עבור לתוכן

איכות שירות ב PCH?

Featured Replies

פורסם

(האמת היא שהזמנתי ATI OEM אבל אין כזאת חיה אז הכרטיס הוא sapphire )היו לי את הגלים האלה עכשיו זה הפסיק,לא יודע למה, כנראה שזה בגלל המאווררים הרבים במארז.

מי שהיה במפגש, משהו מזיגזאג הסביר שלא קיים דבר כזה... :D

• תגובות 74
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בלי להתייחס לנושא עצמו הבעיה שתוארה כאן על פסי ריצוד היא בעיה ידועה ואכן אינה קשורה לפריט הספציפי שקיבלתם.

ה"הפרעה" הזאת תהיה בכל הכרטיסים מהדגם הזה של ספיר, כפי שהיא בכל הכרטיסים של חברות אחרות עם בעיה דומה -

לכן דווקא PCH צודקים ואין בעיה ספציפית במוצר שקיבלת, אלא בתופעה שמאפיינת את כרטיסי החברה.

(ולראיה הצטרף עוד אדם אקראי עם אותה בעיה)

הפסים נובעים מהפרעות אלקטרומגנטיות שבאות לידי ביטוי בתצוגה בכרטיסים בהם החברות חסכו קצת באיכות הרכיבים.

(בעיה דומה הייתה ואולי עדיין יש בחלק מהכרטיסים של InnoVision - יש סיבה למה הם עולים פחות)

מוזר, שקניתי את הכרטיס, הם לא אמרו שיש את הבעיה הזאת... הם דאגו רק לשבח ולהלל ולהגיד כמה הוא טוב..

אני לא יכול לחיות עם הריצוד הזה , זה בלתי נסבל, יש לי כאב עיניים מהריצודים האלו. אם הייתי רוצה לקנות מוצר שעושה כאבים בסביבות

ה 1200 שקל הייתי קונה אקדח. יש בפורום מישהו מPCH? אם יש, אני מבקש יפה ובנימוס, שיברר ויעשה משו בנידון, כי החנות הזאת דווקא נראתה לי טובה, ובהתחלה קיבלתי יחס נחמד... אבל שיש לי כרטיס פגום במחשב ( אי אפשר לקרוא לזה תופעה, רק פגם)

ולא רוצים להחליף לי את הכרטיס, זה כבר נראית לי חנות שעושקת את לקוחותיה. PCH לא ראו את הפגם, כי אני מניח שלא ניסו לשים את תדר הריענון בבדיקה על 85 ומעלה, שם הריצוד הוא בלתי נסבל...

פורסם

אם אני עושה OC לכרטיס מסך ואז מחזיר להם ואומר שהוא נשרף בלי קשר (R9700 HERCULES) הם יחליפו לי בלי בעיות מיוחדות?

פורסם

מוזר, שקניתי את הכרטיס, הם לא אמרו שיש את הבעיה הזאת... הם דאגו רק לשבח ולהלל ולהגיד כמה הוא טוב..

אני לא יכול לחיות עם הריצוד הזה , זה בלתי נסבל, יש לי כאב עיניים מהריצודים האלו. אם הייתי רוצה לקנות מוצר שעושה כאבים בסביבות

ה 1200 שקל הייתי קונה אקדח. יש בפורום מישהו מPCH? אם יש, אני מבקש יפה ובנימוס, שיברר ויעשה משו בנידון, כי החנות הזאת דווקא נראתה לי טובה, ובהתחלה קיבלתי יחס נחמד... אבל שיש לי כרטיס פגום במחשב ( אי אפשר לקרוא לזה תופעה, רק פגם)

ולא רוצים להחליף לי את הכרטיס, זה כבר נראית לי חנות שעושקת את לקוחותיה. PCH לא ראו את הפגם, כי אני מניח שלא ניסו לשים את תדר הריענון בבדיקה על 85 ומעלה, שם הריצוד הוא בלתי נסבל...

תקרא את ההודעה שלי גם אותי דפקו וגם אתdino....וגם שתינו קנינו מPCH בכל מקרה,לי אין את הריצודים האלה בתדר ריענון של100 תנסה להשים על100 ותראה אם הם נשארים אבל בכל זאת אנחנו חייבים להאבק שיחליפו לנו אותם!!! וכן יש פה אחד מpch הוא אפילו היה אמור לנהל פה קוראים לו ערן אבל אני לא יודע את הניק שלו פה...

פורסם

יש לי ניסיון אחלה איתם.

פורסם

Simpletech is g00t

w00t w00t!

פורסם

אז אתה בעצם, שקרן.

תראה, החנות לא מחליפה שום מוצר..אלא היבואן- כמובןש אתה יכול לעבוד עליו, אבל אני רואה את זה כרמאות.

פורסם

אז אתה בעצם, שקרן.

תראה, החנות לא מחליפה שום מוצר..אלא היבואן- כמובןש אתה יכול לעבוד עליו, אבל אני רואה את זה כרמאות.

ואני חשבתי שהוא עושה את זה בתמימות ::)

פורסם

אם אני עושה OC לכרטיס מסך ואז מחזיר להם ואומר שהוא נשרף בלי קשר (R9700 HERCULES) הם יחליפו לי בלי בעיות מיוחדות?

הם לא אלו שמחליפים, הם שולחים את זה ליבואן והוא זה שמחליף.

רק שתדע, קל מאוד לגלות אם הכרטיס נמצא באוברקלוק.

פורסם

כל חבורת הריצודים, יש לידכם מגבר או חיבורי חשמל?

תרחיקו אותם קצת מהמסך.

פורסם

אין לי ליד המסך מגבר {יש את הסאב אבל הוא יושב קצת רחוק ויש חיבורי חשמל שיושבים רחוק מאוד יחסית}

והבעיה היא לא במסך ולא בכלום, היה לי לפניכן גם Geforce4 וגם Geforce2 ועם אף אחד מהם לא היו בעיות,

הבעיה התחילה רק ששמתי את הרדאון 9500פרו שקניתי אצל PCH, ובשביל לבדוק שאכן הבעיה היא ברדאון

לפני כמה דקות חברתי את ה-Geforce4 ולא היו ריצודים, אז...... ;)

פורסם

אין לי שום דבר עלי יד המסך שגורם לריצודים.... חוץ מזה, כעת אני עובד עם הGF2 הישן כי אני מעדיף כרטיס איטי ולשמור על העיניים שלי לפני שאני מתעוור.

הכרטיס החדש לא נמצע בשימוש כלל וכלל. אם אני אחליף לכרטיס של ATI או HERCULES לא תהיה את הבעיה נכון?

אני יכול לבקש להחליף את הכרטיס, זו היא זכותי. אני לא קניתי כרטיס כדיי לצפות בגלים, קניתי אותו לאחר שכולם אמרו כי אין הבדל בין הכרטיסים של החברות השונות... ולמי ששאל אם יש לי גלים בתדר ריענון 100 הרץ, כן.

פורסם

מוזר לי אין את הריצודים ב100 הרץ אבל ב85 הרץ ומטה הם חוגגים...בכל מקרה גם לי יש סאב רחוק מהמסך (על החלון מעל המסך שזה דיי רחוק) וחיבורי חשמל למטה אבל בכל זאת אני החלפתי את הr9500 פעם אחת כי הוא היה משופשף,ואיתו דווקא לא היו ריצודים משום מה רק לאחר שהחליפו לי אותו אז הריצודים החלו,וזה בול אותו כרטיס מסך!!!! אני לא קולט את זה והכרטיס מסך שלי הוא שלATI לא של Sapphire!!!

מה שמוזר הוא שכולנו קנינו מPCH...אני לא יודע מה להגיד,אולי יש להם סטוק פגום?

פורסם

דיברתי עם PCH, כל מי שיש לו את הבעיה, תתקשרו, ואחרי זה תשלחו להם את הכרטיס ביחד עם מכתב שמציין את הבעיה בכרטיס, כולל

התדר ריענון שזה קורה ועוד... אני מבקש מהם שישלחו לי את הATI RETAIL.

פורסם

והם מתחייבים להביא כרטיס אחר? בנתיים זה לא ממש מפריע לי {אני צריך להתאמץ בשביל לראות את הריצודים}

אם הבעיה תחמיר אני יחליף את הכרטיס לפני שתיגמר האחריות. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים