עבור לתוכן

איזה משטח עכבר הכי טוב? (בכול מחיר שהוא)

Featured Replies

פורסם

מחפש את המשטח העכבר הכי הכי טוב שניתן להשיג כיום, לא רוצה משהו ע נ ק בגודל.

משהו בגודל בינוני עד גודל, שיתן דיוק מירבי, נוחות, ויעבוד טוב.

יש הצעות?

• תגובות 37
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי אני הייתי הולך על ה- Steelpad Qck

אני עוד כמה ימים קונה עכבר ואותו זה הפד לדעתי הכי טוב ..

פורסם

אחלה משטח, מנסיון

יש לו צד חלק וצד פחות חלק

פורסם

תלוי מה אתה מעדיף, משטח בד או משטח קשיח.

המשטח הכי טוב ומשתלם לדעתי הוא ה-Steelpad QCK heavy הן מבחינת נוחות, חיכוך, גודל ומחיר, ב-150 שקל לא תשיג פאד טוב יותר, לדעתי, גם לא ה-Func surface, כי אישית אני חושב שהוא קצת קטן מדי בשביל שחקנים שמשחקים על רגישות בינונית ונמוכה ( 25-30 סנטימטר ל-360 ומעלה ) אבל בשביל גיימר שלא שואף להיות hardcore אני חושב שהגודל מספיק. הוא בערך בגודל של ה-QCK הרגיל, 30 על 24, כאשר הגודל של ה-QCK Heavy הוא 45 על 40.. :)

עוד חסרון של ה-FUNC לדעתי הוא שהוא פאד קשיח, יש כאלה שיעדיפו פאדים קשיחים אבל מהנסיון שלי פאדים מבד מקנים הרבה יותר "שליטה" על העכבר כי אתה יכול גם להניח את הזרת של היד של העכבר שלך עליהם ( לפחות אם אתה משתמש ב-DeathAdder/IntelliMouse, עם ה-MX518 זה טיפה קשה כי העכבר לא מתאים לאחיזה כזאת, וחבל ) בלי שזה יגרום ליותר מדי חיכוך עם המשטח, ובכל מקרה פאדים מבד הרבה יותר נוחים למגע.

עוד פאדים ששווה לך לבדוק -

Everglide Titan - קשיח

NOID pad - קשיח/בד

Corepad C1/EYEPAD - בד

אין פאד שיותר טוב או פחות טוב מבין אלה לדעתי, מה שתבחר תלוי בהעדפה האישית שלך. מבחינת ביצועים אני לא חושב שיש הבדלים כי כולם מתפקדים מצויין עם כל עכבר וההבדלים בטח לא מורגשים, לך על מה שנראה לך בקיצור.

פורסם

הTitan הוא בד.

ולא נראה לי שהבחור ילך כל-כך רחוק[יזמין מחו''ל].

הQCK הוא אופציה נהדרת, אבל יש עוד פאדים טובים בטווח מחיר הזה.

אם

הפאד בד נטו המועדף על ידיי הוא הRazr Mantis Speed - גם זמין בארץ וגם ענקי.

בסיבה שהצעתי לך את הfUnc היא בגלל שיש לו שני צדדים - אחד מחוספס ואחד חלק, וכך תוכל לבחור את הצד המועדף על ידייך.

פורסם

כן טעות שלי.....

לא המלצתי על המנטיס בגלל ש-EAD מתכנן על DeathAdder ולמנטיס יש בעיה ספציפית עם ה-DeathAdder ( ליפט אוף גבוה ), אבל עם שאר העכברים מדובר בפאד מצויין.

פורסם

כן אבל תבין - לא כל אחד כאן הוא הארדקור גיימר ושאתה מדבר אליהם כיאילו שהם כן, הם לא מבינים מילה.

אני דיי בטוח שהליפט-אוף לא יפריע לו, הוא פשוט לא ישים לב.

גם הליפט אוף עם QCK הוא דיי גבוה, 4mm אם אני לא טועה.

פורסם

קשיח, חלק, מהיר, אפס התנגדות, שליטה אבסולוטית על העכבר (וזה לא כזה טוב כמו שאתה חושב): Icemat 2nd Edition

קשיח, מחוספס, מהיר, התנגדות מסוימת, יכולת עצירה עדיפה על פני הקשיחים החלקים: Steelpad S&S, Qpad Ec-R, fUnc Archetype.

בד היברידי כזה או אחר: Everglide Titan, Razer Mantis Speed, NOIDpad וכן הQpad המקורי, Steelpad 5L והXtrac Hybrid.

בד "פשוט": Steelpad QcK, X-Ray Aqua 3, Allsop Raindrop.

בעיקרון, הבחירה הבטוחה ביותר היא הSteelpad QcK שמהווה תמורה מעולה עבור המחיר שלו. הבעיה היא שהוא נשחק יחסית מהר ולאחר שנשחק כלל וכלל לא מתאים לבעלי רגישות עכבר גבוהה יחסית כי מתפתחת תחושת "גרירה" שמקשה מאוד על השליטה. לבעלי רגישות עכבר בינונית ובעיקר נמוכה הפאד אידיאלי.

אפשרות עדיפה מעט יותר היא הפאדים Everglide Titan והRazer Mantis Speed שהם בעיקרון אותו פאד. אני ממליץ לך להזמין מחו"ל את הטיטאן כי עם המנטיס יש לDA בעיות עקיבה (הוא עוקב טוב מדי).

אני אישית משתמש בSteelpad S&S ולא מרגיש בנוח עם משטחי בד שמפצים יתר על המידה בשליטה עבורי, דבר שמתבטא באובדן דיוק. אבל איש איש והעדפותיו. ההמלצה הכי בטוחה היא הEverglide Titan.

פורסם

מנצל"שת שאלה - יש פדים איכותיים עם תמיכה לשורש כף היד כמו בתמונה? אני עובדת על המחשב, ואני סובלת בלי התמיכה הזו אז כבר התרגלתי גם לשחק ככה.

589px-Ergonomic_mouse_pad.JPG

פורסם

יש את הRazer eXactMat שבא עם ספוגית שמתאימה לחתך הפאד (מתנצל על השטות שרשמתי קודם, לא מרוכז)

אני מציע שתנסי את הSteelpad QcK Heavy שאמור להציע מספיק "שיכוך" עבור שורש כף היד (6 מ"מ עובי).

בכל-אופן, אפשר פשוט לשים חתיכת ג'ל שלא קשורה לפאד, כאלו נמכרות בנפרד באופיס דיפו ודומיהם אם אני לא טועה.

פורסם

תודה רבה

פורסם

Garm, אם היה מבחן על פאדים, אני דיי בטוח שתקבל 100 - צל''ש על הידע המעודכן.

פורסם

כן אבל תבין - לא כל אחד כאן הוא הארדקור גיימר ושאתה מדבר אליהם כיאילו שהם כן, הם לא מבינים מילה.

אני דיי בטוח שהליפט-אוף לא יפריע לו, הוא פשוט לא ישים לב.

גם הליפט אוף עם QCK הוא דיי גבוה, 4mm אם אני לא טועה.

אי אפשר שלא לשים לב כשהליפט אוף הוא 6 מילימטר, זה עצום.

עם ה-QCK זה בערך 3 ולא כל כך מורגש באמת, בכל אופן הנקודה היא שה-Razer mantis הוא פשוט שילוב לא מספיק טוב עם ה-DeathAdder ולא שווה את ה-150, עם כל עכבר אחר - בהחלט כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים