עבור לתוכן

לינוקס בVirtual PC.

Featured Replies

פורסם

לא מריצה 100% בלי בעיות , עם לינוקס למשל יכול להיות שזה בכלל לא ירוץ..

ותראה את הבעיות של פותח הדיון :)

אולי לינוקס, אבל תשים לב שאם אתה כן מתקין מערכת שתומכת אז היא עובדת פיקס.

אני במקרה לפני שבוע התקנתי xp והצלחתי לגלוש ולהפעיל שם הכל ,ובו זמנית גם לגלוש אצלי.

• תגובות 42
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן , למערכות שתומכות (חלונות בעיקר אבל יכול להיות שרק זה עובד בלי בעיות...) אז זה יעבוד מצוין .. אבל למה לא להשתמש בתוכנות שתומכות בהכל ?

פורסם
  • מחבר

אולי לינוקס, אבל תשים לב שאם אתה כן מתקין מערכת שתומכת אז היא עובדת פיקס.

אני במקרה לפני שבוע התקנתי xp והצלחתי לגלוש ולהפעיל שם הכל ,ובו זמנית גם לגלוש אצלי.

כן אחי, אני גם התקנתי סרבר 2003, סרבר 2008, XP, ויסטה בוירטואל פיסי והכול רץ סבבה אבל לינוקס עשה לי בעיות, כנראה שבכוונה זה תומך באופן מלא רק במערכות מבוססות חלונות.

פורסם

גם VMWARE SERVER חינמית ואפשר להתקין בה הכל, היא פשוט דורשת רישום חינם.

פורסם

כן , למערכות שתומכות (חלונות בעיקר אבל יכול להיות שרק זה עובד בלי בעיות...) אז זה יעבוד מצוין .. אבל למה לא להשתמש בתוכנות שתומכות בהכל ?

זה גם שיקול נכון ,בוא נגיד שאתה יותר צודק ממני במקרה הספציפי הזה, אבל באופן כללי עדיף וירטואל.

פורסם
  • מחבר

אגב, בשביל ליצור מכונה וירטואלית שעובדת ב64ביט אני חייב שהווינדוס שאני משתמש בו יהיה גם 64 ביט?

פורסם

אם אין לך סיבה, אל תשתמש בלינוקס 64 ביט.

פורסם
  • מחבר

אחרי שאני אלמד קצת את הלינוקס, חשבתי לבדוק את הביצועים של ה32 ביט מול ה-64.

אני עובד עם ויסטה הום פרימיום 32 ביט בלפטופ שלי, בגלל זה אני שואל.

פורסם

מה הבעיה לבדוק? אבל בכל מקרה, אני חושב שרק המעבד צריך ךתמוך בזה

פורסם

למה בכלל להשתמש במכונה וירטואלית? למה לא לנסות עם live cd ?

פורסם

אגב, בשביל ליצור מכונה וירטואלית שעובדת ב64ביט אני חייב שהווינדוס שאני משתמש בו יהיה גם 64 ביט?

לפחות ב MS Virtual Pc , כן.

פורסם

למה בכלל להשתמש במכונה וירטואלית? למה לא לנסות עם live cd ?

כי מכונה וירטואלית אתה יכול לפתוח מתי שאתה רוצה וגם לשמור את המצב הנוכחי שלו ובשביל live cd צריך restart ולא נשמר המצב שלו.

פורסם

כי מכונה וירטואלית אתה יכול לפתוח מתי שאתה רוצה וגם לשמור את המצב הנוכחי שלו ובשביל live cd צריך restart ולא נשמר המצב שלו.

אלו הם היתרונות באופן כללי, אני שאלתי את השאלה ספציפית לנושא הנוכחי.

בשביל להתנסות וללמוד לינוקס נראה לי שלייב סידי עדיף (כמובן שזאת היא רק דעתי האישית)

פורסם

אז כדי ללמוד עדיף מכונה וירטואלית , בגלל היתרונות שאמרתי ...

פורסם

כדי ללמוד עדיף להתקין באמת את המערכת ועכשיו, כשיש את WUBI, זה הרבה יותר פשוט [לא צריך להקצות מקום מראש, לא מתקינים מנהל הפעלה אחר .]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים