פורסם 2008 באפריל 1717 שנים אני חייב להוריד את הכובה לכבוד היוצרים חשבתי שהסדרה כבר גמורה והם באו והפציצו הפרק האחרון על האינטרנט הוא יצירת אומנות
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים הפרק פשוט גדול חחח הקטע שהוא היה בחדר לבד קרע אותי בקטע שהם פרצו פנימה ומצאו אותו הייתי על הרצפה, כמעט השתנתי מרוב צחוק ... פרק אדיר
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים לא האמנתי שהסדרה תמשיך אחרי העונה התשיעית.... ומול היוצרים עמדה דילמה מוסרית קשה.... להתחיל לטחון מים ולסחוט מהסדרה את טיפת הדם האחרונה... או פשוט להפוך להיות שנונים בצורה קטלנית.... אני חייב לציין שהם בחרו באופציה השניה בגדול... הסדרה הפכה להיות פשוט גאונית עם דמויות כמו ההורים של סטן שקיבלו הרבה יותר עומק... והסטירה שם כל כך שנונה... כמו לדוגמא בפרק על בריטני... אין סדרה אדירה... מוריד את הכובע
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים לדעתי הפארודיה הייתה כאן על אל גור והקמפיין שלובנושא האפקט החממה, בגלל הסצינה בסוף שהזכירגם את הנאומים שלו וזה שהאינטרנט נגמרמדמה בעצם את הנבואות השחורות שיום אחד ייגמרו כל המשאביםברגע אחד קטן.לפחות ככה אני מפרש זאת, תקנו אותי אם אני טועה...
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים ואם שמתם לב, היתה גם קריצה קטנה ל"העולם אחרי האנושות" של ערוץ ההסטוריה.והקטע שהוא מנתק ומחזיר את ה"אינטרנט" מהחשמל...פשוט גדול.
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים השיא של הפרק הוא ללא ספק איך שקייל מציל את האינטרנט על ידי ניתוקו וחיבורו מחדש. פשוט גאוני, אני צחקתי בטירוף כמו לא יודע מה - הומור גיקים במיטבו
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים אחלה של פרק מישהו מכיר את טוב שמראה אילו סדרות יוצאות בכל יום? עד עכשיו השתמשתי בCAT אבל הוא מזייף, לדוגמא היום לא היה לי מושג שיצא סאות' פארק ואני בטוח שפיספסתי עוד כמה תוכניות.
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים www.southparkzone.com אם אני לא טועה זה האתר הרשמי. Countdown to episode 1207: 5 days 11 hours 0 minutes left ניראה רשמי למדי :
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים www.southparkzone.com אם אני לא טועה זה האתר הרשמי. ניראה רשמי למדי : אתה טועה, האתר הרשמי הוא http://www.southparkstudios.com
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים אותי שיעשע דווקא שהאינטרנט כולו הוא ראוטר עצום של אדימקס לינקסיס פרק מצויין. מישהו מכיר את טוב שמראה אילו סדרות יוצאות בכל יום? http://next-episode.net/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.