנים מזתומרת לפרוץ מודם??? יענו לשנות את הרוחב פס שלו??? לשדרג יענו מסלול אבל בלי לשלם?? לא . מדובר על שידרוג המודם והפעלת תכונת ה- Nat אשר גורם לו לשתף אינטרנט עם מס' לקוחות. דברים מהסוג שכתבת אינם חוקיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.