עבור לתוכן

HX520 VS HX550

Featured Replies

פורסם

כן, אני יודע שהנושא דיי חרוש, אבל בכל זאת-

הבנתי שהVX550 מעט טוב יותר טכנית, אבל שהHX שקט יותר ומודולרי.

עד כמה מוסיפה המודולריות? אף פעם לא נתקלתי בספק מודולרי כך שאין לי מושג האם זה משמעותי בכלל.

(נ.ב.- הספק הולך לשבת במארז CM690)

פורסם

ספק מודולארי פירושו הוא : בכך שאתה הוא זה ששולט באיזה כבלים ברצונך לחבר, זאת אומרת שאין יותר חבילת כבלים קשורה יחדיו יוצאת מן הספק, אלה אם יש לך כרטיס מסך אחד וכונן קשיח אחד וזהו?

אתה פשוט מחבר רק את החיבור שהכרטיס דורש ואת החיבור של הכונן הקשיח, ואת כל השאר אתה לא מחבר, הרבה פחות כבלים פזורים במארז ותורם לסדר משמעותי וזרימת אוויר טובה.

פורסם
  • מחבר

אהא. אני הבנתי שבCM690 יש מעיין מקום "להחביא" כבלים מיותרים, כך שהיתרון הזה מאבד הרבה מהערך שלו...

פורסם

אם ישנו מקום שכזה להחבאת הכבלים ולסידורים וארגונם, אז אין טעם באמת לשלם הרבה יותר על פונקצייה שכזאת.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שבאופן דיי מוזר הHX יותר זול מהVX בארץ (530 לעומת 550).

בכ"מ, אני עדיין לא סגור מה היתרון המשמעותי יותר- ביצועים טיפה יותר טובים או קצת יותר שקט ומודולריות (שלא כל כך תעזור לי) :/

פורסם

לך על ה 520W !!!

חוץ מזה שה 30W לא יתנו לך כלום, אתה גם לא הולך לנסצל את מלוא הכוח של הספק עד הטיפה האחרונה.

לי יש CM690 ו VX520. מה שיש באמרז זה לא כדי להחביא חותים אלה כדי להסתיר את אלה שבשימוש. אתה לא תוכל לדחוף שם את כל החותים שאתה לא צריך ולספק הזה יש הרבה. האפשרות הזאת זה להעביר את החותים מאחורה הלוח אם ואז מקדימה הכל ישאר נקי.

קיצר עצה שלי לך על 2 אלה, אם בכל זאת אתה רוצה את ה 550 - למארז יש הרבה מקום למטה ליד הספק, אתה פשוט תוכל לקחת את כל החותים שלא בשימוש, לקשור אותם ביחד ולהניח אותם למטה ליד הספק.

הינה, כך זה ניראה אצלי:

p2060054ms3.jpg

וזה מאחורה

p2060056gm2.jpg

פורסם

כמו ש ElemenTal כבר אמר, אני ממליץ לך על ה 520HX.

זה שלCM690 יש מקום להסתיר כבלים (מאחורי הלוח) לא אומר שאפשר להכניס לשם את כל הכבלים של ספק לא מודולרי כי הדלת האחורית פשוט לא תיסגר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים