עבור לתוכן

איכות שירות ב PCH?

Featured Replies

פורסם

אלכס תודה רבה, קניתי אצלכם את הכרטיס חשבתי שיש בעיה בכרטיס והכל נפתר שחברתי את הכרטיס ישירות לספק כוח ולא דרך מפצל,

אתה גדול, תודה תודה תודה ;D

רגע אבל בעצם איך אני מחבר את הכרטיס ישר לספק כוח? כי יש לכרטיס חיבור מיוחד שבא כבר עם מפצל משלו וניתקתי את מה שמחובר למפצל אבל עדיין יש ריצודים

• תגובות 74
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לקחתי כבל שלא מתחבר לכלום אלא ישר לספק כוח הרכבתי עליו את המתאם שמגיע עם הכרטיס מסך והכל פועל מצויין.

לפניכן המתאם של הכרטיס מסך היא מחובר למפצל שהיה מחובר לספק כוח {שזה כמה תחנות} ???

פורסם

חיברתי לכול מקום אפשרי ועדיין יש את הריצודים האלה!!! יכול להיות שהספק שלי חלש מדיי? אבל הוא enermax 350 watt! זה אמור להיות ספק חזק! הוא גם משמיע לפעמים ציפצופים יכול להיות שהוא דפוק?

פורסם

עכשיו אני שם לב שהריצודים מופיעים רק בקצב ריענון של 85 הרץ' כנראה /שהכ. מסך באמת דפוק

פורסם

יכול להיות שהספק עמוס ומחוברים אליו יותר מדיי דברים? מה שבסך הכול מחבור אליו זה

2 הרדיסקים

1)seagate 40gb 7200

2)western digital 60gb 7200 8mb buffer

מאוורר,cd-rom x52,צורב hp x8,כונן פלופי,הכרטיס מסך כמובן (r9500 pro)

הלוח אם כמובן GIGABYE GA-8SQ800 ושתי קטודות,לד וצג טמפרטורה האם enermax 350 watt יכול לסחוב את כל זה כמו שצריך?

פורסם

אני מאמין שכן, אני סוחב AXP 1800+, MOBO 7VRXP, 256MB DDR, MAXTOR 60GB 7200RPM, R9700PRO AND 2 drives.

פורסם

אני מאמין שכן, אני סוחב AXP 1800+, MOBO 7VRXP, 256MB DDR, MAXTOR 60GB 7200RPM, R9700PRO AND 2 drives.

והוא לא משמיע לך ציפצופים לפעמים? ומה זהENERMAX FS-710B+3fans,מארז?

פורסם

מן הסתם מארז, ולא, אין צפצופים.

פורסם

אני לא יודע אם זה עדיין אקטואלי אבל אני חייב לציין שקניתי 3 מוצרים שונים ומשונים אצל פנדה וכל מוצר הגיע לאחר יומיים, פשוט מדהים וכולם עבדו מצוין : Cannon Printer, 256MB SDRAM, GIGABYTE's Radeon9000Pro 64mb. וכל זה ללא טלפון אחד.

אני ממש לא מכיר את השירות של החברות האחרות אבל אישית אני ממש לא הייתי מפחד לקנות שם, אחרי הכל אלה חברות גדולות וראשיות יחסית עם אתרים מכובדים, מלאי מוצרים יפה עם מחירים מעודכנים ואין סיבה למה לא לקנות שם.

פורסם

אני הייתי רוצה לציין לשבח את PCH . קניתי מהם את המחשב שלי, ולמרות שההזמנה התעכבה די הרבה(בגלל סיבות שלא תלויות בהם, כמו שנוכחתי לגלות), יצאתי מרוצה בגלל הפיצוי הנדיב שנתנו לי - לוח EPOX 8RGA+ במקום ה RDA+ שהזמנתי - לדעתי זאת מדיניות ראויה לציון.

פורסם

יכול להיות שהספק עמוס ומחוברים אליו יותר מדיי דברים? מה שבסך הכול מחבור אליו זה

2 הרדיסקים

1)seagate 40gb 7200

2)western digital 60gb 7200 8mb buffer

מאוורר,cd-rom x52,צורב hp x8,כונן פלופי,הכרטיס מסך כמובן (r9500 pro)

הלוח אם כמובן GIGABYE GA-8SQ800 ושתי קטודות,לד וצג טמפרטורה האם enermax 350 watt יכול לסחוב את כל זה כמו שצריך?

אין לך כלום

כל ספק יסחוב את מה שיש לך

בתנאי שהוא לא מזויף

פורסם

בקיצר Pc-HardWare לא אחראית למה שקרה, זו בעיה במחשבים שלנו.

אני אישית עומד להזמין אצליהם עוד 20 יום בערך מחשב + מסך קומפלט,

הזמנתי מהם את הכרטיס מסך והשירות היה מצוין והם תמיד עונים לשאלות

שלי בתמיכה Online באתר שלהם, אחלה חנות :D

פורסם

(למרות שהנושא טחון)

קניתי היום מחשב אצלהם (PCH) והשירות/מחיר מצוין! (מקווה שימשיך ככה)

מה שנותר לי זה לקוות שאני יקבל WINBOND עם ציפ - BH-5.

אז למי שהמחיר נראה לו שיקנה בראש שקט!

פורסם

היום כבר מומלץ וינבונד

CH5

פורסם

אין CH-5 ב 512 3200 סטיק אחד לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים