עבור לתוכן

איזה משטח עכבר הכי טוב? (בכול מחיר שהוא)

Featured Replies

פורסם

לא לגעת בS&S

פאד מחורבן.

• תגובות 37
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על ההצעות :yelclap:

מתלבט עדיין בין כמה סוגים

SteelPad QcK heavy

SteelPad 5L

Icemat 2nd edition - blue

מה אומרים?

פורסם

המשטח שיש לי.

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4143

כמה נקודות:

*המשטח לעכבר אופטי הבנתי שעדיף כסוף.

* תמיכה לכף היד

* המשטח קשיח

פורסם

אפשר בבקשה לדעת מה זה ליפטאוף?

תודה.

לא הבנתי, למה הQCK לא מומלץ לשחקני רגישות גבוהה?

הוא נשחק ואז מה קורה?

פורסם

המשטח שיש לי.

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4143

כמה נקודות:

*המשטח לעכבר אופטי הבנתי שעדיף כסוף.

* תמיכה לכף היד

* המשטח קשיח

יש לי את הפד הזה ואת ה F30R של פאנק.

אין בכללללללל מה להשוות בין המשטחים עצמם, הפאנק נותן תזוזה הרבה (הרבה) יותר טובה ודיוק הרבה יותר גבוה לעכבר.

לפד של באג יש את היתרון של הכרית, שזה רק למי שבאמת מתכוון להשתמש בזה (כמו גיימרית), אבל ממה שנראה לי הרוב לא ממש יתחברו לזה.

פורסם

תודה לכולם על ההצעות :yelclap:

מתלבט עדיין בין כמה סוגים

SteelPad QcK heavy

SteelPad 5L

Icemat 2nd edition - blue

מה אומרים?

Icemat מאוד לא מומלץ, הוא אמנם מתפקד מעולה מבחינת ביצועים אבל תחשוב לבד איך זה לשחק על משטח שעשוי מזכוכית, זה גם אומר משהו לגבי העמידות שלו, ובנוסף להכל הוא גם יקר.

SteelPad 5L - במחירים שיש אותו בארץ... לא יודע, נראה לי טיפה יקר מידי. אמנם יש לי אותו ואני משתמש בו כרגע אבל רק בגלל שקיבלתי אותו מ-esr, לעולם לא הייתי מוציא על פאד 250 שקל.

לדעתי תקח בחשבון גם את ה-Everglide. הוא יקר פחות מה-5L אפילו בהזמנה מח"ול ומבחינת איכות מדובר בפאד מעולה.

פורסם

לא לגעת בS&S

פאד מחורבן.

תגיב לעניין ותפרט למה במקום לטעון טענה מבלי לגבות אותה :nono:

זה עניין סובייקטיבי כמובן, אבל אני אישית לא מוכן לוותר על השליטה שפאדים כגון הS&S, fUnc Archetype וQPAD Ec-R (ועכשיו גם הRazer Destructor) נותנים. מקובל עליי שאתה חושב שהפאד מחורבן, לא מקובל עליי שאתה לא כותב למה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי

מה רע ב ICE ?

וה5L, בלי קשר למחיר, הוא טוב?

פורסם

הוא עשוי מפאקינג זכוכית וזה אומר הכל. חוסר עמידות וחוסר תפקוד עם עכברים מסויימים, צריך לשמור עליו... כאילו הוא עשוי מזכוכית.. חח.

לא שווה את הכסף כי הוא בטח ישבר לך אחרי זמן מה, ויש פאדים טובים ממנו במחיר נמוך יותר או דומה.

5L - פאד מעולה, אבל שום פאד לא שווה 250 שקל.

פורסם

זה לא כאילו אתה משחק עם זה פריסבי, כולה פד לעכבר שיושב על השולחן ולא זז מילימטר, למה שישבר?!

פורסם

תתפלא...

ואם זאת לא סיבה מספיק טובה אז הוא גם עושה המון רעש כשמזיזים עליו את העכבר והוא גם לא סופג זיעה כמו פאדים מבד או קשיחים, זה פשוט נשאר עליו, כנ"ל לגבי טביעות אצבעות. אומרים שהוא גם נשרט מאוד מהר.

פורסם

אחלה טיעון, אני חוזר בי.

פורסם

תגיב לעניין ותפרט למה במקום לטעון טענה מבלי לגבות אותה :nono:

הוא מתלכלך בצורה מטורפת,הגריפ שלו נעלם תוך חודש ואז הוא רוקד בכל מקום,הוא נשחק ואז הוא פשוט יוצר חיכוך שמקשה על להוזיז תעכבר,הוא קשיח ועושה כאבים במפרקים.

חרא פאד

פורסם

לי יש גם את הICEMAT ובאמת לא כדאי לקנות אותו בהתחלה הוא תותח כאילו אתה מזיז את העכבר באוויר אין טיפה של חיכוך וממש טוב. אבל הוא נשחק מהר שלי כבר חורק וקשה להזיז עליו את העכבר. בנוסף הוא תופס הרבה אבק וחייבים לנקות אותו כל הזמן.

הדבר היחיד שטוב בו זה האיכות שהוא "משדר" משו מדהים אף אחד לא מאמין שיש פד מזכוכית.

בכל מקרה לא ממומלץ נותן רק רושם מטורף למחשב.

פורסם

אני מזמין מAMAZON. טיטאן או 5L?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים