עבור לתוכן

AC97 Audio

Featured Replies

פורסם

נו הכרטיס אונבורד שיש לג'יגה בייט 7dx+ ועוד כמה..

אז ככה.. האם הוא טוב? כמה ערוצים, והאם הוא יותר טוב מ Creative SoundBlaster PCI64 הישן והטוב שלי?

פורסם

הכרטיס תומך עד5.1 רמקולים

הכרטיס באיכות טובה ואני די מרוצה ממנו (יש לי גם לוח של ג'יגבייט)... לא צריך יותר מזה

פורסם
  • מחבר

טוב אז הוא באמת יותר נחמד ממה שהיה לי קודם, אבל נגיד אני רוצה לחבר אליו 4 רמקולים וסאב?

זה הולך ככה שאני צריך לשים את הסאב באוזניות ואת הרמקולים בחורים האחרים? אבל מה איפה?

עם הדריברים מהאתר של ויה אין שום תוכנה שקובעת.. איך זה הולך פה?

תודה, אור.

פורסם

תיקון קטן, AC97 זהו לא כרטיס קול אלה תקן. הפירוש שלו הוא audio codec 97 והוא בעצם מגידר כל כרטיס קול למחשב בעל איכות של 20 ביט....

בדרייברים של הכרטיס או לחילופין לוח האם שלך (איך שזה הולך אצלך) צריכה להיות אפשרות להגדיר את מספר הרמקולם שאתה רוצה וככה זה הופך את היציאה של המיקרופון והline in ליציאות של סנטר\סאב ורמקולים אחוריים...

פורסם
  • מחבר

אין בדריברים או משהו כזה אבל יש ב Sound and multimedia שב Control panel...

אבל אתה בטוח שאם אני מגדיר שם זה יהפוך את הכניסות למה שאמרת?

פורסם

אתה יכול לנסות אבל זה לא נראה לי יפעל :\

מה שכן כדאי שתנסה לעשות זה להריץ בדיקה על הדיסק דרייברים של הלוח אם לראות אם בכל זאת פספסתה איזה תוכנה\דרייבר של הסאונד בדיסק...

פורסם
  • מחבר

יש שם דריבר של סאונד אני לא בטוח כל כך שכלולה שם תוכנה

והדרייבר נורא ישן..

פורסם

טוב אז לפי האתר של GIGABYTE

http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7DX+.htm

אמורים להיות לך הדרייברים לכרטיס הקול שלך על גבי הדיסק, בנוסף לכך אתה מוזמן לחפש שם לעידכונים.... כל מה שאתה צריך לעשות זה להתקין את הדרייבר הנ"ל מה שיגרום להופעת אייקון בשורת ה-SYSTEM TRAY של ווינדוס (ליד השעון) ודרך תכונה זו תוכל לבצע שינוי בקונפיגורציות הרמקולים שלך....

עידכון- אני לא מצאתי שום איזכור לכרטיס רב ערוצים על גבי לוח האם שלך, אלה רק איזכור לגבי הAC97 CODEC שלהזכירך לא אוטומטית אומר שיש לך כרטיס כול רב ערוצים... אני מציע שתיוועץ עם חוברת ההדרכה של לוח האם שלך בכדי לבדוק בנתונים אם אכן קיים כרטיס קול רב ארוצים על גבי לוח האם שלך...

פורסם

אני חיברתי את הATP3 שלי לכרטיס קול O/B שלי, שהוא גם על תקן AC97. כעיקרון הוא תומך עד 6 ערוצים (4לויינים סאב וסנטר) אבל בשביל הסנטר צריך להשתמש בחיבור של הMic.

פורסם
  • מחבר

זהו שהחוברת שלי היא משותפת ללוחות 7DX+ 7DXE 7DXR+ רשום שם רק על הכרטיס קול של הלוח האחרון שציינתי ואת הכרטיס קול שלי לא רשום..

עזבו אני חושב אני יחליף לוח, שלי ישן ודי דפוק עם הרבה בעיות.. אני אלך על איזה nforce2 אמין שלא יאכזב אותי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים