פורסם 2008 באפריל 117 שנים שלום לכולם.אני כבר שבועיים מנסה לבטל כל מיני תוכנות שעולות בהפעלה הראשונית של החלונות ואני לא מצליח.נכנסתי לפקודה msconfig ,ביטלתי את כל מה שרציתי וכשאני מפעיל מחדש זה לא עוזר הן חוזרות.זה לא איזה תוכנות שאני לא מכיר ,אלא תוכנות שהתקנתי בעצמי והן בשימוש אבל מדוע הן חוזרות כל הזמן, יש פיתרון.תודה מראש.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים יש תוכנות שכל פעם שאתה מפעיל אותם מחזירות את ההגדרות שבתוכנה עצמה אז הפתרון זה רק לבטל את האפשרות מהתפריט הגדרות שלהם.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים איזה תוכנות ?אולי תנסה להשתמש בתוכנות אחרות שימנעו מהם לעלות בסטארטאפ - ccleaner למשל ?
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר daemon toolsDAPBROWSE LIVE לא יודע מזהISUSPM גם לא יודע מזהBROWSE ENC גם לא יודע מזה חחחח
פורסם 2008 באפריל 117 שנים ISUSPMInstallShield Update Service Scheduler. Automatically searches for and performs any updates to the software so youre always working with the most current versionאתה יכול להגדיר אותו בלוח בקרה אם אני לא טועה...
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר ISUSPMInstallShield Update Service Scheduler. Automatically searches for and performs any updates to the software so youre always working with the most current versionאתה יכול להגדיר אותו בלוח בקרה אם אני לא טועה...איפה בלוח בקרה, אפשר יותר פרטים?תודה
פורסם 2008 באפריל 117 שנים תכנס ללוח בקרה ותחפש משהו שנקרא PROGRAM UPDATES או משהו כזה אבל לא קשור לWINDOWS UPDATES.תכנס פנימה ותחפש את האופציה לביטול העדכונים כמו שהוסבר בהודעה הקודמת.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר בטח הוא התכוון למשימות מתוזמנות בלוח בקרהלא , זה לא זה,tamir245עדיין לא הבנתי למה אתה מתכוון :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.