עבור לתוכן

קבוצת HWBOT הישראלית - HWzone Team - רוצו להרשם

Featured Replies

פורסם

ניראה לי שהשרת שלהם קרס או משהו כזה כי שום דבר באתר לא פועל ביכלל (לא ה הבנצים ו אני לא יכול לירשום איזה מעבד או כרטיס מסך יש לי).

• תגובות 140
  • צפיות 287.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הלינק הקודם להרשמה לא היה נכון ולכן לא יכולתם לבחור קבוצה או מדינה. עדכנתי את ההודעה הראשונה עם הלינק הנכון, הנה הוא לפניכם שוב: http://www.hwbot.org/initCreateUser.do

כל מי שכבר נרשם, מבלי לבחור קבוצה ומדינה, תתחברו לאתר (שם משתמש, סיסמה, אתם יודעים :)) ולאחר מכן חפשו את תפריט Identification בסרגל בצד שמאל. הצביעו על options ובחלון החדש שייפתח מימין בחרו ב-account. תגללו קצת ל-team settings ושם תבחרו ב-HWzone.co.il Team לחצו על על change team. כדי לשנות מדינה, תעלו קצת למעלה ל-Profile settings וממש מתחת לחלון email יופיע חלון country. בחרו ישראל ומיד הקליקו על change profile.

זהו, עכשיו אתם מזוהים כתושבי מדינת ישראל ובקבוצת HWzone.co.il :)

פורסם

העלתי את השיא בSPI ו3DMARK.

פורסם

הערה חשובה לכולם: חשוב שתבינו שניתן לזכות בפרסים ולקבל ניקוד גבוה על כל דבר באתר! יש שם מגוון בנצ'ים אדיר, והוא מפולג לפי מעבדים, כרטיסי מסך, וחומרה כללית. במילים אחרות - דווקא אם יש לכם חומרה שאינה הכי מתקדמת או הכי נפוצה, אתם יכולים לזכות בהמון נקודות וגביעים - כי יש פחות משתמשים. ניתן להריץ את הבנצים השונים בכל מיני הגדרות וגם ככה לקטוף עוד ועוד נקודות ופרסים.

גם אם אתם עושים אוברקלוק קל - שווה להרשם, להוריד כמה מתוכנות הבנצ'ים ולהתחיל להריץ אותן. הניקוד יגיע מהר מאוד.

שעה!,

שעה שאני על האתר ולא מצאתי דרך להכניס מפרט,וכל זה.

חוץ מתוצאות אוברקלוק.

פורסם

אני לא בטוח, אבל אני חושב שאתה צריך למלא את המפרט בכל פעם שאתה מעלה תוצאה.

פורסם
  • מחבר

כשאתה מעלה תוצאה אתה צריך לציין את המפרט.[br]פורסם בתאריך: 1.04.2008 בשעה 18:57:08

רק דוגמא קטנה לאיך שהאתר עובד:

TheReaper השיג 5.5 נקודות בזכות העובדה שהוא בדק Pentium D 805 בתדר של 3GHz. מדובר באוברקלוק מינימלי, אבל היות והוא היחיד(או בין היחידים) שפרסמו תוצאה עם המעבד הזה - הוא זכה בניקוד כל כך גבוה.

לשם השוואה, טל - עם השיא המכובד מאוד שלו - קיבל 1.4 נקודות בלבד.

אכן, האתר הזה לא תמיד הוגן מבחינת חלוקת הנקודות - אבל זה רק מוכיח שדווקא אלה מכם עם החומרה הפחות טובה יכולים להוציא את מירב הנקודות.

יש לנו כבר 15 משתמשים, תתחילו לפרסם תוצאות! וכמובן, כל הכבוד ל-TheReaper על הגביע הראשון!

פורסם

מה גביע מה! אני אתחיל לעשות OC לpentium 166MMX אם זה ככה! :silly:

פורסם

מה הבניה המעפנה הזאת של האתר?

כל רכיב שאני רושם לו הוא רושם שלא נמצאה התאמה,והוא מוחק את הכתוב.

:bash: :bash: :bash:

פורסם

העליתי תוצאות של SPI ושל 3DMARK

פורסם

אני מצטער באמת על הטעות xD

התפקשש לי ה4 עם 1

פורסם

לקח לי כמה עשרות נסיונות עד שהצלחתי לפרסם את התוצאה הצנועה שלי, אבל בסוף הצלחתי :xyxthumbs:

פורסם

קיבלתי Hardware Award :smile1:

חשוב להבין, ככל שהחומרה ישנה יותר, כך גדל הסיכוי שתקבלו ניקוד גבוה יותר.

פורסם

קיבלתי Hardware Award :smile1:

חשוב להבין, ככל שהחומרה ישנה יותר, כך גדל הסיכוי שתקבלו ניקוד גבוה יותר.

:xyxthumbs::yelclap:

פורסם

נרשמתי והוספתי את הOC שלי לשם.

• 4 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים