עבור לתוכן

האם ניתן להקים 2 מערכי raid שונים על לוח האם ds3r?

Featured Replies

פורסם

בלינק הבא :

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2746&ProductName=GA-P35-DS3R

רשום באתר שיש 2 בקרי רייד על לוח האם- ds3r:

South Bridge:

1. 6 x SATA 3Gb/s connectors (SATAII0, SATAII1, SATAII2, SATAII3, SATAII4, SATAII5) supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices

2. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10

GIGABYTE SATA2 chip:

1. 1 x IDE connector supporting ATA-133/100/66/33 and up to 2 IDE devices

2. 2 x SATA 3Gb/s connectors (GSATAII0, GSATAII1) supporting up to 2 SATA 3Gb/s devices

3. Support for SATA RAID 0, RAID 1, and JBOD

השאלה היא :

האם ניתן להקים 2 מערכי raid שונים על לוח האם ds3r?

מערך ראשון מתוכנן להיות רייד אפס והמערך השני יהיה רייד 1

פורסם

אתה אפילו יכול ליצור שני מערכי רייד שונים על אותו בקר (זה אל אינטל), שניים ב0, שניים ב1 (ויש עוד שניים ספייר ככה שאפשר גם 0+1).

פורסם
  • מחבר

אתה אפילו יכול ליצור שני מערכי רייד שונים על אותו בקר (זה אל אינטל), שניים ב0, שניים ב1 (ויש עוד שניים ספייר ככה שאפשר גם 0+1).

אם כך הוא המצב ,אז בעצם אין שום סיבה לשלם את ההפרש עבור הלוח היותר יקר DS3R

מפני שהלוח היותר זול- DS3 יוכל להחזיק 2 מערכי רייד בלי שום בעיה.

הערה : המטרה הסופית ליצור 2 מערכי רייד כדלהלן:

מערך ראשון רייד 1

מערך שני- רייד 0

כל אחד משני המערכים יהיה מורכב משני דיסקים רגילים (לא גרסאות הרייד הייעודיות והיקרות )

של SEAGATE בנפח 500 giga

פורסם

כפי הנראה היתרון של הבקר השני הוא יכולת התמיכה ב JBOD שאם אתה קונה דיסקים באותו לא נפח לא כזה קריטי. אני הייתי מחפש איך האמינות / איכות של הבקר הנוסף שיש בלוח הזה לראות האם הוא עדיף על הרייד התוכנתי שמגיע ב ICH9 בכל הלוחות אם...

פורסם

ל-exercise אם אתה שואל אז תוסיף סימן שאלה (?)

הבקר ICH8R והבקר JBOD נותנים אותם תוצאות ב-RAID

פורסם
  • מחבר

בשורה התחתונה ,האם לצרכים כפי שתיארתי יש איזו שהיא סיבה לרכוש לוח אם יותר יקר כמו ds3r?

(בהשוואה לds3 ואחרים שדומים לו במחירו אבל מתוצרת חברות אחרות כמו asus ,dfi ועוד )

פורסם

אמרתי מה הייתי עושה ולא שאלתי שאלה, לכן אין צורך בסימן שאלה (!) (משמע לא מעניין אותי, כי אם הייתי מחפש פיתרון RAID הייתי הולך על RAID חומרתי בלבד בכל מקרה).

פורסם
  • מחבר

זהו ,החלטתי להזמין 2 דיסקים זהים של 750gb מבית seagate

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים