פורסם 2008 באפריל 217 שנים לא מריצה 100% בלי בעיות , עם לינוקס למשל יכול להיות שזה בכלל לא ירוץ.. ותראה את הבעיות של פותח הדיון אולי לינוקס, אבל תשים לב שאם אתה כן מתקין מערכת שתומכת אז היא עובדת פיקס. אני במקרה לפני שבוע התקנתי xp והצלחתי לגלוש ולהפעיל שם הכל ,ובו זמנית גם לגלוש אצלי.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים כן , למערכות שתומכות (חלונות בעיקר אבל יכול להיות שרק זה עובד בלי בעיות...) אז זה יעבוד מצוין .. אבל למה לא להשתמש בתוכנות שתומכות בהכל ?
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר אולי לינוקס, אבל תשים לב שאם אתה כן מתקין מערכת שתומכת אז היא עובדת פיקס.אני במקרה לפני שבוע התקנתי xp והצלחתי לגלוש ולהפעיל שם הכל ,ובו זמנית גם לגלוש אצלי.כן אחי, אני גם התקנתי סרבר 2003, סרבר 2008, XP, ויסטה בוירטואל פיסי והכול רץ סבבה אבל לינוקס עשה לי בעיות, כנראה שבכוונה זה תומך באופן מלא רק במערכות מבוססות חלונות.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים כן , למערכות שתומכות (חלונות בעיקר אבל יכול להיות שרק זה עובד בלי בעיות...) אז זה יעבוד מצוין .. אבל למה לא להשתמש בתוכנות שתומכות בהכל ?זה גם שיקול נכון ,בוא נגיד שאתה יותר צודק ממני במקרה הספציפי הזה, אבל באופן כללי עדיף וירטואל.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר אגב, בשביל ליצור מכונה וירטואלית שעובדת ב64ביט אני חייב שהווינדוס שאני משתמש בו יהיה גם 64 ביט?
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר אחרי שאני אלמד קצת את הלינוקס, חשבתי לבדוק את הביצועים של ה32 ביט מול ה-64.אני עובד עם ויסטה הום פרימיום 32 ביט בלפטופ שלי, בגלל זה אני שואל.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים אגב, בשביל ליצור מכונה וירטואלית שעובדת ב64ביט אני חייב שהווינדוס שאני משתמש בו יהיה גם 64 ביט?לפחות ב MS Virtual Pc , כן.
פורסם 2008 באפריל 317 שנים למה בכלל להשתמש במכונה וירטואלית? למה לא לנסות עם live cd ?כי מכונה וירטואלית אתה יכול לפתוח מתי שאתה רוצה וגם לשמור את המצב הנוכחי שלו ובשביל live cd צריך restart ולא נשמר המצב שלו.
פורסם 2008 באפריל 317 שנים כי מכונה וירטואלית אתה יכול לפתוח מתי שאתה רוצה וגם לשמור את המצב הנוכחי שלו ובשביל live cd צריך restart ולא נשמר המצב שלו.אלו הם היתרונות באופן כללי, אני שאלתי את השאלה ספציפית לנושא הנוכחי. בשביל להתנסות וללמוד לינוקס נראה לי שלייב סידי עדיף (כמובן שזאת היא רק דעתי האישית)
פורסם 2008 באפריל 317 שנים כדי ללמוד עדיף להתקין באמת את המערכת ועכשיו, כשיש את WUBI, זה הרבה יותר פשוט [לא צריך להקצות מקום מראש, לא מתקינים מנהל הפעלה אחר .]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.