עבור לתוכן

לאחרונה יש לי בעייה מוזרה במשלוח מיילים:

Featured Replies

פורסם

לאחרונה יש לי בעייה מוזרה במשלוח מיילים:

אני מחובר לברק על תשתית של הוט, יש לי רשת ביתית עם נתב קווי של TP LINK דגם TL-R460, מודם של טריון דגם TJ715. ברשת מחשב אחד (חיבור אתרנט) וממיר לווין (חיבור אתרנט).

הבעייה:

אני לא מצליח לשלוח מיילים ארוכים (מעל שורה) או עם דבוקות, מיילים שכוללים רק כותרת או תווים ספורים נשלחים,

כך שהפורטים הרלונטיים פתוחים בנתב.

מה יכולה להיות הבעיה?

(פנייה להוט ולברק לא ממש עזרה - בדקו כמה הגדרות בסיסיות, הבטיחו שיחזרו - עד עכשיו אני מחכה).

לציין שכשאני מנתק את הנתב ומחבר רק את המחשב עם חייגן לאינטרנט אני מצליח לשלוח מיילים.

בכל זאת לא נראה לי שהבעייה לא בנתב, ואני חייב את תצורת הרשת שתיארתי.

יש רעיונות?

פורסם

לא ציינת את הפרט הכי חשוב ,

מה הודעת השגיעה ?

האם ה UPLOAD שלך עובד בצורה תקינה ?

נסה באתר הבדיקה של ספק האינטרנט שלך

למשל

cables2.netvision.net.il

בטל כל אנטירוירוס , פייראול או תוכנה סורקת אחרת שמותקנת במחשב ( לשם בדיקה.

נסה תוכנת דואר אחרת , למשל

http://www.mozilla.com/en-US/thunderbird/

האם ב WEBMAIL אתה מצליח להעלות קובץ ?

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

הנה הודעת השגיאה

Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Subject 'Re: 111', Account: '22222222@013.net.il', Server: 'mail.013.net.il', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F

כמובן כל אנטיוירוס - פיירוול וכו' מכובה - לא רק מופסק זמית

גם windowslive לא תקין ואאוטלוק (בד"כ אני משתמש באאוטלוק אקספרס)

וגם כדי להעלות את התגובה הזאת צריך לחזור לסרט של - ניתוק הנתב חיבור ישירות למודם, הפעלת חייגן...

תודה לעונים..

פורסם

תנסה להוריד את הMTU בנתב למשהו כמו 1340 (זה אמור להיות 1460 אאל"ט).

אם אין שיפור תנסה לעשות אותו דבר במחשב עצמו עם התוכנה הזאת http://www.speedguide.net/files/TCPOptimizer.exe.

למטה אתה בוחר optimized settings, למעלה את מהירות החיבור (לא חייב להיות מדוייק), באמצע מסמן modify all network adapters ומצד ימין אתה משנה את הMTU גם ל1340. אח"כ apply ומאשרים, המחשב מבצע אתחול וההגדרות נכנסו לתוקף.

בכל מקרה, אם הנתב זה ב1500 אתה יכול לנסות להוריד את זה קודם ל1460 ומשם לרדת.

הנתב פחות חשוב מההגדרות במחשב, אז אם אין שיפור מהגדרת הנתב לבדו אתה יכול להשאיר על 1460 בנתב. בתוכנה הנ"ל יש גם יכולת לבדוק את גודל הMTU המקסימלי (לשונית largest MTU).

בכל מקרה הטווח של הMTU צריך להיות בערך בין 1200 ל1500. פחות מזה לא יהיה טוב ויותר מזה אי אפשר.

אם לא עוזר תרשום פה אם היה לפחות שינוי בעקבות ההגדרות החדשות.

פורסם
  • מחבר

תודה!!!

הורדת ה- MTU עזרה ללא צורך בתוכנה

(מעניין, באחד הנסיונות לתקן - העליתי את ה- MTU לא חשבתי להוריד אותו....)

שוב תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים