עבור לתוכן

קנית WII באיביי

Featured Replies

פורסם

מגלישה באיביי US ואייבי UK התרשמתי כי המחיר הכולל של יבוא קונסולה יקר ולפעמים לא רחוק מהמחיר בארץ.

האם פספסתי משהו?

פורסם

הרבה אנשים בחול מוכרים את הקונסולה מעל המחיר הרשמי בגלל שיש מחסורים בחנויות

ברמת העיקרון הWII אמורה לעלות 250$ בארצות הברית ככה שגם אם תוסיף משלוח ומס זה אמור לעלות משמעותית פחות מהמחיר בארץ

רק שקשה למצוא ברשת WII במחיר הרשמי

פורסם

מחזק את מה שקרירין אמר.

ובנוסף,זה יכול להתקלקל בדרך או להיות כבר תקול מעצמו בלי לדעת,גם עם המוכר עם הרבה פידבקים,זה יכול להידפק בדרך.

אני הייתי ממליץ לך לקנות בארץ או דרך מכרים שיביאו לך,או שכשאתה תטוס בעצמך תקנה..

פורסם

לwii מארה"ב יש משחקים יותר זולים ונקודות יותר זולות והוא גם יותר זול בפועל מהwii האירופי. בגלל זה הוא עדיף וחלק מהאירופים גם קונים wii אמריקאי. עדיין יש גם מחסור בארה"ב מדי פעם אז זה גם משפיע על המחירים בebay .

בארץ אין ממש wii אמריקאי ובחנויות שכן מוכרות wii אמריקאי (אני יודע שמדיה גיים מוכרים) מוכרות אותו בכ 2500 שקל. ראיתי שיש להם דיל גרוע ביותר של wii אירופי + freeloader ו10 משחקים אמריקאים ב 4500 שקל . מצחיקים הם כי הfreeloader לא מובטח לעבוד לנצח. מה גם אני יכול לקנות 10 משחקים בebay בפחוות מ2000 שקל בזמן שהם מוכרים אותם ב2500 שקל . נראה לי כמו "מבצע" ניקוי מחסנים :lol: . הבנתי שהם בסדר ומביאים משחקים מהר אבל אני קמצן ואני לא מתכוון לשלם להם 50% יותר על משחקים.

פורסם
  • מחבר

בקיצור אני לא רואה כרגע פתרון איך לקנות אותו בערך במחיר המקורי האמריקאי

פורסם

כי אין פתרון לזה כרגע

אפילו אם תעשה טיול בארצות הברית לא בטוח שתמצא בחנויות

פורסם

אם אתה תהיה בארה"ב בתקופה של המחסור,או מכרים שלך,תדע שיש חנות nintendo store בניו יורק

כל בוקר מגיעים 60 חתיכות,החנות נפתחת בימי ראשון ב-11 זה טוב,ובאחרים 9.

אמא שלי חכתה בתור מ-6 ביום ראשון!אם היא הייתה הולכת שעה אחרי היא לא הייתי לוקחת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים