פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים חחחח איך אין לי כוח עכשיו לעשות בנצ'ים מחדש בשביל להכניס אותם לאתר אבל אני יכניס גם ככה ולמה stingeR לא בHWZ?
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים רק כדי להבין איך העניינים מסתדרים שם: אני נרשם לאתר, נרשם כחלק מקבוצת hwzone, עושה OC למחשב שלי, ואיכשהו הם יודעים את המהירויות שעון של המחשב שלי וככה הם מדרגים את הקבוצה של HWzone ואני יכול גם לזכות בפרסים משלי? אין מצב שאני מוריד את הממוצע הכללי של הקבוצה? (כי המחשב שלי באמת לא בשמים ), והם נותנים להורדה ישירה וחינמית תוכנות שעושות OC למחשב?
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים פרסים ? זה רק בתחרויות שהם עורכים..הם לא מחלקים פרסים סתם ;Dלא אתה לא יכול להוריד את הממוצע..רק OC משמעותי במערכת X מוסיף נקודות..וזה לא "איכשהו" אתה חייב הוכחה כגון תמונה או אישור מאותה התוכנה..תוכנות לא חסר להורדה..אבל גם באתר שם יש..
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים נירשמתי גם, מקווה שאביא נקודות וכבוד אגב, היוזר CHICIPICI ראיתי שהוא הגיע עם q6600 ל 4.2 איזה קירור יש לו?? גם לי יש q6600 ואני מעוניין לקבל עצות (אם הוא קורא את זה)
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים נירשמתי גם, מקווה שאביא נקודות וכבוד אגב, היוזר CHICIPICI ראיתי שהוא הגיע עם q6600 ל 4.2 איזה קירור יש לו?? גם לי יש q6600 ואני מעוניין לקבל עצות (אם הוא קורא את זה) איזה פוקס, דווקא היום אני פה לשם שינוי [בד"כ אין זמן כל כך] . אפרופו, זה 4275 וכדאי לדייק כי עבדתי בשביל ה 75 MHZ האלו די קשה ;D מסיבה מסויימת מישהו החליט למחוק את התמונות בפרוייקט ההמהרה שלי [ושל אחרים] וחבל מאוד.... אז תוכל לקרוא את הטקסט שמסביר מה היה במחשב 8) http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?item=132060§ion=112 נק' חומרה חשובות שעזרו: מעבד מסוג G0 , מעבד עם VID 1.225 , קרור אוויר טוב וחזק עם מודים , לוח אם וספק יציבים. חוץ מזה צריך מזג אוויר ידידותי למעבד , סבלנות לקרוא , ללמוד את הנושא ולנסות המווווון פעמים בתצורות שונות. בהצלחה
פורסם 2011 באוקטובר 1614 שנים חחח אני מתחיל ב-OC, אבל סבבה רק כדי לפתח את קהילת האוברקלוקרים בארץ, אני נרשם ומתחיל ללמוד הרבה !!ולא ממש הצלחתי להבין איך אני מוסיף את המפרט שלי ?
פורסם 2011 בנובמבר 2813 שנים חבר'ה , אתם לא רציניים , תתחילו להעלות פוסטים , לא חשוב איזה מעבד יש לכם תעשו אוברקלוק ותעלו IOPANEL לפנינו מכל מחשב שיש לכם בבית אתם יכולים להעלות , מספיק שתעשו קצת אוברקלוק כבר נקבל נקודות SUPERPI ן WPRIME לוקח כמה דקות יאללללללללללללה לעבודה :jump: :jump:
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים החודש הזה הוספתי כמה נקודות בדירוג בזכות הכרטיס שזכיתי בו בתחרות אוקטובר (HD6790) :yelclap:
פורסם 2013 בפברואר 812 שנים יש לי שיא עולם ב 3DMARK http://hwbot.org/submission/2353912_mevorach_3dmark___ice_storm_2x_geforce_gtx_680_219000_marks
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.