עבור לתוכן

הוכרז -Aliens: Colonial Marines

Featured Replies

פורסם

יש לך כמה אי דיוקים, המפתחת של AVP 3 היא REBELLION (שהוציאה לאחרונה את SNIPER ELITE 2) ואילו COLONIAL MARINES מפותח ב - GEARBOX. והעלילה של COLONIAL MARINES לפי מה שהבנתי תמשיך אחרי הסרט השני ולא בין הראשון לשני.

אני בספק אם COLONIAL MARINES יתמוך בכלל ב - DX11 כשלעומתו AVP 3 שייצא לפני שנתיים עדיין אחד המשחקים היפים יותר ומשמש לבדיקת כרטיסי מסך מודרניים.

• תגובות 56
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

היתי בטוח שזה אותה המפתחת

בכל מיקרה לפי הטרילר זה כן העלילה של בין הסרט לראשון לשני

הם בעצמם אומרים את זה

וכל המיקום כזה

שים לב שבסרט השני ריפלי נישלחת למקום הזה עם חילים אחרי שהמקום כבר הותקף על ידי החיזרים

ובמישחק כניראה נגלה מה קרה במהלך ההתקפה

שים לב שבסרט השני עד כמה שאני זוכר הם השמידו את הישוב או הכוכב לא בדיוק זוכר ,קרוב לסוף הסרט

טוב חיפשתי את זה

and her egg chamber. Ripley destroys most of the eggs, enraging the queen, who escapes by tearing free from her ovipositor. Closely pursued by the queen, Ripley and Newt rendezvous with Bishop and Hicks on the dropship and escape moments before the colony is consumed by the nuclear blast. Back on the Sulaco, Ripley and Bishop's relief at their escape is interrupted when the Alien queen, stowed away on the dropship's landing gear, impales Bishop and tears him in half. Ripley battles the queen using an exosuit cargo-loader, before expelling it into space through an airlock. Ripley, Newt, Hicks and the still-functioning Bishop then enter hypersleep for the return to Earth.

זה אומר שאחרי הסרט השני לא היה את הישוב בכלל ,הוא פוצץ

ככה שזה בין הראשון לשני שהישוב קיים וכניראה ניראה מה קרה בהתקפה

פורסם

לפי הסרטון, דקה 3:20, אומרים שזה קורה מספר שבועות אחרי אירועי הסרט השני.

פורסם
  • מחבר

טוב בדקתי וזה מטומטם

Described as a true sequel to James Cameron's film, the story of Aliens: Colonial Marines takes place after the events of the third film, Alien 3.[18] At PAX East 2012, Gearbox Software's Community Manager confirmed that the game is considered an official part of the Alien franchise's canon by 20th Century Fox.[19] Much of the main plot was written by Battlestar Galactica writers Bradley Thompson and David Weddle.[20] The story is told through the eyes of Corporal Christopher Winter, a Colonial Marine who is part of a search and rescue team sent to investigate the U.S.S. Sulaco in search of Ellen Ripley, Corporal Dwayne Hicks, and the rest of the missing marines who were dispatched to LV-426. The Sulaco, and the derelict alien spacecraft from Alien as well as LV-426 itself will all serve as environments in the game, as well as other locations yet to be detailed.[21][22]

Gearbox has stated that they were invited to speak with Ridley Scott and view the script for his Alien prequel Prometheus, insinuating that there may be connections or references to the events of Prometheus in Aliens: Colonial Marines.

זה בעצם אחרי הסרט השלישי אבל זה טימטום

המושבה נהרסה מפיצוץ אטומי ,להכניס חלק מהסיפור למושבה בעלילתהמישחק אחרי הסרט השלישי ניראה לי טימטום וניראה לי סתם פילר מחורבן

חבל ,עם העלילה היתה בין הסרט הראשון לשני היה יכול להיות טוב בהרבה

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

זה מזכיר את מקרה DNF שמשחק בפיתוח יותר מדי זמן ויוצא מיושן ומכוער בסוף.

נראה לי ש - GEARBOX מפתחים יותר מדי משחקים בו זמנית וזה גדול עליהם, המשחק היחיד שמושקע בו כמו שצריך הוא BORDERLANDS 2.

הם עושים את: BORDERLANDS 2, ALIENS: COLONIAL MARINES ו - BROTHERS IN ARMS: FURIOUS 4 ואולי גם משחק DUKE NUKEM חדש שלא הוכרז עדיין.

המשחק שוחרר היום ועושה רושם שצדקתי, המשחק ממש גרוע ואפילו לא מתקרב לרמה/איכות של AVP מ - 2010 (שבעצמו נחשב לבינוני+) וזה אחרי פיתוח של 5 שנים.

אחרי 13 ביקורות הממוצע עומד על 47/100 שכל האתרים המוכרים שוחטים אותו ללא רחמים.

http://www.metacritic.com/game/pc/aliens-colonial-marines

היו צריכים לבטל את המשחק הזה...

פורסם

יוו פאדיחה חבל..

47....נלך לראות כמה ביקורות וידאו נבין מה קרה

פורסם

המשחק שוחרר היום ועושה רושם שצדקתי, המשחק ממש גרוע ואפילו לא מתקרב לרמה/איכות של AVP מ - 2010 (שבעצמו נחשב לבינוני+) וזה אחרי פיתוח של 5 שנים.

אחרי 13 ביקורות הממוצע עומד על 47/100 שכל האתרים המוכרים שוחטים אותו ללא רחמים.

http://www.metacritic.com/game/pc/aliens-colonial-marines

היו צריכים לבטל את המשחק הזה...

אכן, תמונות קשות :(

ריכזתי את כל הביקורות למשחק מרחבי הרשת, בפוסט אחד.

פורסם
  • מחבר

חבל לי הרבה יותר על הזיכיון מאשר על המישחק

מאז המישחק AVP2 לא זכור לי מישחק טוב לזיכיון

ומאז הסרט השני לא זכור לי סרט טוב לזיכיון

שלא לדבר על הסרט פרומיטיוס הגרוע שאפך את היצור לתמנון שניראה כאילו לקחו מפוקימון

פורסם

זוכר שזה פורסם בסוף השנה שעברה. שלב מרשים בהחלט אבל יקח קצת זמן עד שנוכל לשחק בזה.

לדעתי המשחק הכי טוב בסדרה היה 2 Aliens Versus Predator שפיתחה Monolith, ושקיבל אחלה ציונים בתקופה שמבקרים התקמצנו על כל נקודה. הראשון של Rebellion גם היה מעולה.

אחח..איזה משחקים מעולים היו ל- Monolith, עוד לפני עידן F.E.A.R.

שיכריזו כבר על איזה No One Lives Forever 3 :cool2:

פורסם

הלוואי באמת אבל עם החשיבה של החברות בימינו (והמצב הפיננסי של Monolith שבשביל כסף פיתחו ומתחזקים MOBA לקונסולות) אף אחד לא יעיז לממן משחק כזה.

ואלמלא הבאגים בהשקה AVP 2010 הוא משחק לא רע בכלל סה"כ, אולי לא מצויין אבל משחק סולידי ומהנה למדי (מה שאי אפשר להגיד על Aliens:CM).

בכלל כל ז'אנר משחקי ה - FPS בירידה בשנים האחרונות לדעתי.

זה בולט במיוחד ב - MOH האחרון והמשחק הזה.

פורסם

זה לא מדוייק והדוגמאות הללו לא משקפות את רמת המשחקים.

Aliens:CM נכשל כי הוא משחק גרוע שנשען בעיקר על מותג שכולם מכירים.

אותו כנ"ל MOH האחרון. שאם אתה זוכר חזיתי שייכשל. ויש עוד אינספור כאלה.

הבעיה עם הז'אנר הנוכחי הוא חוסר תעוזה של חברות פיתוח, חוסר תקציב, ובלימת רעיונות חדשים ע"י חברות ההפצה.

אין כבר משחקים חדשניים, מקוריים, כי כולם רוצים משחק בטוח ולא משקיעים בתוכן כי הם מאמינים שהציבור די מטומטם וכנראה יתלהב מכמה טריילרים ופוסטר מגניב.

חברות פיתוח היום, במיוחד הקטנות, די מוגבלות מבחינה יצירתית, כי קשה היום למכור למפיצת משחקים, משחק יריות "חדשני".

לחברת פיתוח חזקה כמו אינפיניטי לקח בשנת 2006 כמה חודשים טובים לשכנע את אקטיביז'ן שמעבר למלחמה מודרנית (והזנחה של מלחמת העולם השניה)בכותר COD4 יצליח. השאר היסטוריה.

אבל כמה חברות כאלה יש?

פורסם

מלבד FC 3 אף משחק FPS ב 4-5 שנים האחרונות לא הרשים אותי (טוב, אולי גם Metro 2033).

כל סדרת COD היא מחזור אחד גדול (ומשחקיות מתוסרטת לעייפה ומטומטמת בסינגל) וזה משליך על כל התעשייה שמנסה ללכת אחרי המכירות (הלא הגיוניות ביחס לאיכות) של הסדרה הזאת.

גם המבקרים מתחילים להפנים את זה ועם כל משחק חדש הציונים יורדים (ממוצע 74 לגרסת המחשב של Black Ops 2) כך שאם לא יהיה שינוי משמעותי במשחק הבא הוא הולך להיקטל בדיוק כמו MOH:Warfighter לדעתי.

אילו משחקי FPS יוצאי דופן יצאו מאז 2008 לדעתך ? אילו מהם היית מציין במיוחד לטובה ?

פורסם

יש כמה משחקים ששוחררו אחרי 2007 שראוי לציין אבל הם לא היו מדהימים או מעוררי התפעלות. ואני מתייחס רק למשחקי PC.

זה נכון שבשנת 2007 יצאו כמה משחקים טובים מאוד: הסינגל של Call of Duty 4: Modern Warfare היה מעולה. Bioshock ששוחרר באותה שנה והיה מצויין. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernoby, קרייסיס 3 ו- Team Fortress 2 ואפילו פורטל שהוא יותר פאזל ממשחק יריות, סיכמו אחלה שנה.

ב-2008 חוץ מ-Brothers in Arms: Hells Highway ומ-Fallout 3 שהוא לא בדיוק משחק יריות בגוף ראשון קלאסי, לא יצאו משחקים טובים.אולי גם L4D.

ב-2009 היה את Borderlands, F.E.A.R. 2: Project Origin.

ב-2010 היה Metro 2033 ו- ביושוק 2

2011 שנה די עלובה, אולי רק Battlefield 3

2012 , שנה שעברה Far Cry 3 ובורדרלנדס 2

רובם משחקי המשך או משחקים טובים אבל שוב, לא מדהימים במיוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים